Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wrzucam na prośbę Łukasza; Pozdrowienia dla AnT i wszystkich znajomych ! Ode mnie oczywiście pakiecik gratulacyjny - półtora litra czyściochy i słoik śledzi Pozdrawiam. Dnia 21-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor lubiewypic [AnT] ________________________________________________ Krążownik 4.249 Okręt wojenny 1.867 Pancernik 1.007 _________________________________________ Obrońca xpolox99 [R_X] ________________________________________________ Mały transporter 19 Duży t…
-
Bardzo ładnie Panie Patryku... Przetapiaj na magazyny i lecisz dalej. Pozdrawiam.
-
Znowu farmingi ale lepsze to niż nic Graciorki oczywiście i przetapiaj na kolonizatory. Pozdrawiam.
-
Dzięki Wariacie za pozdrowienia, bardzo ładnie przytarabaniłeś - podoba mie sie Moja szkoła, mówiłem Ci zawsze, że komary i w tym wypadku sondejry zrobią większość roboty. Nie oddawaj konta tylko graj dalej bo ładnie Ci idzie. Powodzonka i Pozdrawiam.
-
Robin Hood [Ronin] & mobdeep [Ronin] & bejot2 [Ronin] & B3jot [Ronin] vs. raklez ~ 2652.52%
mobdeep - - Starcia Libra
PostDzięki, dzięki nie trzeba było. Jakby nie Robin to nie farciłoby tak, także cza go zapraszać Pozdrawiam.
-
Winter Is Coming [WINTER] (+5.889.909,9k) vs. (-9.397.982,8k) 18 Roninow [Ronin] Zakończona
mobdeep - - Wojny Libra
PostNie toczcie piany, wyluzujcie, przecież to tylko gra. Miejcie dystans, najlepiej do samych siebie, reszta pójdzie z górki. Szkoda ortaliona, ale wreszcie odpocznie bo z tego co pisał już dawno powinien to zrobić, głowa do góry to tylko wirtualne cyferki, wypoczywaj... Gratulacje jak najbardziej się należą, pierdyknięcie na sam początek grube, mam nadziej, że ta wojna będzie pełna emocji, a także bez niepotrzebnych złośliwości. Pozdrawiam.