Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ABW [PZWP] & kruchy [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. ostry [QSO] ~ 4819.36%
Selene - - Starcia U68
PostACSy sojuszowe zawsze dobrze się ogląda, gratulacje dla Was. Bunkierek rozjechany, większych zysków w następnych życzę .
-
Coraz ciekawiej :). Ja się chętnie dowiem jak KKS dopinguje w soju i co piszą po każdym złomie PN, jak coś to Filuś poproszę na pw na forum i kto co pisał i skąd info ( trzeba uwiarygodnić) ;). Już Cię chyba lofciam spowrotem a Komornicy be . Encepence gratuluję jeszcze raz, pięknie się to st ogląda i czyta! Oby tak dalej .
-
!!! NAJWIĘKSZY SKUP DEUTERU NA UNI - Zapraszamy 7 DNI w tygodniu !!! UWAGA - skup również przyjmuje metal oraz kryształ !!!
Selene - - Handel Xanthus
PostPo pierwszym handlu wrażenie pozytywne, wszystko poszło sprawnie, zgodnie z umową, polecam :).
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Selene - - Starcia U68
PostZgadzam się z Włosiem, mamy jeszcze do odebrania conieco od 3xów .
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Selene - - Starcia U68
PostGdybym wiedziała, że taki będzie efekt wcześniej bym nakrzyczała . Myślałam że inaczej to będzie wyglądało, nie spodziewałam się bfsa ale jak widać KAŻDY popełnia błędy. Gratulacje dla wszystkich za wykorzystanie błędu Miliego i osobno podziękowania się należą dla Lzk zz zaufanie, co do wpisów no cóż, z jednej jak i drugiej strony zawsze padały złośliwości, nam szkoda Yesa, innym szkoda Miliego, to zrozumiałe. Rewanż zawsze słodko smakuje więc to normalne że to rw nas cieszy. To samo było po prz…
-
Opisu nie będzie - ten kto wie ten wie . Obrońcy szo. Pozdrowienia dla Misia (naszego oczywiście ), Andre i Mallorego lecących w tym samym czasie aczkolwiek w innej galaktyce i na inny cel, całego PN (świetni z Was ludzie ), buddy i znajomych oraz dla Mihu . Kupię deuter. pn4life.jpg Dnia 11-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 339.976 Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Sw1d…
-
Czekałam na takie ST, widać było że coś knujesz w tamtej okolicy. Gratulacje! Piękne top1 SOLO, nie spodziewałam się że bez asysty też potrafisz... . @FILU to może Ty opisz kulisy żebyśmy byli świadomi zagrożenia, ja robię fsy w bardzo bliskiej okolicy Mili i teraz nie będę mogła spać w nocy . Obrońcy szo, dok na szczęście działa, więc żadna strata już tak nie boli . edit: nie mogłam sie powstrzymać.. Cytat od FILU: „Cytat: „ ” FILU w tym ST jest TOP1 i pogratulować lub nic nie pisać ”