Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ponieważ nie było kryteriów żadnych to każdy ustala swoje, niby dlaczego cyferki mają być tym kryterium? Żeby zobaczyc kto ma ich najwięcej wystarczy spojrzeć w statystyki i ten temat niepotrzebny ale skoro jest to każdy ustala swoje kryteria. Dla kogoś najważniejsze są duże akcje mimo że to mogą być 2-3 na kilka lat a reszta czasu na urlopie a dla innych gra w miarę aktywna i równa przez cały ten okres - dlatego ja zdania nie zmieniam, dla mnie najlepszym graczem na tym uni jest Yes Man :).
-
Gratulacje Yes tego ST i wszystkich pozostałych, tak dużo tego że wpiszę się w tym jednym bo na zacnym sojuszu ;). Pomimo ostatniego rw po złej stronie dla mnie jesteś nadal najlepszy na tym uni, widać to po radości niektórych gdy powinęła Ci się noga no a przede wszystkim widać po tym dziale - należał do Ciebie i tego nic nie zmieni :). I mogą sobie pisać co chcą, że 3x rozpoczęło i zakończyło uf swoimi akcjami - tak to prawda, natomiast cały środek to co? no nie należał już jednak do nich moim…
-
Gratuluję pięknego ACSa, procent i zysk imponujący i nic tego nie zmieni, każdy chciałby być na miejscu agresorów. Yes - Ty wiesz, wszystko napisałam już w sojuszu, decyzję szanuję i jeszcze raz wszystkiego najlepszego w życiu! Gdyby jednak - to też wiesz ;). Tak czy owak trzeba to opić na żywo :). ps. gracze pewnego sojuszu uważają chyba że wraz ze złomem Yesa padł cały PN - tylu skanów od rana nie miałam chyba przez całe uf :D. No niestety karawan jedzie dalej ;).
-
Od dzisiaj do czwartku relokacja planet tańsza o 30% - w związku z tym mam pytanie. Gram na uni docelowym i rozumiem że od jutra zaczną przybywać na uni nowi gracze. Czy to nie przeszkodzi w relokacji planet? Jeśli "zajmę" jakieś koordy przenosinami to nie zostaną one zajęte przez planety przychodzących graczy?
-
Prosimy o ankietę eko
Selene - - DiD Nekkar
PostRozmowa przed ankietą. I na temat ankiety. Ponieważ będę mogła wziąć w niej udział to chciałam wywnioskować czego chcą gracze Nekkar i dorzucić głos - ale widzę że się nie da, więc chyba dam sobie spokój, 1 głos i tak nic nie wniesie.
-
Prosimy o ankietę eko
Selene - - DiD Nekkar
PostTo w końcu jak mam glosować na tym uni? za x1 czy x7? Bo już się troszkę pogubiłam...
-
Cytat od Mallory: „Brawo Pener, ładnie wykorzystałeś błąd Warny. Klikanie z PZ, to już archaizm, którego najstarsi górale nie wykorzystują, ale w dobrych rękach jest zabójczo skuteczny Warna SZO. dobry z Ciebie gracz i sąsiad, jestem przekonany, że odbudujesz się ekspresowo. M ” Czy ja o czymś nie wiem? . Wszędzie multi, nie wiadomo już kto gdzie gra, kto kim jest, ech ta gra schodzi na psy . Graty Misiu czy kto tam jest, zysk bardzo ładny, przetapiaj .