Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ale gratka Ci się trafiła, gratulacje Finek! Koś i rośnij nam duży . Obrońcy szo.

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

Cytat od FILU: „Cytat od Selene: „Czekam na przeprosiny z Twojej strony w tym momencie bo ja bana nie miałam, owszem miałam 2 albo 3 blokady nałożone z przyczyn niezależnych ode mnie ale zawsze były zdejmowane. Uważam więc że bana nie było. ” No żart sobie robisz wy możecie pisać że ja to mam bany a wy blokady jak dobrze wiesz kiedyś pisałem ci i ogólnie wiedomo że mam Blokady z automatycznego systemu GF czyli techniczne tak jak ty ale wy możecie nagminne mnie pisać że to bany ktoś dostanie bana…

• Piękna ilość drobiu i to jeszcze nie wszystko mówisz? Gratulacje, następnym razem już się może przebijesz .

• Czyżby sojusznik zapomniał że blokada ataków już się skończyła? Gratulacje dla agresora, zyskowne pac-nięcie, Cytrynowi szo!

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

Za co dostali bany gracze wymienieni tutaj nie wiem, za to jak widzę inni wiedzą co jest mocno zastanawiające, odniosę się tylko do tego bo mnie dotyczy: Cytat od FILU: „Też wracając do kryształowych azdy z nas ma jakiegoś bana ale niech nikt nie myśli że PN był bez banów sama topka jak Yesman ,Selena ,Andre,czy Bohun x2 byli na banie . ” Pisząc "każdy z nas ma bana" dokonałeś lekko mówiąc nadużycia - nie każdy z nas ma bana, tylko niektórzy a nawet niestety niewielu graczy, to że Ty takie masz …

• No to graty i witamy ponownie .

• To Ci się przyfarciło, złom pod dom, gratulacje :). Agresorowi szo, ryzyko tym razem się nie opłaciło, ale najważniejsze to wyciągać wnioski na przyszłość ;).

• Cytat od ^Rece ktore lecza^: „Cytat od 69DemoN69: „Cytat od -hamer-: „ARO nie cwaniakuj nie cwaniakuj ,i dla ciebie znajdzie się miejsce u mnie w stoczni ” Chyba na ARO jednak byś nie poleciał tymi ochłapami na holu A solo sam wiesz co możesz zrobić Graty chłopaki jeszcze raz ciekawe wywody tu powstają na forum ” hehe no.Hamer z tą swoją flotą to o recki Aro bys się rozbił Graty dla Agresorow, macie co topić i jest jeszcze na co latać także Mili na bank się odbuduje. Oby chęci nie brakło! Myślał…

• Zgrabny ACS, gratulacje, szczególnie dla ARO skoro jak czytam, wypatrzył i zaprosił kompanów, chociaż mógł zapewne mieć solówkę . Cytat od Mr. ARO: „Niestety główny cel wciąż nieuchwytny, ale Selenka spokojnie mamy wszyscy czas ” W sojuszu twierdzą że jestem most wanted, pewnie nie to miałeś na myśli ale gdyby jednak tak, to nawet by mi to pochlebiało . Tak czy tak miło że wszyscy macie czas, chociaż urlopy tego nie potwierdzają, jedynie wojtek walczy . Obrońcy szo.

• Gratulacje pb, ze złomem nie wyszło, ale satysfakcja z st jest a z Twoim eko i surowcami na moonie to o zysku możesz w zasadzie nie myśleć w ogóle . Obrońcy szo, dużej straty nie ma więc z dokiem to potrwa chwilunię . Cytat od priesten: „Gratulacje kolejnych, ja tam agresora widzę jednego ” Jedni widzą podwójnie, potrójnie a nasz Poziomek zawsze inaczej .

• Odbudowa idzie expresowo, gratulacje, śliczna solówka . Pozdrawiam.

• Podziękowania dla FILU - osiedlenie się w układzie obrońcy zwróciło moją uwagę . Pozdrawiam PN, szczególnie sojuszników bawiących się w stolicy (chociaż nie wiem czy Poziomkę też bo specjalnie nie odbierał telefonu żebym przypadkiem do nich nie zajrzała ), buddy i znajomych. Obrońcy szo. pn4life.jpg Dnia 24-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.000 Krążownik 1.004.246 ________________________________…

• Gratulacje, zysk ok, nie narzekaj, będą i lepsze, jestem tego pewna :).

• Gratki! Ale że miałeś czym dofarmić to szok. Rośnij i złomuj, czy tam odwrotnie, aby do przodu ;).

• Jak już się trafiło to podwójnie, gratulacje, jest co przetapiać :).

• Bezwstydny zysk i to blisko ula, gratulacje, masz nosa to pięknych kąsków, oby tak dalej

• Ale Ci się trafiło, gratki, przetapiaj na mtki!

• Drobnica też się przyda, gratulacje ancyś :).

• Ledwo zdążyłam odbudować statki i znowu się porozbijałam . No ale leczo tak mnie zachęciło.... Obrońcy szo. Dedykacja dla Asasello . Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych . pn4life.jpg Dnia 20-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 114.308 Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca leczo [Pac-Man] ________________________________________________ Duży transporter 22.838 Okręt wojen…

• Czysty zysk i to niemały, gratulacje, przetapiaj na latawce, przydadzą się :). Obrońcy szo.