Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znowu gski u obrońcy - czyjaś gsówka czy co? Mam nadzieję że tak . Dnia 05-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 10.000 Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca Hamsun ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 136 Wyrzutnia rakiet 30.705 __________________________…
-
ARO, Mili, wojtekreal [3 X] & ManNiaK [BOSS] vs. Buszmen Olo [MoF] ~ 103806.16%
Selene - - Starcia U68
PostHmm, patrząc na zamach oczekiwałam czegoś większego, ale jak już znalazłam nowe kolonie to wiadomo było że nowego rekordu nie będzie. Skład nie zaskakuje, jest co przetapiać więc przetapiajcie Cytat od Mililion: „żeby można było jak człowiek zamknąć to uni ” . Obrońcy szo.
-
Witamy w Nowym Roku . Przede wszystkim dziękuję Warce za zaproszenie, zaufanie i wspólny lot. Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych. Warka: Cytat: „napisz podziękowania dla Ciebie i pozdrowienia dla sojuszu i znajomych” . Obrońcy życzymy szybkiej odbudowy i mniej wiary w bunkier. Dnia 03-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selene [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 144.067 Bombowiec 284 Niszczyciel 20.930 Pancernik 353.037 Mały transporter 206.…
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „w sumie mogę pogratulować tylko dobrego starcia, bo nic tu więcej nie ma graty selene, czekamy aż pokażesz w końcu coś więcej ” Czekam aż Ty coś pokażesz w grze a nie tylko trollujesz na forum. A na serio to nie wiem o co Ci chodzi, co ja mam pokazywać, gram jak umiem i ja jestem z tej mojej gry zadowolona, nie gram po to żeby zadowolić Ciebie czy Twoich kumpli (nie wiem co oznacza "czekamy" ilu Was tam jest) . Poza tym to jest ACS jeśli nie zauważyłeś, dlaczego gratulu…
-
Jeszcze raz dziękuję Mallory za znalezienie takiego zacnego celu i wspólny lot, który mógł zakończyć się tylko wielkim przepałem. Wszystko jednak ułożyło się jak najlepiej (dla nas), recyklerów już prawie nie zabrakło, dlatego nie ściągaliśmy urlopowiczów . Obrońcy szczere szo, zachowanie po złomie pierwsza klasa, tak to już jest że raz się popełni błąd, raz się czegoś nie sprawdzi i akurat wtedy ktoś to dojrzy.