Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wisior [P N] & Hetevox [P N] & kajako uni6 [P N] & Andre [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 18769.04% - GANG KAJAKA ATAKUJE !!!
Selene - - Starcia U68
PostZ takim gangiem lepiej nie zadzierać, gratki Wisior! obstawie też, te sondy nie były tam przypadkowo ;). Przetapiaj na flotę to następnym razem mniejsze straty będą Marcinowi szo.
-
Banan & zygunia & AMAV & dziuniek & NoSkill [KOMORNIC] vs. szczepcio [VETO] ~ 68669.92%
Selene - - Starcia U68
PostGratulacje dla całej ekipy, tym bardziej że trochę trzeba było się napracować, aż dziwne że dziob się nie wpisał, powinien być zachwycony, w końcu finezyjna akcja przecież .
-
Van & Uziel & Hetevox & Kajako Kontra Maciek [PN] i jego Obrońcy Van/Kajako/Hetevox/Uziel [PN] ~ 25191.52%
Selene - - Starcia U68
PostWariaci A Maciek w ogóle wie coście wyrabiali na jego moonie? . Jak będziemy robić końcową ustawkę to już wiem kto ją opisze, nie ma takiego drugiego pisarza jak Van . Graty i szo!
-
aleks [LzB] & lajt [K K K_1] & pszczolkaMa jaja [LzB] & Bartol [Veto] vs. miazga [LUMP] ~ 40585.97%
Selene - - Starcia Nekkar
PostGratulacje dla agresorów, nie wpisuję się raczej na tym uni ale od czasu do czasu przeglądam ten dział, szczególnie tam gdzie wypowiadają się gracze którzy grają również na u68. W tym temacie moją uwagę zwróciło to: Cytat od Mafia Wietnamska: „Konto była bardzo długo na urlopie,jakiś czas temu zgłosił się do mnie Pan X czy pomoge mu zezłomowac te konto bo jest od jego znajomego.Zgodziłem sie ” Czy ja dobrze rozumiem że autor tego posta umówił się na pusz? Być może źle zrozumiałam ale tak to wygl…