Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szo dla agresora, faktycznie może być podwójnie szkoda i lepiej za szybko nie przepraszać bo o ile nie wiadomo za co obrońca dostał bana (chociaż to nie możliwe żeby na discordzie też dostał bana, tam przecież występował pod jednym nickiem - więc wystarczy go spytać za co ten ban) to faktem jest że są jedną osobą, dowody podawał pokrak ale zapewne posty wyleciały, zawsze jednak można na priv napisać. I nie są to dowody wyssane z palca, jeśli miał u nas ktoś jeszcze wątpliwości czy ShaZam szpiegu…
-
Elegancko wyszło, gratulacje, obrońca chyba się spieszył albo nie spodziewał liczenia z pz - albo jedno i drugie. Jedyny minus jaki tu widzę to czcionka w opisie... . Obrońcy szo i zemsty, niech się topka powybija trochę, będzie ciekawiej .
-
Ładny procent, gratki, co do reszty to widząc że bociek jest w to zamieszany to całkiem prawdopodobne że nawet sam wystawił to konto .
-
Leonidas alias ManNiaK [3 X] vs. Bigos ~ 106096.1% - Top 4 Solo Uni68 & Top 9 Solo OGame.pl
Selene - - Starcia U68
PostCytat od Leonidas: „Naturalnie że wierzyć nie musisz, ja też nie wierze że kupujesz tani deuter żeby na nim latać raz na ruski rok Paradoksalnie to jednego używam, na reszcie grają koledzy z dobrym sercem jak Gilbert np ” A gdzie ja napisałam że tylko latam na deuterze? Cytat od ^obserwator^: „Cytat od Wojownik Kajaczenko: „czyjś bład, czyjeś niedopatrzenie (przy okazji wtopa kasy), zyskiem dla kogos innego gratki ” selene, widzisz? bierz przyklad z sojusznika. mozna normalnie pogratulowac? mozn…
-
Leonidas alias ManNiaK [3 X] vs. Bigos ~ 106096.1% - Top 4 Solo Uni68 & Top 9 Solo OGame.pl
Selene - - Starcia U68
PostOjoj i Mili Ci nie powiedział jaka sytuacja? Nie no to teraz pewnie oddasz surowce i przeprosisz :). Nie pisz już lepiej nic o tym czego się brzydzisz bo nawet nie chce mi się wracać do tego co pisałeś na forum a co faktycznie robisz/zrobiłeś. Po ST na Yesie (na swoim idolu przecież), sądzisz że ktoś Ci uwierzy w tą historyjkę? Zasad i granic nie ma według Ciebie więc po co się tłumaczysz? Sorry ja tego nie kupuję . To które to IP użyłeś z posiadanych czterech? Albo którą kartę sim z 3 bodajże?
-
Selene - - Starcia U68
PostCytat od ^obserwator^: „Cytat od Selene: „Brawo! Piękna historia, wzruszyłam się ” a w ogole ja zrozumialas? bo ostatnio masz jakies klopoty z kojarzeniem zdaje sie znakomity zysk maniak znakomity, oby wiecej takich obroncy odbudowy zycze of kors ” Liczę na to że mi ją wytłumaczysz, w końcu Ty wiesz wszystko lepiej od innych - i kto tu prowokuje? Tak jest, zysk znakomity
-
Selene - - Starcia U68
PostBrawo! Piękna historia, wzruszyłam się . Trochę tylko nie trzyma sie kupy bo przecież zaprzyjaźnionym Misiom takiego prezentu byś nie zrobił . Dziękuję za pozdrowienia, jednak kupowanie ostatniego deuteru po minimalu to nie to samo co pusz złomowy . Taaak, niektórzy faktycznie granic nie znają. Obrońcy ekhem... szo i rewanżu haha .
-
Szkoda że od poniedziałku dopiero, spadki kont już się zaczęły, widać że gracze chcą zdążyć przed tym poniedziałkiem.