Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od FILU: „@Selene nie rób tego i zgłoś się też niech całą topka bawi się bez ciebie będzie smutno ja też miałem nie brać udziału bo kiepski termin akurat wyjeżdżam ale jakoś ogarnę bo fajnie będzie jak wszyscy będą. ” Nie sądzę żeby miało być smutno, zapisało się dużo osób, nie wiem czy to nie jakiś rekord ;). Ja tym razem pasuję, mam inne priorytety i na taki konkurs już czasu nie ma. Miłej zabawy wszystkim życzę.

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

O co Ci teraz chodzi? Napisałam że temat jest hipokryzją a nie że Tapicer hipokrytą. I to podsumowując różne wpisy w tym temacie, głównie Leonidasa, z którym po części się zgadzam.

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

Nie wiem czy masz moonowkę czy nie, w temacie jest mowa o całych sojuszach, tak więc sojuszowo podchodząc do tego to ten temat jest wielką hipokryzją.

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

Podsumowując, założenie tego tematu przez Tapicera to jedna wielka hipokryzja z czym się muszę zgodzić

• To się dobrałeś do miodziku, gratulacje Misiu, plądruj i rośnij :). Obrońcy szo.

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

Dajcie już spokój - jeśli Włosiu nie widzi różnicy miedzy Mili a Aro to ma do tego prawo .

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

Cytat od FILU: „więc po co pytasz się mnie i inni twoi poplecznicy jak ja, czemu ja, po co, w jakim celu, kupuje deks i buduje flotę jak robisz to samo i każdy inny który handluje i skupuje deks ” Gdzie się pytam? Pokaż mi posta. Już Ci się wszystko poplątało? Wydaje Ci się że to my piszemy to co Ty wypisujesz? Wyciągnij wnioski i nie zaczynaj tematów o których nic nie wiesz i nie masz nic do powiedzenia. Pozostałego steku bzdur nie mam zamiaru komentować .

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

@FILU - przeczytaj sobie jeszcze raz swoje posty to będziesz wiedział skąd się wzięły moje - sam mnie zaczepiłeś i sam próbujesz gmatwać temat, którego dla PN nie ma, bo nas te bany mało interesują, deuter mamy gdzie kupować. Radziłam Ci już raz zebyś nie zaczynał ale Ty ciągle swoje, pokaż w grze swoją rację, flotę już masz odpowiednią do topowych st, a recki zawsze możesz pożyczyć. ps. ja urlopu nie mam

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

@FILU Nadal nie umiesz czytać, cóż, chyba to już sie nie zmieni. Skoro dalej brniesz to proszę: ad1. Nigdzie nie napisałam że Ty to panciorek, daj dowody na to ad2. Nigdzie nie napisałam że nie masz znajomych w atm, grzecznie zapytałam tylko skąd masz info ad3. Napisałam przecież wyraźnie że nie wiem za co mają bany. No to tyle, jak potrafisz to wyciągnij wnioski.

• Powtórka z rozrywki, tylko już mniejsza Pozdrawiam . Dnia 02-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Krążownik 800.000 _________________________________________ Obrońca frost [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 96 Duży transporter 15.000 Lekki myśliwiec 49 Ciężki myśliwiec 41 Krążownik 29 Okręt wojenny 34 Recykler 63 Bombowiec 1.407 Satelita słoneczny 9.999 Niszcz…

• Piękna zyskowna solówka, na telefon też jak widać można grać, gratulacje ancyś i gratulacje Kromak za znalezienie takiego tłuściutkiego celu i dobudzenie ancysia, dobrze że nie trzeba było lecieć w deszcz, w nocy przez miasto . Obrońcy szo.

• Dziękuję Michał za wszystko, dzieci najważniejsze w tym naszym życiu, wiec rozumiem i czekam aż zdejmiesz spowrotem buty z kołka o ile w tym czasie nie dołączę do Ciebie . Powodzenia i radości z wychowywania dzieci! Gratulacje ładnego ST. Beata.

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

[ciach] na zakończenie, skoro mowisz o dowodach to daj chociaż jeden że to nasze konta i dlaczego my nie mamy banow? nie masz? kupujesz deuter ze swoich kont ze tak piszesz? jak nie masz to wiesz co możesz, sam sobie dokończ Moderator kruszynka:Upominam za obrazę

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

Kłamiesz @FILU - uwierzę w jedną blokadę za płatności bo pisałeś do mnie jakbyś nie miał innych znajomych co to w ogóle takiego - a że to był ten drugi ban to znaczy że pierwszy był za co inne. I kłamiesz również pisząc co niby napisałam na temat banów. To jest Twoja chora przekręcona interpretacja mojego wcześniejszego posta. To skąd to Twoje info o banach? bo nie odpowiedziałeś.

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

@FILU - ja właśnie nie wiem, dlatego interesuje mnie skąd masz takie info ps. pisz poprawnie mojego nicka ps2. ja słyszałam że te bany to za płatności...

• Brakuje mi 7 gsków, ładnie by wyglądały przy ilości dt obrońcy ;). Gratulacje, przyjemny zysk .

• tyle ładnych pushówek

Selene - - DiD U68

A w tym momencie interesuje mnie @FILU na jakiej podstawie twierdzisz że ATM ma bany za multi? Bo tak? Czy może znajomości w teamie? A może sojusznik - GO? Rozwiń to bo to naprawdę interesujące, skąd takie informacje posiadasz.

• To jakieś żarty . Graty Bigot, rozbiłeś bank! Więcej takich kąsków życzę

• To się troszkę zapomniał obrońca skoro zdążyłeś przez galaktykę, gratki . Obrońcy szo.

• Nie ma to jak dobre info, gratulacje, wpadło trochę surowców, zainwestuj dobrze . Obrońcy szo, już chyba wprawa jest .