Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Obrońca zawsze po prawej stronie, raz jako zwycięzca, innym razem jako przegrany i jakoś to leci . Gratulacje, ładnie to wygląda, Mallory będzie musiał poczekać na swój rewanż .
Witam, w końcu i ja mam swój debiut na nowym u68 i to od razu ACS . Niby zwykły bfs, ale z przeszkodami, które jednak udało się pokonać . Duża odległość a w efekcie brak odpowiedniej ilości deuteru (szczególnie na recyklery) spowodowała, że trzeba było szukać kogoś do ACSa. Sojusznicy i znajomi albo nie mogli zdjąć urlopu albo byli na fsach, albo nieaktywni, na szczęście kontakt z ABW spowodował że dalej poszło już wszystko sprawnie. W efekcie mamy poniższe rw, wyszło całkiem zyskownie, to 40% z…
Cytat od Włosiu: „E: Na pierwszym u68 ARO też miał sporą flotę, ale udało nam się go poskładać mają przeciwko sobie całe uni. Wy po prostu przespaliście swoją szansę ” Dobre sobie :). My nie mieliśmy żadnej szansy :). Tak napaśliście ARO kontami że dobrze wiesz że praktycznie był nie do ruszenia, przynajmniej dla nas samych - a inni niestety woleli schować mu się pod spódniczkę zamiast ponownie go spakować ;). A jak tylko zaczeliśmy go skubać wbił urlop i zdejmuje go tylko na przetop kont lub na…
Piękny zarobek, gratulacje Bigot Obrońca hmm, czy to nie była czyjaś puszówka? Jakis ACS mi się kojarzy i to z teamowcem dla kamuflażu ale może pomyliłam W każdym razie Ty Bigot przetapiaj a obrońcy szo :).