Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak tam idzie Wam Panowie Vendetta na Hamerze ? Podobno światła pogasły Żeby post nie poleciał i nie spamować wrzucę też jakieś miniST : Wisior [P N] vs. stx88 [FAN] ~ 230.21% Dnia 13-03-2019 13:25:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca stx88 [FAN] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 1.410 Lekki myśliw…
-
Mallory & kajako uni6 & Selene & Wisior & Andre - wszyscy z [P N] vs. Adixx [Hydrozag] ~ 7125.48%
Wisior - - Starcia U68
PostWitać komu tu pordzewiały te Gsy, a kto ma z porządnej stali zrobione Statystycznie niemożliwe, a jednak ani jeden GS mi nie spadł Dziękuję za lot, oby więcej takich Pozdrawiam Wisior
-
Makłowicz, przejrzyj dział miniST i dział ST Zobaczysz kolejne Twoje i Fatala starcia na wciąż tych samych graczach Potem kliknij na dział ST - tam zobaczysz co najmniej kilkanaście różnych graczy. Chyba nie myślisz, że aż tyle mamy kont na uni ? Zresztą np. tyskie1 mógłby się obrazić na stwierdzenie, że jest pushkontem PNu Pozdrawiam Wisior PS. Awarota wyrzuć z sojuszu, jak twierdzisz, że to Nasze pushkonto
-
Mallory [P N] & Wisior [P N] & Selene [P N] & PoZiomek [P N] & Andre [P N] vs. tyskie1 [MISIE] ~ 205635.22%
Wisior - - Starcia U68
PostCoś tam wpadło Uczciwie trzeba przyznać, że mój udział ograniczył się tylko do podłączenia się do związku flot Gratulacje dla Andre za wyliczenia, dla Mallory za synchro floty i dla Selenki dla synchro na recki Niektórzy myśleli, że zlagowało bo o wskazanej godzinie nie widzieli złomu Pozdrawiam Wisior PS. Dzięki za lot
-
Dawno nikt z PNu nic nie złomował to mnie przycisnęli. Kromak wysłał skana i napisał - "Leć bo [mniam]. Co miałem robić ? Gdyby on też wiedział, że Gang Kajaka wypowie wojnę Ziomkom Poziomkom.... Szkoda, że inny cel uciekł, ale tutaj na zysk nie narzekam Ku chwale PN, ku chwale Gangusom Pozdro dla sojuszu OGN i znajomych z Taurusa Przede wszystkim pozdrowienia dla Bigota, za te jakże zacne konto, które mi ofiarował pn4life.jpg Dnia 06-03-2019 14:01:05 następujące floty spotkały się w walce: Agre…
-
@Chyba_TY Ty to chyba nie wiesz czemu mamy z Ciebie i z @john malkowitz007 taką polewkę dotyczącą tych miniST ? Mogę Ci wytłumaczyć jak bardzo chcesz Czy Ty sugerujesz, że wszystkie raporty z dziale ST są przez to, że ktoś komuś coś wystawił po znajomościach ? To co Ty z Johnym robicie tam po prawej stronie (Solo niestety wyłącznie po prawej stronie ) Pozdrawiam Wisior
-
Łatwiejszym rozwiązaniem będzie ograniczenie przeliczników u handlarza, ewentualne utrudnienie w zdobyciu przelicznika 3:2:1. Teraz wystarczy 3-4 razy kliknąć wymianę i już masz przynajmniej na jednym surowcu maksymalny przelicznik. Jakby trzeba było się naklikać po 50 razy (50x3,5k = 175k anty co daje +/- 40zł) i utrudniać to przy każdej następnej próbie (np. przerobiłeś w tym miesiącu 1kkk deuter to maksymalny przelicznik zobaczysz jak świnia niebo), to wtedy by zdecydowanie ograniczyło takie …
-
Wisior [P N] & Hetevox [P N] & kajako uni6 [P N] & Andre [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 18769.04% - GANG KAJAKA ATAKUJE !!!
Wisior - - Starcia U68
PostStało i nie stoi Na Marcina latałem kilka razy, kilka razy uciekał Dzisiaj nie zdążył.. Pozdro dla całego Gangu Kajaka, sojuszu PN oraz OGN z Taurusa Dnia 24-01-2019 13:20:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Niszczyciel 3.000 Okręt wojenny 40.000 Pancernik 30.000 Krążownik 50.000 Mały transporter 100.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 _________________________________________ Agresor Hetevox [P N] ___________________________…