Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
Wisior - - Starcia U68
PostGratuluje obrony !! Nie ma to jak złom pod dom @FILU jak bardzo chcesz to mogę Ci kilka postów wrzucić, w ciągu wybranych przez Ciebie kilku, kilkunastu minut z adresów z Polski, Liberii, Niemiec, Bułgarii czy dowolnego innego miejsca na świecie Także, ten argument jest dość słaby. Pozdrawiam Wisior
-
Cytat od buffalo9: „Cytat od john malkowitz007: „Tego jakos nikt nie widzi i nie chce przyjac do wiadomosci Nie bylo tak jak to niektorzy pisali Milli juz gra bez bana ” a ja widzę , że nadal jest na banie... ” Może na innym koncie (Wiesz jak jest - założył przed UF i teraz ma dwa na jednym uni W pełni legalnie bo nawet GO tak mają ) Pozdrawiam Wisior
-
Johny ma po prostu bota z sztuczną inteligencją Niestety jego algorytm uczący był ułomny i bot okazał się być głupi
-
TUKAN po prostu chciał wygrać walecznego łowcę nie przemęczając się Pisałem o tym przy ostatniej edycji. Wystarczyło zgłosić mikro flotkę i dobudować w czasie trwania i wygrana w kieszeni. Za 4 godziny można startować, a jeszcze nie wiadomo z kim A co jak mam cel, trafię i za 20 minut się okaże, że jestem z nim w drużynie ? Pozdrawiam Wisior
-
Cytat od Chris Matters: „Też słyszałem o milionowych zyskach ciap z tego multi, powstałego po fuzji, co ma 120 punktów. ” Nie chodzi o zyski tylko o zasady. Jak ja bym założył konta na innych serwerach i potem swoje multikonta wrzucił do 4 sojuszy, a następnie podglądał aktywności czy umawiał handel to byłoby uczciwe czy nie ? Pozdrawiam Wisior
-
Wy tu o pushach, multikontach piszecie jakiś graczy, a do mnie GO z rozpędu (albo i celowo) pisze z różnych kont na jednym uni i nawet się z tym nie kryje Oczywiście wszystko zgodnie z regulaminem bo konta powstały tydzień przed UF, ale co tam. Później nie ma miejsca na uniwersum bo przed UF powstało milion multi Pozdrawiam Wisior PS. Ciekawe czy wspominany GO spełni swoją obietnicę, którą złożyła tuż przed dostaniem ignora
-
W temacie odbudowy YESa wypowiadają się osoby, które najmniej wiedzą - FILEK i John. Jak uważacie, że był tam push (a przyrost był spektakularny - sami przyznajcie ) to czemu nie zgłosicie do GO/SGO, a może do samego ARTa Przecież taki ekstremalny push to chyba nie przejdzie nie ? Fajni Ci nasi przeciwnicy w grze Tacy nie za mądrzy Pozdrawiam Wisior
-
Ciasny Wiesiek [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. feniks [P N] ~ 27558.7%
Wisior - - Starcia U68
PostPrzecież FILEK pisał, że po sobie nie latamy to nie wiem co Wy odpierdzielacie ? Gratulacje starcia, Feniks SZO Pozdrawiam Wisior
-
Niektórzy obserwują cel z urlopu. Ja jestem o jeden poziom wyżej i zbieram złom z urlopu Od: Flota (30000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 600.000.000. Na polu zniszczeń [X:XXX:X] znajduje się 402.112.400 jednostek metalu i 170.311.600 jednostek kryształu. Flota odzyskała 402.112.400 jednostek metalu i 170.311.600 jednostek kryształu. Od: Flota (30009) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 600.180.000. Na polu zniszczeń [X:XXX:X] znajduje się 702.202.400 jednostek metalu i 470.401.600 …
-
Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54%
Wisior - - Starcia U68
PostCytat od Calipso: „Mili, nie wiem jak ty pijesz alkohol, ze tylek boli, ale jak my pilismy to boli co najwyzej glowa . Graty starcia i minus, ze nie daliscie starcia wstawic ARO, a przeciez: pomysl jego, wykonanie jego, takze szkoda, ze nie wstawianie . ” Może nie chodzi o to jak pije tylko z kim ? Gratulacje starcia Pozdrawiam Wisior
-
Nie no. @Pinkie Pie genialne rozwiązanie Może pójdźmy krok dalej i przyśpieszmy GSy do prędkości sond szpiegowskich Mrugniesz oczami i już nie masz moona. Pójdziesz do kibla to bez fsa nie ma co się ruszać Jeszcze byłoby super, gdyby Ci co chcą mi ściągnąć flotę swoimi gsami latali po moonach, ale jak sam dobrze wiesz wielu graczy korzysta z "pomocy" gsówek, które są prowadzone przez brata/siostre/psa/konie/kota (niepotrzebne skreślić). I nawet jak Ci się osiedli taki np. "ssaper (obecnie Miner)…
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Wisior - - Starcia U68
PostTemat widzę przeczyszczony Szkoda, że nie zostają gdzieś pokasowane posty Jeszcze raz gratulacje Panowie Strzelcie coś większego Pozdrawiam Wisior