Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Wisior Paradox Nocy [P N] GG - nie pamiętam, jak będzie trzeba znajdę 535919 Flota: Lekkie Myśliwce: 473253 Ciężkie myśliwce: 1359 Krążowniki: 39883 Okręty Wojenne: 101 Bombowce: 2 Niszczyciele: 3001 Gwiazdy Śmierci: 24 Pancerniki: 18296 Powodzenia wszystkim
I tak wszyscy wiedzą, że Ci bot lata Ty nie masz skilla i w ogóle jesteś cieńki (TW) bolek Jakbyś tak posiedział mniej na tym urlopie to może nawet przeskoczyłbyś moje pushkonta Pozdrawiam Wisior
A, co mi tam - wpiszę się Graty Wegi Dobrze, że sonda się utrzymała bo nie miałbyś czym farmić A tak to wszystkie idlaki w okolicach drżą Zysk prześlij na znane koordy Pozdrawiam Wisior
LOL, jaki foch Jak dzikuska nie umiała się zalogować to nie mogła napisać, że ma problemy i poprosić o wydłużenie terminu ? Najlepiej to się obrazić na cały świat Jak małe dzieci Pozdrawiam Wisior
Dwa tygodnie urlopu, a potem schodzi i JEB! To co ja mam z eko w tym czasie to On w dwóch starciach zrobi Konto Aplika nie mogło trafić w lepsze ręce Pozdrwiam Wisior
Wegi tyle starć wrzuca, że czekam aż się nazbieram z 5-6 to wtedy gratuluje za wszystkie poprzednie Zatem graty Wegi za wszystkie poprzednie starcia również GO chyba zbanował nie tą osobę co miał... Bo widzę, że nasz TOP ŁAN siedzi na urlopie razem z kolegą z sojuszu Pozdrawiam Wisior
No to Cię Fu ładnie poróżniczkowali Można powiedzieć, że poznałeś swoje miejsce w szeregu jak Cię rozłożyli okresowo Teraz czas się pocałkować i oddać z nawiązką Także Fu. Odbuduj tam co nieco Gratuluje Matt Jak już Ci pisałem PW, póki co jesteś niezniszczalny Szkoda, że na sojuszniku ale i tak bywa. Pozdrawiam Wisior
Faktycznie trochę tych panców posłałeś:) Zysk masz, no i ruszyłeś flotą pomimo braku chęci. Jak jeszcze się okazuje to miało iść na push to już w ogóle ładnie. Pozdrawiam Wisior