Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Z PRS, chyba nikt W nie wybierze Ważne, żeby na T znalazło się miejsce dla wszystkich chętnych Cokolwiek ma się wydarzyć - im szybciej tym lepiej Pozdrawiam Wisior
Art - dzięki za odpowiedź Czekamy niecierpliwie w takim razie. Ktoś jeszcze pisał, że na Taurusie jest +25 pól - czy na PRS będzie ten dodatek ? Pozdrawiam Wisior
Marv - nie płacz Jeszcze niedawno na mnie naskakiwałeś jak dla mnie eko x3 było zbyt duże Boisz się, że twoje idlaki w układzie Ci nie pomogą ? Ponawiam pytanie o orientacyjny termin UF ? Pozdrawiam Wisior
No i ładnie Art Jeszcze tylko czekamy na przybliżony termin realizacji i będzie dobrze Osobiście z chęcią bym przyjął jeszcze +25 pól to PRST ale nie będę narzekał Pozdrawiam Wisior
Jakbym miał grać z Marvem na jednym uni to pod warunkiem, że eko spada do x1, a flota przyspiesza do x3 Rozwiązuje to problemu cwaniaków, którzy zapełniają układ idlakami i mogą na zabunkrowanych moonach trzymać spokojnie floty.
Skar - wiem, że jak się pilnuje to wytrzymam Już kilku graczy wrzucało mi do układów swoje gsówki i dawałem rade Ale dysproporcja jest zbyt duża. Najmocniejsza flota z P byłaby dopiero 15 na U. 5 najmocniejszych flot z P nie byłoby w stanie NIC zrobić TOP1 na U. Nawet jakby przeciwnicy na P się połączyli i pomimo różnicy zdań się dogadali.
Hubas - chyba sobie nie zdajesz sprawy co się stanie jak się U dołączy i poleci na Ciebie jednego dnia 2k gsów Jak ktokolwiek z TOP10 uni Ursa poleci to nie będziesz miał co zbierać z floty...
Sorro03 - zobacz sobie dysproporcję pomiędzy PRST, a U. Nie mielibyśmy szans nawet się bronić przed Waszymi atakami. TOP1 z uni Pegasus ledwie by się wepchnął do TOP100, już nie mówię nawet o flotach... Pozdrawiam Wisior
Art - dobry pomysł z wydzieleniem tej Ursy. PRST można połączyć, dać eko x3 i 25 pól i za jakiś czas dołączyć do Ursy bo póki co to jesteśmy do wycięcia przez graczy z U Pozdrawiam
No własnie połączenie z tą Ursą to drobne nieporozumienie Mam flotę TOP 8 i po połączeniu wypadnę z TOP100. Troszkę za mocne jest to uniwersum w połączeniu z pozostałymi. Aczkolwiek fakt pozostawienia flot na poziomie x1 mi jak najbardziej pasuje Pozdrawiam Wisior
Ładne starcie Widzę, że Wegi nie zwalniasz. Moje ostatnie chęci na polowanie skończyły się na wysyłaniu fsa o 3 w nocy bo przypomniałem sobie o spotkaniu z klientem o 9 rano dnia następnego Graty starcia, Pirat faktycznie się dobrze pilnował i życzę szybkiej odbudowy Pozdrawiam Wisior
Nie wypada się nie wpisać Graty starcia Finek Dobrze, że masz trochę urlopu teraz to mogłem i ja coś trafić Pozdrawiam Wisior PS. TOP Uni Pegasus zaktualizowany Muszę popracować nad zmianą layoutu bo na to paczeć się nie da
Słabo - mówiłem, pisałem i prosiłem - wyślij zapro to opóźnię Byłoby lepsze synchro Liczyłem na jakąś podstawkę albo kontrę, ale się zawiodłem Anty nieco poszło z każdej strony, ale tak jak Typson pisał nie musimy się prosić rodziców Co najwyżej trzeba się tłumaczyć przed żonami i rekompensować w kwiatkach Szkoda, że Owca skoro kończy nie postanowił oddać swojego konta do kasacji, tylko zostało jako kolejne push konto Ale to jego decyzja Pozdrawiam Wisior PS. Typson - racja to nie wszystkie GSy …
Słabo Owsik Mówiłem Ci - wyślij zapro to ładnie Ci wszystko poopóźniam Szkoda Shepparda bo równy gość Szybkiej odbudowy Pozdrawiam Wisior PS. Temat w TOP10 zaktualizuje dopiero jak najlepszy sojusz na tym uni wróci spowrotem na TOP1 (po jednej lub drugiej stronie )