Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „Szybko odpowiadasz :x Nie będę pisał na priv, bo tę rozmowę mają widzieć wszyscy - "ideą konkursu jest właśnie inny podział niż sojuszowy". Na tym zakończmy te dysputę, bo jak dla mnie temat wyczerpany, a dalsza dogryzanie sobie do niczego miłego nie doprowadzi Miłej Soboty Selenko ” Ja nie miałam zamiaru dogryzać, tylko zwrócić uwagę innych z Twojej przyszłej drużyny na Twoje poglądy na tą rozgrywkę. Wzajemnie miłej soboty Dzióbku
-
You Touch My Tralala [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. lodz [BaR] ~ 63796.14% PB solo Top 4
Selene - - Starcia U68
PostŁadne i zyskowne PB, gratulacje.
-
szczepcio [STALKI] vs. silverice & zygunia [KOMORNIC] ~ 7854.9% - OBRONA
Selene - - Starcia U68
PostW roli obrończyni też dobrze wyglądasz, gratulacje . Agresorowi szo, idlaki czasem potrafią zrobić niespodziankę .
-
Wreszcie wszystko jest jak należy, gratulacje, do wesela jeszcze sporo czasu więc skanuj i koś ile wlezie . Obrońcy szo. edit: Cytat od Fistach.: „A takie rzewne pożegnanie było , ale to na pewno na skutek szoku pourazowego. Konto napompowane lewą surka do granic możliwości. Gratulacje ” Yes nie pierwszy i nie ostatni wrócił do gry. Dlaczego nas obrażasz?
-
Cytat od FILU: „Selene raczej Dziob ( tekst na zielono) pisze o podmiocie w zdaniu że to on ma parcie na cyferki nie Dziob jako autor tekstu ” A Dziob czy Tapicer sam umie pisać, nie potrzebuje adwokata. A poza tym tekstem do którego się odniosłeś napisał również: "nie rozumiem tego, przecież mimo s&d można skanować się nawzajem i złomować".
-
Kromak daj spokój, nie warto być uczciwym tutaj ;). Zobacz - Tapicer wyraźnie napisał że można skanować i złomować swoją drużynę (czyli całkiem możliwe że tak będzie robił jak będzie okazja) i nikt się tym nie przejął, nikt nie żąda wykluczenia go z s&d. A z Ciebie robią bufona. Uczciwość nie popłaca. Trzeba było siedzieć cicho i złomować jakby była okazja i tyle ^^. Taki tutaj mamy klimat .
-
Gratulacje, piękne wejście, witamy i prosimy o więcej . Cytat od ^Rece ktore lecza^: „niektórzy mają wszystko w du..zym poważaniu te pkt dla których ludzie skaczą sobie do oczu dlatego w avkach umieszczają śmieszne lub dziwne obrazki bo mają dystans... ” Z tym dystansem to różnie bywa, zauważyłam że niektórzy tak dużo o nim piszą a potem okazuje się że mają go tylko wtedy kiedy im pasuje ;).