Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 478.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @ciap czemu uważasz, że psujemy ? Jakby się w tym konkursie liczyły ST to wygrana by należała albo do Selene bo ma największe starcie, albo do YESa bo ma ich najwięcej w TOP10 Może od razu pójdźmy na całość i tytuł najlepszego dajmy akutalnemu TOP1 i sprawa z głowy Myślę, że to by niektórym odpowiadało Pozdrawiam Wisior

• Cytat od kruszynka: „Jak już Wisior zauważył nie ma wymogu aby zgłaszający gracz grał na uniwersum. Niemniej jednak jego kandydatura na tą chwilę nie kwalifikuje się do konkursu ponieważ uzasadnienie jakie podał nie jest wystarczające. ” Czyli póki co spełniające kandydatury to tylko moja i ARO ? Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się zgłosi bo musi być co najmniej 3 kandydatów Pozdrawiam Wisior

• No i ładnie rozruszaliśmy temat @john malkowitz007... nie skomentuje @ciap - kandydat musi być graczem tego uni, a nie zgłaszający z tego co wiem Pozdrawiam Wisior

• No to uzasadnienie : Wygrałem drużynowo ostatnią edycję S&D, zdobyłem również największa ilość punktów w klasyfikacji walecznego łowcy. Odkąd zacząłem grać na obecnym koncie podwoiłem ilość posiadanych punktów, kilka ST (nie nie miniST) wpadło Wierzę, że to przekona wszystkich nieprzekonanych Pozdrawiam Wisior

• @lucca brasi Co tu dużo mówić. Wszyscy wiedzą jak jest Wszędzie widzi mulitkonta i push, tylko nie u siebie i lidera swojego sojuszu Genialne taktyczne zagrywki, zerowania bunkrów i przenoszenia planet Pozdrawiam Wisior

• Wisior tak zgłaszam siebie bo jeszcze FILU wygra i będzie wstyd na całe ogame.pl Pozdrawiam Wisior

• Nie szukaj na siłę teorii spiskowych @f4ust Później przez Ciebie @ciap ma 8675 postów Wydaje mi się, że w temacie UF zostało powiedziane wszystko. Szkoda, że na ogame.de można było zmienić niektóre parametry, a w Polsce nie Pozdrawiam Wisior

• Cytat od MAP10: „Nadal jestem za ECO x1 na naszym uni jako docelowe. Dla mnie na ten moment ta gra z tym śmiesznym eco x7 nie ma najmniejszego sensu. Mam propozycje. Jest tak samo wyjęta z .... jak i wasza - połączcie wszystkie uniwersa w jedno. Ma tyle sensu co i wasza propozycja. ” Gdyby nie było już wszystko pozamiatane to można by zaproponować, żeby np. Nekkar ustawić jako docelowe do wszystkich uni z speedem x1 Nawet jak miałbym spaść na TOP2000 Wtedy zostałoby jedno jedyne uni z normalną p…

• Dzięki za szybką odpowiedź Ale mam dodatkowe pytanie. Mam konto powiedzmy na uni C, które jest uni docelowym. Od dawna chciałem oddać komuś to konto, ale "dzięki" lobby nie mogłem. Powiedzmy, że już potrafię i oddaje konto koledze. Jak jest na uni docelowy po UF to nie ma szans go rzucić gdzieś indziej ? Mam inne konto też na uni docelowym, ale tam bym pograł. Teraz jest tam przewidziane eco x7, ale wiem że dużo graczy by wolało pozostać przy x1 i pewnie takie ankiety się pojawią, co nie szczegó…

• Szkoda, że dowiadujemy się wszystkiego jak już jest ustalone i nie ma opcji zmian. Skoro są osoby, które upierają się, żeby zostało jedno uniwersum gdzie wszystko jest x1 to może powinniśmy coś takiego umożliwić ? Nawet mając powiedzmy 27kk pkt na Taurusie, mógłbym chcieć się przenieść na Nekkara, byle zostawić wszystko po staremu? Oczywiście nie jest to jednoznaczne, że tak chce, bo osobiście jestem zwolennikiem zmian, ale przyspieszenie z x1 do x7 jest dość dużym przeskokiem, który niekonieczn…

• RIP

Wisior - - DiD Taurus

Nadchodzi Fuzja Universów! No to mamy, bez ankiety i konsultacji Już widzę jak pierwsze 20-30 osób z TOP eko całe wydobycie wrzuca w bunkier (Pozdrawiam @lucca brasi - jeszcze szukam weny na odwet ) x7 to trochę przegięcie, ale samo UF mi nie przeszkadza Pozdrawiam Wisior

• Chyba muszę bunkier powiększyć skoro w takie coś już wlatujesz z zyskiem Gratulacje !! Pozdrawiam Wisior

• RIP

Wisior - - DiD Taurus

@lucca brasi zastanów się co piszesz 900 graczy ?? Ilu jest wiecznych urlopowiczów, ilu jest idlerów? Widziałeś kiedyś online więcej niż 15 graczy (teraz dzięki lobby mamy taką możliwość) ? To może tak zróbmy - 3 opcje do ankiety: a) pozostaje bez zmian b) eko x3, złom 40%, połowa spalania c) eko x5, złom 50%, połowa spalania Sytuacje poprawimy i ekonomom i flociarzom przy okazji pozwalając na wchodzenie raz w tygodniu, żeby odebrać flotkę z fsa Jak ktoś uważa, że ma małe bunkry to przez 3 tygod…

• RIP

Wisior - - DiD Taurus

Napisałem do kilku graczy. Większość opowiedziała się za powolnym wygaszaniem uniwersum, czyli pozostawić bez zmian. Kim ja jestem, żeby decydować Można jednak poprosić o ankietę? Proponowałbym w jednym pytanie pomiędzy eko x1, x2, x5. W drugim pytaniu powiększenie złomu z floty pomiędzy 30% , 40% i 50%. Może jeszcze pytanie dotyczące obniżenia spalania, żeby i flociarze mieli coś dla siebie i górnicy. Nie wiem czy jako zwykły użytkownik mogę dać ankietę ? Jak tylko pojawi się ankieta to roześlę…

• Wszedłem kilka godzin temu, patrze że Kromak pozamiatał temat, ustawił wszystkich w szeregu i generalnie opisał co większość ludzi myśli A tu jeszcze dyskusja Gratulacje Kromak Fajny % jest, zysk konkretny jest, jest też co wrzucić do stoczni @FILU Przed kliknięciem "Wyślij" przeczytaj to co napisałeś i wszystkim będzie lepiej się czytało Wiesz, że kiedyś nie było klawiatur z korektą pisania i ludzie też potrafili nie robić błędów ? (Ja np. z takiej piszę - fajna sprawa) Pozdrawiam Wisior

• RIP

Wisior - - DiD Taurus

Jak wszyscy widzą, to uni umiera śmiercią naturalną. Nikt nie złomuje, tylko eko wszyscy klepią Przepaść do równorzędnych uniwersów będzie narastać. Może tak ankieta na temat przyspieszenia eko i zwiększenia szczątków z złomowań ? Może przyspieszymy floty (tego wolałbym nie robić ) Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Wisior PS. Ciekawe kto znajdzie ten temat w ciągu najbliższych 48 godzin

• Coś tam małego wpadło Skończyłem projekt, posłałem dalej i miałem puszczać już fsy. Poskanowałem tylko planety w układach i takie coś się trafiło Pozdro dla sojuszu i znajomych. pn4life.jpg Dnia 22-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Niszczyciel 3.001 Lekki myśliwiec 500.000 _________________________________________ Obrońca virusss [CoEU] ________________________________________________ Mały transporter 45…

• Progi podnieśli, ale jakimś cudem je przeskoczyliście Jak najszybszej odbudowy życzę obrońcy Widać, że doskonały lotnik bo z taką flotą mając prawie 24k reców to na pewno mnóstwo ST by narobił Gratulacje atakującym Złomujcie następnych pyskatych forumowiczów (Nie mnie ) Pozdrawiam Wisior

• Gratuluję starcia Zysk cieszy Nie wymieniając z nicka, nie wiem po co odpisujecie temu prowokatorowi Jest jak red. Szumlewicz (taki lewicowy błazen), myśli że mówi mądrze i ma racje, a tak naprawdę wszyscy mają z niego bekę Pozdrawiam Wisior

• Push jak nic Gratulacje Pozdrawiam Wisior