Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje... chociaż Selena była w pełnej nieświadomości co wyczyniała ponoć :D. No ale co ona wie ;). Poza tym nawet gdyby rzeczywiście "falowała" to i tak wiadomo że lata tylko na bfsy więc nie wiem skąd pomysł kontry :). Obrońcy również gratki za logowanie na czas, to się czasem zdarza niestety - niestety dla agresorów, stety dla obrońcy oczywiście. ps. miło że ktoś o mnie myśli w czasie lotu i jeszcze ma dreszczyk... :))
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
Selene - - Starcia U68
PostŁadna sojuszowa akcja, gratuluję, zabawa najważniejsza . ps. Na polu zniszczeń [] znajduje się 879.640.500 jednostek metalu i 621.786.000 jednostek kryształu. Flota odzyskała 879.640.500 jednostek metalu i 621.786.000 jednostek kryształu.
-
joint_joint vs xxxxx 4261%
Selene - - Starcia U68
PostSame niespodzianki dzisiaj, gratulacje, piękny % na przywitanie, wysoko sobie podniosłeś poprzeczkę .
-
gringo [AVALON] & General [AVALON] & Butch [AVALON] & PPG [AVALON] vs pley [GORNICY] 7291,74 %
Selene - - Starcia U68
PostAvalon po dobrej stronie i to w ACSie, należą się gratulacje, pokazujecie że nie tylko topka potrafi się zebrać i zrobić fajne ST. Cieszę się że weszło i że mogłam pomóc w zbiórce, więcej udanych ACSów życzę .
-
@ZDOBYWCA1 Nie ma się co zniechęcać, pierwsze niemiłe doświadczenia masz już za sobą, jeszcze może kilka niespodzianek i potem będzie tylko lepiej, dasz sobie radę i z takimi "dzióbkami" . Podzielam Twoje zdanie że takie farmingi i wloty zniechęcają nowych graczy, ale nic na to nie poradzimy, na szczęście w topce nie ma takich zbyt wielu, chociaż i kilku zbyt "aktywnych" grających w ten sposób wystarczy żeby ubyło kont na uni. A potem zrzucą wszystko na eko x5 . Pozdrawiam.