Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No to zrobiłeś powitanie nowemu nabywcy konta, sądząc po pw nie jest zadowolony z odwiedzin . Gratulacje Misiu, szukaj dalej, w końcu trafisz na swoją żyłę złota .
Oj nie mów, niektórzy trafiają 5x tyle surki... , tak jak już polek napisał nie marudź, jeszcze nawet miesiąc nie minął od zmiany eko, ściągaj emeryta i koście te bunkry . Gratulacje .
Gratulacje Misiu. Na pewno trafisz w końcu na żyłę złota, a póki co to i takie ST dobre, nie ma co narzekać, zawsze to flotka lata i coś tam rozrabia i cos tam przywozi . Obrońcy szo.
J myślę że Kromak już przeliczył surowce i odesłał... do własnych stoczni . Gratulacje Kromak, rozbiłeś bank, życzę więcej takich znalezisk . Obrońcy szo, teraz 5x szybciej pójdzie.
Podziękowania dla Vassago!. Sam nie miał dostępnej floty, ale sąsiadka (czyli ja ) miała i w efekcie wyszło co poniżej. Obrońcy szo. Pozdrawiam. Dnia 30-01-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Agresor Vassago [WOLF_U67] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 28 _________________________________________ Obrońca Waldi [SGC] ___________…
Cytat od zygunia: „Cytat od JTR: „Nie wiem jakie masz eko ale ja bym zainwestowała to w kopalnie . ” Tak bym zrobila, ale planety bardzo male i nie przystosowane do eko x 5, kiedys to konto bylo robione pod eko x1, i teraz jest zonk ” Moj sojusznik też ma ten problem, wymienia planety na nowe większe, oczywiście nie wszystkie na raz, może pomyśl o tym
Wiesz Misiu - gdyby z tego miał być zysk ze 3kkk to pewnie byłoby wielu chętnych . Gratulacje, zawsze coś tam znajdziesz, nawet na fsie , nie wiem jak to robisz, ale działaj dalej :). Obrońcy szo.
Pogromca duchów znowu w akcji . Gratulacje Kromak, fajny % z samych dt, sporo ich miał obrońca. Miłego przetopu dla sojusznika, szo dla Ducha. Cytat od Secik: „Taka jedna Pani wspomniała, że same lenie są na X Gratulacje starcia! Oby więcej takich ” Chciałabym poznać tą Panią, podpisuję się pod tym o czym wspomniała .
Heh, wpisywałam się a nie kliknęłam "wyślij", na szczęście zostało w pamięci . Gratulacje ancyś, przyjemny zysk, rozrabiaj dalej, musisz nadrobić to urlopowanie . Obrońcy szo.