Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Wisior - - Starcia U68
PostCo tu dużo pisać ? Jeszcze parę % za YESa musicie odrobić Narazie idzie nienajgorzej Pozdrawiam Wisior
-
john malkowitz 007 [ANGELS] vs. Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 4615.52% - Obrona
Wisior - - Starcia U68
PostPośmiałbym się z atakującego, ale mi też czasem zdarzy się zapomnieć o ataku Także gratulacje obrońcom Pozdrawiam Wisior
-
To ja też coś dam, żeby dostawać powiadomienia, kto tu spamuje Na drugiego moona zabrakło 8 minut Wisior [P N] vs. krzychoo25 [DSOP] ~ 1207.11% Dnia 02-11-2018 10:22:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Krążownik 16.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca krzychoo25 [DSOP] ________________________________________________ Duży transporter 25.090 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 10 Panc…
-
Cytat od ciap: „Cytat od ackra: „Cytat od ciap: „Napisz na stronie wewnętrznej sojuszu. ” Myślałem o tym, ale nie wiem czy delikwenci zajrzą na stronę wewnętrzną, a wiadomości do sojuszu na pewno przeczytają. ” Z takimi pomysłami to na forum: board.origin.ogame.gameforge.com Choć wątpię żeby takie coś zrobili bo jakby nigdy się nie kasowały to baza tylko by puchła. W niektórych sojuszach spam straszny. Po 300 pw dziennie nawet. Jak będzie mało osób to może zainteresuje się co się stało. ” 300 pw…
-
Zgłaszam gracza Wegi. Po pierwsze to wystarczy spojrzeć w dział ST ma tam swój duży udział w tworzeniu historii starć, już od uni Pegasus. Po drugie - tak nam spamuje obszar wewnętrzny w sojuszu, że wszyscy mamy dość i dla świętego spokoju zgłaszamy Drugim graczem jakiego chciałbym zgłosić to gracz Finek - teraz nieco mniej aktywny, ale jak schodzi z urlopu to jego parcie na szkło (w postaci ST na forum) jest również nie do zniesienia Pozdrawiam Wisior
-
Cytat od ciap: „ Art pisał że i tak już za późno jest na zmiany. ” I to jest właśnie problem. Zostaliśmy poinformowani jak już było pozamiatane Szkoda, bo odkąd się dowiedzieliśmy o UF to padło kilka naprawdę dobrych (oraz całe mnóstwo bzdurnych) pomysłów. To oczywiste, że nie można zadowolić wszystkich, ale wykorzystać dobre pomysły można było. A tak dupa - mamy to co mamy Co mi w sumie może i po części pasuje Pozdrawiam Wisior
-
@FILU przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i się zastanów Od razu Ci podpowiem - tak przyznałeś się do pushu. Z jednej strony szacunek za odwagę, a z drugiej strony... No cóż [ciach] Jak myślisz, że gracz z największym bunkrem zasługuje na bycie najlepszym to zgłoś Może się uda do końca konkursu wyzerować ten bunkier rakietami i wtedy zobaczysz ile warte są takie instalacje Pozdrawiam Wisior Moderator kruszynka:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do usuniętego tekstu