Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Duże straty ale i zysk niemały i procent okazały, gratki Ziomku Poziomki . Obrończyni szo, sojusz pewnie pomoże .
Masz nosa do celów, gratulacje ancyś, częściej wyruszaj na łowy, dobrze Ci idzie :). Obrońcy szo.
Dawno Cię nie było? Nie zauważyłam, ciągle coś wklejasz, jak nie tutaj to do sojuszu, tak trzymaj!
Nie no weź trochę przystopuj bo niektórzy widzę już w kompleksy wpadają, trzeba dbać o zdrowie psychiczne przeciwników . Gratki .
Ziomki Poziomki do boju! Dostałam dedykacje więc kibicuję gangowi szefa . Gratulacje Michał, niezłe zaskoczenie ;).
No i jest debiut na nowym koncie, gratulacje, teraz już poleci :).
Pięknie Łosiu, rośniesz nam jak na drożdżach :). Czy już Cię do Gangu wciągnęli?
Piękna gangsterska akcja, działajta, latajta i takie tam, fajnie się to czyta .
Jesteś Misiu dużym wzmocnieniem dla Gangu Kajaka, gratulacje, obrońca nie pierwszy raz w naszych reckach
Ale mam zaległości, gratuluję Yes, częściej urlop zdejmuj
O tutaj idziesz w dobrym kierunku, tak trzymaj!
Coś tam wpadło ale ciągle to nie to, działaj dalej .
Ograbiłaś stację paliw chyba, gratuluję, następnych takich owocnych i jeszcze lepszych ST życzę
Szkoda że puste stateczki, ale bywa i tak, gratulacje
Zysk jest? Jest. Flota podrośnie to będzie większy, gratulacje .
Skanował, skanował, zmęczył się i skoczył na soczek . Gratulacje Kromak, miły zysk, tak trzymaj . Obrońcy szo.
Troszkę się nalatałeś na obrońcę, uparciuszek z Ciebie . Gratulacje, dobrze Cię tu widzieć, passa trwa i niech tak zostanie . Obrońcy szo.
Gratulacje, cierpliwość jak widać popłaca, sporo zarobiłeś, jest co wrzucić do stoczni, oby tak dalej .
Ładnie o sobie przypomniałaś, gratulacje, porządny zysk i w dodatku PB, życzę szybkiego pobicia .
GSy w potężnym bunkrze i jeszcze taki zysk z tego wycisnąłeś, masakra, gratulacje Yes :D.