Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-279 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zatrzesło całym UNI. Jak zobaczyłem że wszyscy w TOP 100 poszli o jedną pozycję w górę, to sam siebie zapytałem co się stało, patrzę w statystyki - pkty stracone militarne i wszystko jasne. Graty chłopaki, dobra robota! Miłego przetapiania. Obrońcy miłego powrotu do REALa. :))))
-
Cytat od John Rambo: „Nie zawsze się udaje wbić +, wiec sz/o. Tylko jak uprawiasz takie nocne łowy to nie zaśnij ” Zdarzało się wcześniej. Cytat od Akrobata111: „Szkoda ze tak to wyszlo no ale ST jest.Popraw sie mordeczko..:) ” Niestety....ryzyko było, wiedziałem o tym. No ale I tak źle nie ma. Dzięki chłopaki. ;)))
-
Niestety wtopiłem troszkę floty, ale STek to Stek także wrzucam. Chwilkę wcześniej wszedł STek na prawie 500% także flota odbudowana :DLeciałem drugi raz żeby odebrać co moje ale ktoś uprzedził mnie o dosłownie minutkę. ;/ Obrońca napisał że nie zrobił tego aby mieć zysk tylko żeby utrzeć mi nosa. No ale chyba ktoś utarł nosa jemu. A ja zdążyłem jeszcze przyfarmić troszkę. :d Raport wojenny Księżyc11.05.2019 05:32:56 Łączny łup: 4,73Mln (Metka) 7,947Mln (Kris) 49.839 (Dex) Pozdrawiam Świstaki!!!…
-
ja wam powiem co zrobił obrońca. x) ...na co zbierał. zezlomowal 90% swojej floty pozostawiając się pod moją (60kk strat, ale już odrobione, wszedł mi chwilke wcześniej inny STek). Napisał że to nie po to by zysk mieć ale żeby mi utrzeć nosa. ..wioslował złom z PZ jak szalony. Większość zebrał niestety. Dodam troszkę później ten raport. Z małym dodatkiem ;D
-
Kolejny STek do kolekcji. Tym razem mniejszy, niestety - no ale i tak trzeba lecieć. Pozdrowienia dla świstaków!!! Dedykacja: Dla Akceleratora. (Mieliśmy tutaj klepać EKO) ...natury nie oszukasz. Do następnego! Dnia 11-05-2019 01:32:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor (grigor04) Oddddddam [SZW-S] ________________________________________________ Pancernik 821 Okręt wojenny 479 Krążownik 1.540 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Aliszja [Red Moon] _…
-
Cytat od Looz86: „no nie pogadasz, kto tu tutaj gra, jechać pany!!! Pozdro i z fartem!!! ” Looz!!!! Ty też tutaj grasz? Masakra. Widać że wszyscy wracają od ogame. xD ...prędzej czy później. Moze tutaj cos razem lykniemy. x) Pozdro!!!
-
Witam wszystkich! W temacie grigor04 ponieważ jeszcze nie moge zmienić nazwy. Powrót do ogame po kilku latach. (Dzięki Akcelerator za nakłonienie mnie na powrót d nałogu. xD) Niestety sporo strat bo nic więcej nie miałem żeby lecieć. Nawet reckami na dwa razy musiałem cisnąć. Obrończy SzO (coś tam wywiosłował także chyba będzie) Pozdrawiam cały nasz sojusz Świstaków. Dedykacja dla wszystkich byłych sojuszników z UNI Deimos!!!! Dnia 10-05-2019 05:10:53 następujące floty spotkały się w walce: Agre…
-
Sloyek nasze wspólne loty pamiętam i wspominam bardzo dobrze. Mój wpis mial raczej metaforyczne znaczenie. Dlatego napisalem że prawie każdy kto widzi ST, już wychodzi z założenia że to ustawka kupiona na allegro. Nie potwierdziłem w zadnym zdaniu tego ze to byla ustawka. Nie podważam Twoich umiejętności w tej grze. Wiem że jestes mistrzem tego fachu. Ze potrafisz spędzić kilka tygodni na obserwowaniu swojego celu zeby go wyliczyc co do sekundy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
-
Witam wszystkich a zarazem zegnam. Pozdrawiam wszystkich z ktorymi latalem i z ktorymi nie przespalem wielu nocy - tyle tego bylo. W koncu zostalem uwolniony , mimo ze konto stalo na urlopie to czasami zagladalem. Histori ciekawej nie bedzie. Niestety na tym Uni co drugi zlom jest ustawiony, a prawie kazdy ktory widzi ST to juz mysli o tym ze ktos kupil konto na allegro. ;)) Panowie i panie wroce na pewno. Za pare latek jak sie znowu czas znajdzie. Pozdrawiam, zamykam kolejny rozdzial. ;))