Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-154 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nic nie muszę nadrabiać, tylko patrzeć i na mnie przyjdfzie czas, pewnie nie jeden się na mnie czai Dałeś plamę i tyle, szkoda bo mozna to było uzgodnić przez moich ludzi, były przecieki ale nie do konca jasne ale w rzeczywistości i wróbel poderwie orle skrzydła. Szkoda karpiu, że pozwoliłeś na taki zysk agresorom bo miałbyś mniej odbudowy, ale co to dla Ciebie z Twoim eko szkodliwe ślij mi tam gdzie zawsze Dodam jeszcze, mało skromnie, że dałeś agrosorom dużo więcej jak oczekiwali, wyatrzyło po…
-
Pisze po raz kolejny, mam nadzieje, że moderator tym razem pod wpływem złej energi nie sksuje mojego postu : ) Osobiście mam ochote zgłosić się na wybór mistera ogame ale moja skromna nieśmiaoość mi na to nie pozwala z prostego powodu... Nie jestem przygotowany na tak wysoką wygraną, poza tym jestem bardzo brzydki W związku z czym mam pytanie , czy mogę zgłosić mojego psa zamiast siebie , w razie wygranej ograniczylibysmy się do czegoś pysznego dla moje pupila
-
Cytat od Tyranozaurus Jack: „Piękne stado panter :graty:. Napisz coś więcej o kulisach operacji - na 1 gali go dopadłeś na tej nowej koloni? Obrońcy pakiecik :).” Tak na 1 gali obok mnie. W oparcji nie było nic szczególnego, dwa dni wczesniej zobaczyłem tą flotę, rzuciło mi się w oczy , że obrońca nie odbiera fsów także trzeba było spróbować szczęścia. W sumie gdyby nie to , że od nowego roku jestem na chorobywym to nie byłoby tego staka bo znająć moje lenistwo i co raz większą niechęć do tej gr…
-
Wietrzenie Floty. Pozdrawiam wszystkich znajomych oraz dostawców deuteru a także mających jeszcze siłę do tej gry 34.429.515 lat świetlnych starły się następujące floty: Agresor mobdeep [U A] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: Krążki 22.455 Owieczki 1.503 Pancki 22.009 Obrońca lubiewypic (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: D.transp. 3.410 Mięso 74.894 C.mysliw. 359 Krążki 5.180 Owieczki 1.657 Recki 1.890 So.szpieg. 1.259 Kolonizator 2 Bombki 117 Pancki 94 Niszcza…
-
owens106 [BoS] vs RethManI [REBELS], zUa Sarmikowa [MNS], zUy ares [MNS], zUy kUn [MNS] - 20352,94% - obrona TOP 1 ACS
mobdeep - - Hall of Fame
PostNie ma co się szarpać, owens popsuł i doskonale o tym wie. Był za pewny i skończyło się w recyklerach. Nie tryskajcie jadem bo nie ma sensu akcja jak akcja, owens spartaczył inni wykorzystali, mimo wszystko procent zacny także pogratulować trzeba. Mamuśka odbije z nawiązką owensa, nie Adaś ? Pozdrawiam --- Wulgaryzm zmieniony na wersję akceptowalną! 20.05.14 - Mati
-
Top 2 ACS; pluszowy, guccigucci, cudok89, Fly4Fun, Graf Rastlin [FenikS] vs Twoj Misio - 1800,12% + moon
mobdeep - - Hall of Fame
PostGratuluję ładnej akcji pod jedną banderą. Tego typu akcje według mojej skromnej osoby, mają miano tych lepszych. Zysku nie ma wielkiego ale nie o zysk tutaj chodziło, na zysk przyjdzie jeszcze czas. Jeszcze raz gratuluję i bawimy się dalej. Obrońcy większego bunkra Pozdrawiam.
-
ACS; mrygot [AvsD] vs chelseatheblues [Red Bull], revenge i kubanczyk [Red Bull/DaTeEm] - 1322,8% TOP 6 ACS
mobdeep - - Hall of Fame
PostGłowa do góry Mrygu... Raz pod wozem raz na wozie Tylko przypadkiem nie myśl aby skończyć grę, bo wyślę sondy analne i nie będzie, że boli Agresorom mimo wszystko gratuluje udanej obrony.
-
ACS; Neo i Krespo [AvsD] vs ziewak [EMERYCI] - 2651,29% .:: TOP 2 ACS ::.
mobdeep - - Hall of Fame
PostDziękuję za dedykacje i oczywiście gratuluję zacnego procentu. Nie poddałeś się po złomie jak to większość robi, tylko pokazałeś światową klasę, powstając jak feniks z popiołów Nie zapominaj pilnować floty, bo zapewne jest na nią sporo chętnych Zysk przetapiajcie na nowe samoloty i złomujcie wszystko i wszystkich. Pozdrawiam.
-
SOLO; souris [ZBiR] vs gnuto [EMERYCI] - 1670,14% + farming + zbiórka TOP 1 SOLO ;)
mobdeep - - Hall of Fame
PostBrawo. pięknie, przecudownie... Wypada pogratulować top 1 i trzymaj tak dalej POzdrawiam.
-
TOP1 ACS iwan i BucIK i Kanclerz i Skipa i Pajderman [N D] vs LIVESTRONG [SPAM] - 21.465,23%
mobdeep - - Hall of Fame
PostGratuluję udanej akcji sojuszowej, jak również ładnego zysku. Szczególne graty dla Pajdera, rozbrykałeś się Czekam teraz na pierdyknięcie na u66 Pozdrawiam.