Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 478.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Chyba_TY: „@-hamer- myślę, że w dniu dzisiejszym zaliczyleś wieksze straty ” Kto sieje wiatr, zbiera burze. Zastanów się czy chcesz to ciągnąć Pozdrawiam Wisior

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Wisior - - DiD U68

Jak tam idzie Wam Panowie Vendetta na Hamerze ? Podobno światła pogasły Żeby post nie poleciał i nie spamować wrzucę też jakieś miniST : Wisior [P N] vs. stx88 [FAN] ~ 230.21% Dnia 13-03-2019 13:25:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca stx88 [FAN] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 1.410 Lekki myśliw…

Wisior - - DiD U68

Cytat od Chyba_TY: „@-hamer- myślę, że w dniu dzisiejszym zaliczyleś wieksze straty ” Zrobię sobie screena z tej wiadomości i wrzucę Ci ją kiedyś Pozdrawiam Wisior PS. Graty Hamer - policz ile dokładnie dostałeś RMP - każdą jedną sztukę oddamy z naddatkiem

• Witać komu tu pordzewiały te Gsy, a kto ma z porządnej stali zrobione Statystycznie niemożliwe, a jednak ani jeden GS mi nie spadł Dziękuję za lot, oby więcej takich Pozdrawiam Wisior

Wisior - - DiD U68

W poście który poleciał (a jednak się da) wytłumaczyłem, czemu nasze się lepiej trzymają forum niż Wasze posty Co do zawrócenia - tym się różnimy My latamy i jak trzeba to zawracamy. Ty nie latasz to nie wiesz co to znaczy zawracać Pozdrawiam Wisior

• Dawno mnie nikt o push nie posądził

• Już myślałem, że ktoś ponownie się pushuje z konta john malkowitz, a tu się okazuje, że to dawne starcie Może trzeba poprawić ? Pozdrawiam Wisior

• Takie starcia warto przypominać Jeszcze raz graty Mummel Pozdrawiam Wisior

Wisior - - DiD U68

Makłowicz, przejrzyj dział miniST i dział ST Zobaczysz kolejne Twoje i Fatala starcia na wciąż tych samych graczach Potem kliknij na dział ST - tam zobaczysz co najmniej kilkanaście różnych graczy. Chyba nie myślisz, że aż tyle mamy kont na uni ? Zresztą np. tyskie1 mógłby się obrazić na stwierdzenie, że jest pushkontem PNu Pozdrawiam Wisior PS. Awarota wyrzuć z sojuszu, jak twierdzisz, że to Nasze pushkonto

• Coś tam wpadło Uczciwie trzeba przyznać, że mój udział ograniczył się tylko do podłączenia się do związku flot Gratulacje dla Andre za wyliczenia, dla Mallory za synchro floty i dla Selenki dla synchro na recki Niektórzy myśleli, że zlagowało bo o wskazanej godzinie nie widzieli złomu Pozdrawiam Wisior PS. Dzięki za lot

• Dawno nikt z PNu nic nie złomował to mnie przycisnęli. Kromak wysłał skana i napisał - "Leć bo [mniam]. Co miałem robić ? Gdyby on też wiedział, że Gang Kajaka wypowie wojnę Ziomkom Poziomkom.... Szkoda, że inny cel uciekł, ale tutaj na zysk nie narzekam Ku chwale PN, ku chwale Gangusom Pozdro dla sojuszu OGN i znajomych z Taurusa Przede wszystkim pozdrowienia dla Bigota, za te jakże zacne konto, które mi ofiarował pn4life.jpg Dnia 06-03-2019 14:01:05 następujące floty spotkały się w walce: Agre…

• Ta do koleżanki... Gratulacje Łosiek Lataj dalej bo potrafisz Pozdrawiam Wisior

• Wy to chociaż przebiliście się przed powłokę ochronną Gratulacje Pozdrawiam Wisior

• Jakbyś trochę znał ogame, loty, ataki i te sprawy to byś wiedział, że żeby się przebić przed dużą powłokę ochronną to musisz mieć co najmniej krążownika (albo techy wyższe od obrońcy o 14-15 poziomów o ile pamietam). Ale co ja się tam znam Ty jesteś królem miniST Pozdrawiam Wisior

• pFF Wielki złomiarz, a recków nie ma Gratulacje Kajak - wrzuć teraz coś do miniST bo wiochę robisz, tam to się dopiero graczy z skillem poznaje Pozdrawiam Wisior

• Polecam tego allegrowicza DTki odmówiły lotu na fsa jak nie poślę najpierw deuteru do Dorsza. Pozdrawiam Wisior

Wisior - - DiD U68

@Chyba_TY Ty to chyba nie wiesz czemu mamy z Ciebie i z @john malkowitz007 taką polewkę dotyczącą tych miniST ? Mogę Ci wytłumaczyć jak bardzo chcesz Czy Ty sugerujesz, że wszystkie raporty z dziale ST są przez to, że ktoś komuś coś wystawił po znajomościach ? To co Ty z Johnym robicie tam po prawej stronie (Solo niestety wyłącznie po prawej stronie ) Pozdrawiam Wisior

• Łatwiejszym rozwiązaniem będzie ograniczenie przeliczników u handlarza, ewentualne utrudnienie w zdobyciu przelicznika 3:2:1. Teraz wystarczy 3-4 razy kliknąć wymianę i już masz przynajmniej na jednym surowcu maksymalny przelicznik. Jakby trzeba było się naklikać po 50 razy (50x3,5k = 175k anty co daje +/- 40zł) i utrudniać to przy każdej następnej próbie (np. przerobiłeś w tym miesiącu 1kkk deuter to maksymalny przelicznik zobaczysz jak świnia niebo), to wtedy by zdecydowanie ograniczyło takie …

• Nie śmiejcie się z Malkowitza Może mieszka na Podlasiu i dla niego internet dowożą w beczkach ? A Ty Hetevox to nie znasz się w ogóle na taktyce (Ja chyba też nie znam się na taktyce bo nie wiem do czego może prowadzić złomowanie po kolei swojej floty ? ) Graty starcia Andre Pozdrawiam Wisior

• Stało i nie stoi Na Marcina latałem kilka razy, kilka razy uciekał Dzisiaj nie zdążył.. Pozdro dla całego Gangu Kajaka, sojuszu PN oraz OGN z Taurusa Dnia 24-01-2019 13:20:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wisior [P N] ________________________________________________ Niszczyciel 3.000 Okręt wojenny 40.000 Pancernik 30.000 Krążownik 50.000 Mały transporter 100.000 Lekki myśliwiec 1.000.000 _________________________________________ Agresor Hetevox [P N] ___________________________…