Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
super akce. Może i wal elismy coś większego ale zysk podobny Takze nie ma źle! Oby tak dalej! Lecimy dalej.
-
Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04% TOP 4 ACs!
PostWitam wszystkich! Na początek podziękowania dla Director Melus za szybką reakcje na zapytanie o lot! Oczywiście dla Fenia za to że udało mu się dołączyć i puścić recki, które jeszcze zdążyły zebrać sporo złomu. Geneza: Flota stała dość długo, ale nie było z kim lecieć. (za mało floty no i jak to często na tym uni bywa - recków). No to sobie szpiegowałem gala po gali, no i było już p 3, akt u Wariatka brak. Podjąłem próbę szukania ludzi do ACs. Znalazłem i po szybkich obliczeniach recki poszły a …
-
Cytat od Akrobata111: „Szkoda grigor no ale kolejny STejk usmażony..Gratki i wiecej farta życzę..:) ” Żadna szkoda. Wszystko ca na plus cieszy . A jescze procent spory przy tym Takze nie mam co narzekać. ;D Cytat od Guderian: „gratki, widzę już kawałek pancków odbudowane. tak trzymaj miłego przetopu na turbo ” no robię co mogę, musiałem troszkę EKO podbudowac, ale jescze jutro I już reszta wzorowo we flotę pójdzie ;D
-
Kolejny STeczek się udało wychaczyć. Recki puszczone wcześniej (staram się), no ale co z tego jak te UNI mogło by się nazywać "Regata" ...bo wszyscy wiosłują jak olimpijczycy Obrońca nie pogratulował, ale za szybko znalazł sporo recków do wyścigu po złom. Tym razem coś zebrałem - lekki plus jest. Normalnie nie życzyłbym SzO, ale musze wrócić po swoje, także SzO - byle by we flote. :)) Pozdrawiam wszystkie świstaki. Do następnego!!! No i do rzeczy: Dnia 23-05-2019 05:12:42 następujące floty spotk…
-
Cytat od Guderian: „Szo Grigor przy Twoim zapale i szybkości eko raz dwa sie odbudujesz i wrócisz silniejszy by palić niewiernych Gratulacje ekipie broniącej, nie wydajcie na głupoty ” już odbudowuje. Max tydzień I będzie wszystko na miejscu. ;D Czułem że coś się święci, dlatego puściłem dużo mniej. xD Opoźniłem ta flotę o ponad 10 minut. Tylko po to by dopasować do tych reckow...x) w końcu udało mi się zebrać złom. Szkoda tylko że to złom ze mnie. ;D 7 dni rypania STekow, aktywność na maxa. Pos…
-
Cytat od Lucky Gal: „Jay ty ofermo farmo ale grigor to jasnowidz jakis "Teraz pewnie mnie podstawka czeka :))))" ps. gratulacje wyczucia ” hahha...pisałem i wiedziałem że spróbuje. Ale kto nie ryzykuje ten szampana nie smakuje :d odbuduje i wrócę. Tym razem recki dobrze puściłem. Także jest z czego odbudować Mój komputer mnie zawiódł. xD Pozdro.
-
Heh poleciałem po to co moje. Ale standardzik: Złomowanie bez zbierania. Jak to ja. Nie jestem stratny to nie bede płakał, przecież mogę znowu tutaj zagościć Obrońca drugi raz w ciągu 24h złomowany przeze mnie Tym razem puściłem recki wcześniej, ale przegapiłem czas startu floty. Puściłem drugie, tym razem 10 minutek za późno. ;/ (obrońca nie pogratulował wyczucia, zebrał cały złom reckami z innego moona - ma prawo! - honoru nie!) ...eh gdzie Ci starzy grajkowie, którzy wiedzieli jak się zachowa…
-
Standardowo jak to ja: 1. Skan 2. Lot 3. Weszlo elegancko 4. Obronca zbiera zlom, reckami ktore wyczarowal w 5 minut. Story of my life. Ale...miedzy 17 wczoraj a 17 dzisiaj, trzy STeki zrobione! Jest Hat trick! ...w koncu to tylko gra. 5k% lacznie, bilans - 0 strat, 0 zysku. Pozdrawiam swistakow wszystkich. I tych co na mnie poluja, a grono sie powieksza. :):) Pozdro! Do rzeczy Dnia 18-05-2019 14:39:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SZW-S] _____________________________…
-
Cytat od Feniu: „Zysk by był ale 5 min mi się recki spóźniły mam nauczkę nie leć reckami na inną gale ” Feniu...zobacz moje dwa ostatnie ST na ponad 2k%. Jak beda sie takie rzeczy dziac to bédziesz dopiero narzekal. Na spokojnie - karma sprawe zalatwi. Jest dobrze. Gramy nie dla zyskow tylko dla zabawy. Takze jedziemy dalej i pakujemy kolejnych. Jak patrze na forum to jestesmy najaktywniejszym sojuszem W prawdzie nie jakies super wielkie te STeki, no i jeszcze bez zysku, ale latamy dalej! Pamiet…
-
Witam po raz kolejny, tym razem coś większego. ...niestety na remis i już drugi raz nie zdążyłem dolecieć bo obrońca się zalogował. i uciekł Leciałem już ze dwa, może trzy razy, w końcu weszło Niestety jak to czasami bywa, ktoś zawinął połowę złomu. Brakło recków więc musiałem obracać na dwa razy, minute przed dolotem drugiej serii, PZ zniknął. ...Szkoda. /nie jestem na minus także jest ok. No ale mogło by być lepiej. Dedki dla Akceleratora i całego naszego sojuszu świstaków. :):) No i specjalne…
-
Witam i pozdrawiam wszystkich - zaszczyt tu gościć wśród tych samych dobrych flociarzy. Pozdrawiam wszystkie świstaki. Dedykacja dla całego sojuszu. Obrońca nic nie napisał, złomu troszkę podkradł. No ale już drugi raz w moich reckach także nie dziwie się i życze odbudowy. Pozdro. Do rzeczy; Dnia 17-05-2019 17:07:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor grigor04 [SZW-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 566 Pancernik 1.283 Sonda szpiegowska 1 ______________…