Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ledwo próg przekroczyło, ale zysk przyzwoity Pozdrawiam PN a szczególnie naszego Misia, któremu obrońca uciekł kilka godzin wcześniej, buddy i znajomych. Obrońcy szo. Dnia 29-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca frost [EKO] ________________________________________________ Duży transporter 49.600 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 ___…
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
Selene - - Starcia U68
PostCytat od FILU: „kogo jeszcze nazwiecie panciorek ? Selene ?. ” Ktoś mnie tu znowu zaczepia? I czego chce? Podbijanie tematu potrzebne czy o co chodzi? Chcesz mieć Filu kulturalny temat to lepiej juz tu więcej nic nie pisz bo znowu bana zarobisz. Graty, szo, co kto tam chce.
-
Cytat od FILU: „ i co ? jak wiem że on niebawem wróci z nowym kontem i pisał że z braćmi to też będziecie się rakietować i każdego kto mu lub im moona postawi proszę cie Selene . Załatwiajcie sobie następnym razem z nim sami chyba potraficie pisać ? bo bo postach widać że tak a nie potrzebujecie łącznika dobra koniec skanować i złomować nie klikać tutaj teorii czeskich filmów ” No myślę że byłaby wojna na rakiety wtedy
-
Cytat od FILU: „no i po co ten ping-pong ja wiem swoje Ty wiesz swoje. Ty się mylisz a ja nie potrafi ci wytłumaczyć i nie dochodzi do mnie ze jest zdziwienie ze byłemu sojusznikowi robiliśmy moona To takim razie ATM nie ma żadnego moona sklejonego za pomocą PN / psyyyyyyyyyyyy nie uśmiechaj się jak piszesz bo widzę cie że się śmiejesz że każdą teorię można naciągnąć na swoją stronę nawet jak stanę po stronie, że Kopernik nie żyję chociaż nie byłem na jego pogrzebie kto mi w to uwierzy chociaż t…
-
@FILU Sam widzisz że nie napisałam nigdzie że Ty to panciorek, tylko że byłeś odpowiedzialny za to co on robił. Chcesz dowodów a póki co nie mam żadnych że to nie za Twoją namową a fakty przemawiają za moją wersją. Po pierwsze pojawił się akurat koło Waszego ula a nie gdziekolwiek indziej - najpierw w 7 gali. Kto mu pomagał robić moona? Ty i Canaan o ile pamiętam. Z canaanem nawet zamieniłam parę pw na ten temat i dowiedziałam się że poprosił go o to sojusznik... po czym koleś wysłał na mnie gsa…
-
Cytat od FILU: „Cytat od Selene: „Także sam pomysł przeprosin w tej grze jest chyba nietrafiony bo trzebaby poprzepraszać masę ludzi.I w tym momencie doceniam przeprosiny Filu . ” można, można Nie jest głupio przepraszać a wręcz przeciwnie jest ulga. Ps: to ja też czekam na przeprosiny za stwierdzenie że ja to Panciorek chociaż wszyscy wiedzą że nie ale niechcą w to uwierzyć ” Tylko kto tak powiedział że Ty to panciorek?
-
Cytat od Elmo[Wieiworak]: „Cytat od Selene: „No i życzę powodzenia bo mnie nikt nigdy nie przeprosił za insynuacje a nawet bana nie było. ” Tak samo jak ARO nikt nie przeprosil skislem xD ” Także sam pomysł przeprosin w tej grze jest chyba nietrafiony bo trzebaby poprzepraszać masę ludzi. I w tym momencie doceniam przeprosiny Filu .
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „Cytat od Chyba_TY: „a kogo obchodz ban mili ?? 30 postów o banie. Jakiś idiotyzm. Czy zdjety czy nie o ktorej itp. Jeden przez drugiego. Hehe A Mili to jakiś wyznacznik dobra czy zła ?? Że tak to roztrząsacie?? Grajcie!!! S&d jest ” Nie, poprostu kryształowi myśleli, że pojeżdżą sobie po Milim i zmienią temat - a tu klops i jak było 10 oskarżających tak teraz nie ma ani jednego żeby przeprosić ot cała filozofia. ” Tak Mili jest kryształowy, niech przeprosi ten kto oskar…
-
Problem multi był, jest i będzie i obok handlu kontami to chyba druga choroba cywilizacyjna ogame. Nikt jeszcze nie znalazł sposobu na nie i obawiam się że nie znajdzie. Myślę że ciap byłaby w stanie sprawdzić jaka jest skala tego na uni. Na pewno nie jest to 9 kont, no ale wiadomo że Leonidas nie będzie obserwował "swoich" tylko przeciwników. Myslę też, że gdyby wszystkie multi nagle zniknęły, nie byłoby problemu przy obecnej fuzji, wszystkie uni spokojnie by się zmieściły. Co do dostawców ciap…
-
Wreszcie coś mądrego, @wilku86 dobrze napisał, często wypowiadają się osoby które nie mają pojęcia o tym co piszą, tak jak teraz Leonidas o odbudowie Yesa. edit: Cytat od Krwawy Tapicer: „Cytat od Selene: „Wreszcie coś mądrego, @wilku86 dobrze napisał, często wypowiadają się osoby które nie mają pojęcia o tym co piszą, tak jak teraz Leonidas o odbudowie Yesa. ” A sama ciągniesz temat ps. Mili bez bana ” Tak, gdyby Leonidas nie obraził nas wszystkich i nie pisał głupot o odbudowie Yesa to nie mia…
-
Cytat od Leonidas: „Dalej nie kumasz o co mi chodzi. Jak Ty, bądź ktokolwiek inny z P N kupi paliwo (bo nie ukrywacie że kupujecie) po 1:1 (bądź inny równie korzystny przelicznik, a wiem z pra pra doświadczeń że takie dostajecie) z multikonta (bądź "kolegów" z jednego akademika z ATM) i potem wyśle do Yes Mena jako prezent/podarek/pomoc dla powodzian to jest to wciąż taki sam push jakby sam to kupował a wy to nazywacie czystą odbudową. Bo handlujecie. A handelj jest dopuszczalny. Tyle że to taki…
-
Ale ja już wypowiedziałam się na temat tych kont na początku, nie będę się powtarzać. Napisałeś natomiast, że Yes nie odbudował się czysto a nie jest to prawdą, odbudowa odbyła się zgodnie z zasadami, nie wnikam w to jak odbudował się Mili, ale skoro to Twój poniekąd sojusznik to chyba wiesz więcej o tej odbudowie niż ja, więc skoro piszesz że nie było to czyste, w dodatku widzimy bana, to skłonna jestem w to uwierzyć .
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „To ja też wiem lepiej i to Yes Man nie odbudował się czysto, a co do Miliego jesteś w błędzie ” To do Leonidasa jak rozumiem?
-
Dziękujemy Leonidas za info że Mili nie odbudowal się czysto . Co do odbudowy Yesa jesteś w błędzie, ale jak widzę wiesz lepiej.