Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nabu san & morpheus [SPECTRE] vs. Rais Fulit & zuy sen & mad max [Grrr] 58390.02% - Obrona
Wisior - - Starcia Taurus
PostGratulacje dla obrońców Spakowanie TOP1 jest zawsze na propsie Ja dla odmiany nie będę kopał leżącego, nie wyzwę go również od oszustów bo nie widziałem nigdy na fali nic ciekawego ani tym bardziej nie znam jego pushkont, tak jak niektórzy wypowiadający się powyżej Także tego, jeszcze raz gratulacje dla obrońców, Nabu życzę odbudowy i jeszcze jednej wtopy, może u kogoś od Nas i z lepszym zyskiem Pozdrawiam Wisior
-
SOLO TOP 10 || Fundatoros_Cytrynkos [OGN] vs. Cyber [HUSARZY] = 3968,93 %
PostGratulacje Cytryn Widać, że klient stracił chęć do gry, a dzięki Tobie to już na pewno Nabu Sanie - nie mierz innych swoją miarą Pozdrawiam Wisior
-
TOP 2 ACS : Mr wegi [OGN] & Misiu_GD [OGN] & Warus [OGN] vs. Cyber [HUSARZY] - 18.800 %
PostPotwierdzam słowa Kostka - bez szału. Wchodzę wieczorem na ogame posłać ekspy, a tu milion wiadomości - pierwsza myśl - floty nie mam Ale ja przecież od dawna floty nie mam Zresztą tak jak i Cyber od dzisiaj Teraz niech Cyfer wróci z urlopu, razem z jego pushkontami i też się spakuje Pozdrawiam Wisior W W
-
Limit można wyjaśnić w jeden prosty sposób. Skrócenie budowy za anty kosztuje maksymalnie 108k anty za połowę czyli np. za 9999 LMów zapłacimy 216k anty. Jakby limit ustawić na 99999 to skrócenie pewnie by się nie zmieniło i też byśmy zapłacili 216k. Z prostego rachunku wynika, że zmiana limitu zmniejszyła wydawaną ilość antymaterii. I już wiecie też czemu limity pozostaną Pozdrawiam Wisior
-
dziki dzik [SPECTRE] vs. Thorgal [Llamas] & Selenka [OGN] ~ 1083.05% - OBRONA
PostChyba świat się kończy bo zgodzę się z Luca brasim Gratuluje obrony, pozdrowienia dla Maćka Pozdrawiam Wisior