Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulowałem już na pw, gratuluje i tutaj Mały dał w nocy tacie w kość i tata umarł wstałem ok 25min po starciu Troche surki na otarcie łez zostało na moonie (chociaż buleon ładnie wiosłował sondami, na zdrowie :P) Przepraszam jeszcze raz sojuszników, gramy dalej
Cytat od dawca punktów: „O, Piotro i Pawlo - moje stare znajome mordki z Ursy Żyjecie widzę i to całkiem nieźle - gratulacje i nie dajcie o sobie zapomnieć ” A mnie pamiętasz ? Gratulacje Pawle, nasz MarCineQ znowu sponsoruje dex Na szczęście z takim eko szybko stanie na nogi,
Głupi błąd.. gratulacje sie należą za wykorzystanie sytuacji. % i zysk miazga Silence trzymaj się. Mam nadzieje, że jednak jeszcze do nas będziesz zaglądać mordko
łupisz Sos po kolei jak leci brawo, mega %. Troche szkoda, że nie udało się wywioslowac wiecej zlomu.. moze bedzie jeszcze okazja Gratulacje Buleon szo i proponuje nowy budzik :))