Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zwiększenie ekonomi
PostNajlogiczniejszym wyjściem byłoby teraz poczekać na wyniki ankiety i na Nekkarze dać ankietę z propozycją x1 i prędkością którą będzie miało u68.
-
Zwiększenie ekonomi
PostAle słuchajcie. To że są różne zdania na temat zmian to akurat nie dziwi, tak było, jest i będzie zawsze. Nie da się tez ocenić które lepsze, myślę że każde dobre dla tego który je wypowiada. Każdy ma swoją rację. Ile było tych zmian? Jaki mamy rezultat każdy widzi i nikt tego nie zmieni. W jakim kierunku podąża gra tez każdy widzi, każda zmiana jest dobra dla jednych, zła dla innych. Jaka decyzja zapadnie ostatecznie czas pokaże, sama jestem ciekawa ilu graczy na uni jest za przyspieszeniem eko…
-
Podziękowania dla Kromaka za małą motywację i trzymanie kciuków, dzięki temu weszło . Pozdrawiam PN, Hunters, DoF, buddy i znajomych i wszystkich biorących udział w ankiecie, zarówno za zmianą prędkości eko jak i przeciw . Obrońcy szo! Dnia 10-12-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca JULO [Explorer] ________________________________________________ Mały t…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Serdell: „Teraz x5 pozniej speed x 5 juz przy uf czytalem ze nigdy nie zmienia parametrow serwerow ogame upadnie z takimi zmianami czekalismy na uf z nekkar to teraz nas polacza z kolejnym serwerrm ale x5 i nie wyjdziecie z top 1500 pustak dagisia da rade z eko 200m ” A skąd pewność że Nekkar nie dostał lub nie dostanie takiej propozycji? Ile jest uni z prędkością x1? Co będzie jak na Nekkarze podniosą eko x 5 a u nas zostanie x1?
-
Zwiększenie ekonomi
PostMam słabe eko, w moim sojuszu są rożne zdania na ten temat, ja osobiście jestem za zmianą prędkości eko i to x 5, już widzę te surowce które się wydobywają z moich może nie takich wypasionych jak niektórych, kopalni . Myślę że tak jak i teraz kluczową rolę odgrywać będzie (poza pewnymi niechlubnymi wyjątkami ktore zawsze będą) AKTYWNOŚĆ i dla takich graczy to będzie okazja podgonić troszkę innych a i biorąc pod uwagę możliwe w przyszłości fuzje ze speed uni - jedyna okazja żeby się wtedy jakoś o…
-
ACS TOP 6 PL & TOP 2 NEKKAR marchewa87 [The Best] & Sputnik [The Best] & pogromca kredek [The Best] vs. gremlin [LzB] - 149 849,20 %
Selene - - Starcia Nekkar
PostWypada pogratulować bo % i zysk potężny i co najważniejsze komuś jednak jeszcze się chce. Na obserwacje potrzeba trochę czasu i chęci, a wydaje mi się że tego w tej grze coraz mniej więc tym bardziej należy docenić to starcie. Zaintrygowało mnie przy tym zdanie gracza powyżej: Cytat: „AAA i zapomniałem dodać,że zrobimy dosłownie wszystko co [ciach] w naszej mocy żeby [ciach] w kosmos każde spuszowane konto o jakim wiemy na tym UNI choćby to miało potrwać kolejne kilka lat takie było założenie 3 …