Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 478.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Co tu dużo pisać ? Jeszcze parę % za YESa musicie odrobić Narazie idzie nienajgorzej Pozdrawiam Wisior

• Gratulacje Szkoda tych DTków, a bunkier trzeba uzupełnić Pozdrawiam Wisior

• Pośmiałbym się z atakującego, ale mi też czasem zdarzy się zapomnieć o ataku Także gratulacje obrońcom Pozdrawiam Wisior

• [ciach] Z drugiej strony to był konkurs na najlepszgo gracza u68, a nie najpopularniejszego forumowicza, ale co tam GRATULACJĘ WYGRANEJ !!! [ciach] Pozdrawiam Wisior PS. Dostałem jeden głos Moderator kruszynka:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do skasowanych postów

• To ja też coś dam, żeby dostawać powiadomienia, kto tu spamuje Na drugiego moona zabrakło 8 minut Wisior [P N] vs. krzychoo25 [DSOP] ~ 1207.11% Dnia 02-11-2018 10:22:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Krążownik 16.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca krzychoo25 [DSOP] ________________________________________________ Duży transporter 25.090 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 10 Panc…

• Cytat od ciap: „Cytat od ackra: „Cytat od ciap: „Napisz na stronie wewnętrznej sojuszu. ” Myślałem o tym, ale nie wiem czy delikwenci zajrzą na stronę wewnętrzną, a wiadomości do sojuszu na pewno przeczytają. ” Z takimi pomysłami to na forum: board.origin.ogame.gameforge.com Choć wątpię żeby takie coś zrobili bo jakby nigdy się nie kasowały to baza tylko by puchła. W niektórych sojuszach spam straszny. Po 300 pw dziennie nawet. Jak będzie mało osób to może zainteresuje się co się stało. ” 300 pw…

• Ok to czekamy na te surowce od Ciapki dla Ciebie, a ja potem oczekuje Twojego konta (też nie napisałeś, że nie ) Pozdrawiam Wisior PS. Surowców od ciap nie wydaj na głupoty

• @FILU z tego co pamiętam to tylko Ty tak napisałeś, ale nie pamiętam potwierdzenia od @ciap Równie dobrze mogę napisać, że jak dokończą fuzję i nie wybuchną serwery to znaczy się, że wszystko jest OK, a Ty mi oddajesz swoje konto Widzę, że przenoszone konta ściagają urlopy Pozdrawiam Wisior

• Taurus już ma eco x7 (od tygodnia ) Pozdrawiam Wisior

• @Avinashi - a jest taki zegar ? Poka poka, bo gram tylko na docelowych uni Pozdrawiam Wisior

• No no... Są starcia, które skomentować wypada Mniejsze spalanie i większy PZ działa pozytywnie na flociarzy, to bardzo dobry znak FILU ładne starcie, flota rośnie w zastraszającym tempie. Lataj dalej, śmielej, może w końcu coś 6 - cyfrowego trafisz Pozdrawiam Wisior

• Zgłaszam gracza Wegi. Po pierwsze to wystarczy spojrzeć w dział ST ma tam swój duży udział w tworzeniu historii starć, już od uni Pegasus. Po drugie - tak nam spamuje obszar wewnętrzny w sojuszu, że wszyscy mamy dość i dla świętego spokoju zgłaszamy Drugim graczem jakiego chciałbym zgłosić to gracz Finek - teraz nieco mniej aktywny, ale jak schodzi z urlopu to jego parcie na szkło (w postaci ST na forum) jest również nie do zniesienia Pozdrawiam Wisior

• @Qnick jest jedno proste rozwiązanie Nie idźcie na Nekkar Jak wszyscy aktywni gracze wybiorą u68 to na Nekkar wrzucą idlaków i urlopowiczów Pozdrawiam Wisior

• Podpinam się pod pytanie @milix. eko x7 będzie od jutra czy od końca łączenia ? Dobrze by było wiedzieć, żeby takie ekonomy jak ja nie zapchały sobie magazynów przed 14 Już nie mówię o takich co wchodzą raz na tydzień Pozdrawiam Wisior

• Czyli zapis o losowaniu przy braku wyboru uniwersum był ogólny i w ogóle nie odnosił się do sytuacji na ogame.pl Pozdrawiam Wisior

• Będzie piękna sprawa jak ludzie z Eridanus nie klikną przenosin do Quantum i rozlosują ich do pozostałych Do jakiegoś Xantusa czy Taurusa, gdzie na pierwszym TOP1 na 128kk pkt a na drugim 65kk Ktoś przemyślał taki przypadek ? Pozdrawiam Wisior

• Cytat od ciap: „ Art pisał że i tak już za późno jest na zmiany. ” I to jest właśnie problem. Zostaliśmy poinformowani jak już było pozamiatane Szkoda, bo odkąd się dowiedzieliśmy o UF to padło kilka naprawdę dobrych (oraz całe mnóstwo bzdurnych) pomysłów. To oczywiste, że nie można zadowolić wszystkich, ale wykorzystać dobre pomysły można było. A tak dupa - mamy to co mamy Co mi w sumie może i po części pasuje Pozdrawiam Wisior

• @FILU przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i się zastanów Od razu Ci podpowiem - tak przyznałeś się do pushu. Z jednej strony szacunek za odwagę, a z drugiej strony... No cóż [ciach] Jak myślisz, że gracz z największym bunkrem zasługuje na bycie najlepszym to zgłoś Może się uda do końca konkursu wyzerować ten bunkier rakietami i wtedy zobaczysz ile warte są takie instalacje Pozdrawiam Wisior Moderator kruszynka:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do usuniętego tekstu

• Ty z kolei piszesz, że wolisz, żeby wygrał jakiś gracz z niższym TOP, a kilka postów wyżej piszesz, że jestem dla Ciebie "jakimś TOP500" w ogóle nie godnym odzywania się w tym temacie Pozdrawiam Wisior

• Bo w moim osobistym TOP3 oprócz YESa i Selenki jestem ja (i to na TOP1). Nie chce robić sobie niepotrzebnej konkurencji Pozdrawiam Wisior