Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dlatego napisałem, że wolę przyjąć opcję nr 2 Przetapiaj Angelo, trochę nadinterpretujesz moje słowa, ale ok Może niepotrzebnie napisałem, że zepsuł komuś święta. Na pewno nie poprawił światecznego nastroju Myślę, że czasy kiedy dzieci traciły flotę i się załamywały psychicznie dawno i bezpowrotnie minęły Pozdrawiam Wisior
-
August [SPECTRE] vs. Jack Sparrow [Jedi SW] & Mr wegi [OGN] - 901,83 %
Wisior - - Starcia Taurus
PostGratuluje obu obrońcom Jeszcze trochę tych GSów Augustowi zostało to macie na co polować Pozdrawiam Wisior
-
Luca, Tyskie, Czekoladowy - Wy Łośkowi nawet butów myć nie powinniście, a co dopiero wyzywać od nielotów Sam Losiek ma tyle punktów flot zniszczonych co cały sojusz CS razem wzięty Z poziomu urlopu się inaczej patrzy na grę niż będąc cały czas online Zrzućcie urlopy to może życie Was rozliczy Pozdrawiam Wisior
-
Gratuluje starcia Ale w tym momencie chyba muszę przyznać rację Czekoladowemu Na Pegasusie było konto Ilusioon, które wcześniej należało do tyskiego, obecnie to konto Szuja Także, tego Dziki, trafiłeś złoma, ale kulą w płot jeśli chodzi o właściciela (o ile się nie mylę) Pozdrawiam Wisior EDIT. Przyznać rację jeśli chodzi o właściciela konta, a nie umiejętności Łoska
-
Angelo - tego o farmach nie odbieraj osobiście Żarcik taki sytuacyjny Jak ktoś napisał w innym wątku, tylko 3 sojusze liczą się na tym uniwersum, a Ty jesteś liderem jednego z nich A przy okazji to czasem fajnie się czyta taką gównoburzę na forum Trzeba się spieszyć bo zaraz przyjdzie zły mod i wszytko wyczyści Ale żeby mój post nie spadł przy okazji to jeszcze raz gratuluje atakującemu Czyżby skasowane recki były wysyłane do morpheusa ? Pozdrawiam Wisior
-
Fourier & Mr wegi & Fundatoros_Cytrynkos & Fnk & MaD [OGN] vs. morpheus [SPECTRE] ~ 49831.54%
PostGratulacje Panowie Zysk konkret, jak nie macie gdzie trzymać to można śmiało do mnie wysyłać Pozdrawiam Wisior
-
Drizzt [SPECTRE] & Matt GZ [Grrr] & Vaas [Grrr] vs. Lo_osiek [OGN] ~ 24199.04%
PostSkąd wiesz, że nie mamy dowodów? Są rzeczy o których wiedzą wszyscy, są udokumentowane, ale jak sam wiesz zdarza się, że GO nie może z tym nic zrobić albo nie można tego pokazać (z różnych powodów) Nikt nigdy poziomu Czekoladowego nie osiągnie Nie wiem czy w ogóle jest to możliwe Pozdrawiam Wisior
-
Drizzt [SPECTRE] & Matt GZ [Grrr] & Vaas [Grrr] vs. Lo_osiek [OGN] ~ 24199.04%
PostAngelo - nikogo nic nie boli Wszyscy wiemy, że to jest tylko gra, a nie całe życie Strata kilku cyferek nie jest dla nikogo końcem świata. Losiek już walczy dalej. Gratuluje starcia. Pozdrawiam Wisior