Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Na flota x2 bym nie grał takze nie wiem. Bedzie nadal to proporcjonalnie przewaga odkrywcy.

• Cytat od PacSzaman: „ja dziennie mam 700kk sury ” z czego na odkrywcy mialbys 600kk z tego samego zródła (zwózki) + 1kkk za aktywny farming Ludzie chyba myslą ze oodkrywca ma kopalnie zablokowane

• zgadza sie - grajac aktywnie odkrywca mamy duzo wiekszy zysk od zbieracza . tłumacze to od wczoraj

• Na odkrywcy sie gra, na zbieraczu pogrywa.

• jasne ze tak, ja np używam kalkulatora eko do tego bez konieczności budowania tych kopalnii ale kazdy gra po swojemu.... pozdrawiam

• pewnie, spoko pozdrawiam

• Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Gram odkrywcą wiem jakie są zyski na starym uni z idlakami i puszczaniem ekspów. Zbieracz w tyle. ” Ja gram zbieraczem na Librze i odkrywcow mijam w tabeli. Oczywiscie tych latajacych na ekspy cywilne ” To mało znaczy, ja grałem na tym samym uni (te same warunki) zbieraczem i odkrywcą, oczywiscie na tym samym koncie. Polecam pograc odkrywcą i nie ograniczac sie do jednej klasy to bedziesz miał wieksze doswiadczenie.

• Gram odkrywcą wiem jakie są zyski na starym uni z idlakami i puszczaniem ekspów. Zbieracz w tyle.

• Nie ma co liczyć i żyć marzeniami że zbieracz cos ugra. Przy aktywnej grze odkrywca go miażdży.

• Cytat od edes: „A zbieracz ma przez te 333 dni 98mld mety 29mld krychy 33mld dexu nic nie robiąc, wiadomo odkrywca też może mieć pełzacze więc coś tam zyskuje Swoją drogą nie wyobrażam sobie dziennie tłuc ekspedycji przez x lat bo to trzeba mieć nierówno pod sufitem ” nie policzyłes do zadnego eko, nie policzyles pełzaczy i eko odkrywcy, nie policzyles 75% idlakow odkrywcy, nie policzyles tego pod konkretny xspeed

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Bardzo dobra zmiana bo znikną gracze ktorzy odeszli z ogame. Sporo miejsca sie zrobi zwlaszcza na starych uni. Czekam na takie samo czyszczenie nierentownych idlerów bez urlopów...moze kiedys...

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Ruda: „Codziennie o 3 nad ranem system będzie przenosił konta na serwer cmentarzyska. Dlatego po aktualizacji żadne nie zniknęło. ” Są jakies plany co do pozbycia sie w ten sam sposob idlaków bez urlopu które to są poniżej jakiegos progu pkt - totalnie nierozwinięte ?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Smell my Farts: „Cytat od Muniek: „Dobrze....to po rzypomnieniu telefonem znajomym ” taa będę dzwonil sam do siebie i przypominał żeby odświeżyć swoje zapychacze... przecież tego nikt nie sprawdza i nie pilnuje - ja i moje multi mamy się świetnie ” Cwaniactwo zawsze zostanie, ja pisze o usunieciu tych co nie grają faktycznie, nie o cwaniactwie buractwie.

• Wersja 7.x - dyskusja

Dlaczego miałyby byc skasowane ? Juz pisałem gotowe rozwiązanie - przeniesione na cmentarz. Gdy komus wroci ochota na gre loguje sie i wraca na swoje uni. Proste, wygodne. nic nie trzeba kasowac.

• Wersja 7.x - dyskusja

Dobrze....to po rzypomnieniu telefonem znajomym - mozna te konta przeniesc na cmentarz gdy nie bedzie reakcji ze strony znajomych....

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Przenieść na uni cmentarne o którym mowa już była. Po zalogowaniu wraca na uni docelowe, po problemie. ” Od tego masz liste buddy i telefon do znajomego by mu przypomniec o koniecznosci odswiezenia konta. ” Telefon do znajomka ? Chłopie ja pisze o przeniesieni idlaków i ludzi ktorzy NIE GRAJĄ boo PORZUCILI gre ale ich urlopy zappychają gale....orientuj sie o czym jest rozmowa.

• Wersja 7.x - dyskusja

Mogą ale dobro ogółu nie powinno nigdy być dyktowane zasadami najgorszych odpadów.

• Wersja 7.x - dyskusja

Przenieść na uni cmentarne o którym mowa już była. Po zalogowaniu wraca na uni docelowe, po problemie. Na inne koordy jezeli jego beda zajete, z darmowymi relokacjami.

• Wersja 7.x - dyskusja

Barzo dobrze, niech usuną wieczne urlopy, nie chce sie komus grac to wypad - robic miejsce tym co sie chce, nikt po nich płakac nie bedzie. Jesszcze idlaki bym usuną te co nic nie daja.

• Wersja 7.x - dyskusja

Próg idlaków zalezy tylko od tego jakie idlaki są na uni. Na Quantum latanie na idlaki ponizej 2kk to wstyd. Idlaki 3-4 kk to OK, ponad 4 kk milutko, ponad 6 kk grubo, ponad 10 kk złote strzały