Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#3 ZeroJedynkowy [PonyClub] & #1 Sythe [PonyClub] & #1 kamo [PonyClub] vs. Witek [LEGION] - 11.88%
mobdeep - - Starcia Libra
PostBrawo Panowie, szkoda , że na znajomym ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, także bierz się Witold za grę. Granie lub spanie, wybieraj... Gratsy i SzO.
-
Cytat od Lannister: „Też odnosicie takie wrażenie, że wcale aż tak dużo anty na starcie się nie wylało? Topka wcale tak daleko nie uciekła. Zawsze pamiętałem, że mieli przewagę 4-5 krotną, a teraz ledwo x2. Mój kumpel zaczynał wraz ze mną, ale gra bez anty i jest w top 150. Może jednak szybko się wyrówna gra, a może ta topka to tylko taka na glinianych nogach Interesująco to wygląda..” Słuszne wrażenie, według mnie świadczy to również o poziomie graczy którzy grają na uni. Ludzi znudziło oczekiw…
-
Przyszłość Libry
PostNie chcę Was straszyć ani nic obiecywać ale doszły mnie słuchy, że na tym uni zaczął grać gracz którego nicku boje się wypoiwiadać. Większość wyjadaczy ogamowych go zna i wiedziałaby , że jest kogo się bać. W krótkim czasie będziecie wiedzieli o kim mowa, niech tylko jego multi konta zaczną zasilać jego główne konto, będzie wiadomo o kogo chodzi. Jego przyrosty i osiągnięcia przyćmią resztę graczy, oj biada nam oj biada. Nie siła w antymateri, siła w multi ! cdn.
-
TOP 1 ACS Void [M W] & Rentek [M W] & Mari [FenikS] vs. KarpKiller [U A] - 11830.75%
mobdeep - - Hall of Fame
PostJakby nie patrzeć mam do siebie pretensje bo widziałem kolonie na 1 pozycji w karpia układzie ale nie spodziewałem się w życiu, że karpiu mógłby pozwolić sobie na tego typu akcję aby ktoś pod jego nosem zrobił grawity i jeszcze zdjął kulkę, dlatego głupio sobie wytłumaczyłem, że mari musi mieć jakiś układzik z karpiem jak postawił tam kolonie i pewnie karpiu będzie bronił satek. Wystarczyło pokierować się intuicją i napisać do karpia aby podjął odpowiednie środki ostrożności ale nie ma już co te…
-
TOP 1 ACS Void [M W] & Rentek [M W] & Mari [FenikS] vs. KarpKiller [U A] - 11830.75%
mobdeep - - Hall of Fame
PostCiężko mi się wpisywać pod ST sojusznika. Wiem, że ciężko będzie się pozbierać po takiej stracie ale mam nadzieje, że nie skończysz karpik gry i będziesz grał dalej. Konto masz wypasione, mimo straty floty jesteś wysoko, także głowa do góry i cały czas do przodu :). Na naszym uni od dłuższego czasu nic się nie dzieje, co w duży sposób ma wpływ na to ST. Po przez uśpienie łatwo popaść w rutynę, jednocześnie zacząć grać mało ostrożnie. Wykorzystali to sprytnie agresorzy a szczególnie Mari, mam na …
-
Nie trzeba być "geniuszem" aby się dopatrzeć , że to stracie to ustawka ale jest szansa aby uniknąć na przyszłość tego typu sytuacji ale to opcja tylko dla odważnych i prawdziwych twardzieli Proponuje jak już ktoś zamieści ST ustawiane aby je odpowiednio zaznaczył z pełną świadomością, jest wielka szansa aby uniknąć wtedy część złośliwych postów, poza tym zakpimy w ten delikatny sposób w stronę osób nadzorujących grę, bo pisać to można ( tickety ) ale prawda będzie zawsze po naszej stronie
-
mobdeep i KarpKiller [U A], solotm [B-N] vs Anubis [Feniks] - 10814,29%
mobdeep - - Hall of Fame
PostAkcja planowana już od jakiegoś czasu ale zawsze coś stało na przeszkodzi aż do dzisiaj... Solotm postanowił sobie, że musi odbić stratę z podstawki Anubisa. Wtajemniczył mnie w plan, kilka dni obserwacji i było wiadomo, ze Anubis lata bardzo czesto na własnego pzta, kwestia czy puszcza wabie czy też nie. Dzisiaj nad ranem okazalo się, że nie puścił, co też doprowadziło jego flotę do lotu w naszych recyklerach Dzięki za zgranie i lot Panowie, karpik dzisiaj się wyśpisz Mam nadzieje, że Anubis mi…