Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 336.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niet
-
Tam zaraz zgadłeś. Wikipedia wie a nie zgaduje Ad rem: Akcja książki "Świat w Mroku" dzieje się w pewnym mieście, pytanie do jakiego państwa dziś to miasto należy? Łatwe, ale akurat ją przeczytałem, więc może kogoś zachęcę do uczynienia tego samego.
-
Vanuatu ?
-
Cóż to za Państwo tak się naraziło, że jego wróg postanowił posypać ziemię po zburzonej stolicy solą, by i za tysiąc lat nic tam nie wyrosło.
-
Opis pasuje zarówno do Szwecji jak i Finlandii, Norwegii a nawet Polski gdzie lasy poddawane były ówcześnie przekształceniom własnościowym. Jeżeli chodzi o Szwecję i Polskę to można mówić w latach 90 o małym kryzysie w obu krajach, więc stawiam, że chodzi o jeden z nich? Jeżeli chybiłem to daj coś więcej.
-
Niech ktoś zada pytanko - sądząc po dacie ostatniego wpisu - KTO PIERWSZY TEN LEPSZY !
-
Cytat od Dead Silence: „No kolega Modek już odpowiedział więc po co mam się powtarzać zadałem pytanko i oczekuje odpowiedzi kolego niema się co stresować pisałem jestem tu pierwszy raz;)” Pytanie zadaje TEN KTO ODPOWIEDZIAŁ NA POPRZEDNIE pytanie. Czy tak trudno to zrozumieć ? Myślenie jeszcze nikomu nie zaszkodziło, podobnie jak czytanie pierwszego posta w temacie ... Teraz Sisko oddał swoje pytanie, podobnie jak Zaxhunter, więc kto pierwszy ten lepszy ...
-
Żeby zadać pytanie musisz najsampierw dobrze odpowiedzieć na poprzednie
-
No tak - chodziło mi o zamek cesarski w Poznaniu czyli ... Polska Czajnik Twój Chez
-
Który kraj jest właścicielem najmłodszego zamku na świecie ?
-
Chodzi Ci o Wielką Brytanię ? Wiem, że Szkocja emituje 3 różne mutacje funtów, prócz tego jest angielski funt no i na wyspie Man emitują jakiegoś dziwnego funta, którego trzeba potem wymieniać czy jakoś tak .
-
Brawo ! Najjaśniejsza Polska jest dobrą odpowiedzią
-
E-e, ani Węgry ani UK Ale Meph1k jest stosunkowo blisko
-
Niet Nim wymienisz mi wszystkie państwa europejskie zastanów się dwa razy ;x
-
Nie
-
Nie i nie
-
Europa
-
O to ja zadam to co już raz było ale musiałem usunąć bo myślałem, że wyjadę na 2 tygodnie ^_- UWAGA ! OTO 3 PODPOWIEDZI, KTÓRE POWINNY NAPROWADZIĆ WAS NA TO, O JAKIM PAŃSTWIE MOWA -W latach 20` XX wieku, w stolicy tego kraju egzamin na prawo jazdy polegał na okrążeniu kilka razy latarni i trąbieniu na ludzi. -W latach 30` XX wieku, w stolicy tego kraju po raz pierwszy stworzono asfaltową ulicę. Owy asfalt pochodził z Trynidadu i szczycił się doskonałą jakością. -Po pierwszej wojnie światowej jed…
-
Historyczny
Post"Często określane mianem miejsca, które w polskiej historii zapisało się pewną tajemniczą katastrofą." No Bobik nie wiem jak inni ale mnie to zdanie wprowadziło w błąd. Myślałem, że dokładnie TO MIEJSCE jest miejscem owej tajemniczej katastrofy. Pierwsze o czym pomyślałem to Gettysburg. Zachodziłem w głowę co tam się mogło z udziałem Polaków wydarzyć i doszedłem do lądowania samolotów CIA w Polsce asc, może jakiś obrazek zapodasz ?
-
Czajnik Twój