Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 294.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[T R] Totalna Rozpierducha ( 7840% ) vs [SUICIDE] SUICIDE ( 0% ) Zakończona
turysta - - Wojny Fenrir
PostYeahBunny [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & Makaveli [T R] vs. Raven [SUICIDE] ~ 7840% Dnia 23-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Mały transporter 136.580 Lekki myśliwiec 1.002.994 Krążownik 150.000 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 90.000 _________________________________________ Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Mały transporter 55.760 Cię…
-
Cytat od ..Raven..: „nie ma co mnie kontrowac bo podrywanie flotki mam w jednym palcu ale w 2 sek to juz moj rekord ” nie podrywanie tylko bugowanie za pierwszym razem uznalem, ze moze to byc zbieg okolicznosci, wtedy zaden ticket na twoje 120k lam 3 miesiace temu nie polecial drugi raz dostajesz kontre i drugi raz bugujesz sobie flote, tym razem leca tickety
-
Cytat od Truck driver: „Przeciez to sie kupy nie trzyma. Gs nie sa tylko do fs ale tez do atakowania wiec jesli przyspiesza cala flota to i gs tak samo powinno przyspieszac. Zreszta, w ogame wszystko mozliwe. ” no nie trzyma sie kupy i raczej nigdy nie dojdzie do skutku, ale to byl tylko pomysl, a ja tlumaczylem o co chodzi gsy na x1 w ataku sa napewno malo popularne, ale atakowanie nimi nie jest niemozliwe w sumie nie ma co gdybac bo to i tak nie ujrzy swiatla dziennego xd
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od buleon: „Gdyby przyspieszyć serwery x1 do powiedzmy x5 (lot spoza układu 8 minut szybką flotą) albo chociaż do x2 i jednocześnie wziąć wzór na szybkość gwiazdy śmierci w nawias i podzielić go przez współczynnik przyspieszenia floty? ” Pomysl sam w sobie moze i nie glupi tylko czy by nie zaburzylo to szybkosci lotu dla poszczegolnych statkow? I co wtedy z wygodnymi jak dotad fs-ami dla graczy przyzwyczajonych do gry na x1... ” przeczytaj jeszcze raz ze zrozumiem, …
-
Nowe TOP1 SOLO Makaveli [T R] vs. Subedej [TIME] ~ 39666.59% TOP 1 SOLO
-
Cytat od Bunny: „Biorac pod uwage fakt, ze fale uzylem tylko raz godzine wczesniej, to blad nie jest jakis duzy ” Nie no jak policzyles zawrocona stacje bez uzywania falangi i tylko 40s sie pomyliles to szacun czarodzieju Serio Oczywiscie graty, zrob sobie jakas przerwe bo za duzo flot pakujesz
-
Dokladnie miesiac temu przestalem wstawiac rw na forum To dzisiaj wracam z przytupem Okolicznosci powstania rw jak zwykle nie opisuje Pozdro dla TR ( patrz rosol, nawet Ty sie zalapales ) @dziadek barezi @mismalinowy @wronek6 @ZDOBYWCA1 i dostawcow dexu KUPIE DEUTER Dnia 13-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Makaveli [T R] ________________________________________________ Krążownik 100.687 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 50.000 ________________________________________…
-
Cytat od Brzoza: „spójrz sobie na fenrir prędkość flot x2 uni ma 6 miesięcy a zostało 2.000 kont z czego aktywnych pewnie z 300 wiec nie wiem gdzie ta Twoja popularność ” mysle, ze jest aktywnych troche wiecej (400-500), ale mniejsza o przypuszczenia. fenrir ma w ciagu dnia okolo 150 osob online, a w nocy spada do 40-50 i jest to uni majace pol roku dla porownania himalia; ile ma kont aktywnych ? 700 ? nie orientuje sie ile jest zazwyczaj online. obstawiam 250 i to uni nie ma nawet miesiaca za 5…
-
Statystyki mówią same za siebie.uni z mniejszą prędkością mają zdecydowanie większa popularność wśród graczy. Więcej graczy rozpoczyna grę na takich uni i zostaje na dłuższy czas Po postach wyżej wnioskuje, że x6 ma swoich wyznawców o specjalnej inteligencji. Przestała się rozwijac i pozostała na poziomie ameby. Siedźcie sobie dalej w tym szczupłym gronie czuby
-
duzo nie pisalem a i tak nie potrafisz tej niewielkiej ilosci tekstu przeczytac ze zrozumieniem pozatym nie znasz mnie a z gory zakladasz, ze nie potrafie fsowac i utrzymac floty - i kto tu jest ignorantem ? odbijajac pileczke jakim ty jestes flociarzem jak nie potrafisz zlomowac na x1 ? bo bfsy loguja ? mam top2 flote na x2 speedzie i dobrze mi z tym rzeczywiscie nie da sie porozmawiac, bo Twoimi argumentami sa teroie wyssane z palca, wiec zegnam
-
lucky gal ladnie opisales jak sie gra przez pierwsze 2 miechy, a co pozniej ? pojawiaja sie turbo recki pozatym esencja gry flota to tworzenie akcji, a nie latanie na bfsy na x6 nigdy nie zagram bo taka gra nie ma sensu. ide spac, a jak wstaje to nie mam moonow ( nawet wszystkich ) gdzie tu sens ? na x1 zamiast latac na bfsy zaczyna sie myslec jak kogos spakowac i wtedy pojawiaja sie ciekawe akcje, ktore nadaja sensu graniu flota mam wysylac fsa idac wziac prysznic ? xd sa to 0we koszta ? chyba …