Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca zebrał złom więc zysku niema wyłapany na falandze wlot w ten sam cel ,ja trafiłem pierwszy ,ale złom zabrał obrońca ,więc wysłałem atak na jego powrocie floty i jak widać trafiłem ,ale obrońca choć miał setne sekundy zebrał przedemną za co graty ma na odbudowę , po za tym wysłałem dwa floty pierwszy na 90% ale przycięło mi kompa i wlatywałem przed reckami ,więc poszedł drugi na 100% i wchodził ładnie przed reckami ,no ale obrońca miał fart i dał redę zebrć prze de mną sam siebie No nic j…
-
No i po raz kolejny pokazujesz rasistowskie podejście do czarnego A tak serio Graty kolejnego ST i gonisz mnie gonisz ' Obrońcy SzO po raz enty
-
Cytat od Zuga13: „Cytat od RAFUS1973: „No ładne STarcie ,no zysku niestety nie masz ale tak bywa Jak wspomniałem w mST wicherek w plecy miałaś ,a ja pod narty Następnym razem bedzie lepiej Dzięki za gratki . ” Gratki?? proszę cie za wyliczanie gracza na powrocie za pomocą programu powinien być ban !! dożywotni !! nie jest to możliwe by ktoś wyliczył na powrocie co do sekundy . tak że dla mnie jesteś cienki jak siki pająka ” No widzisz jest coś takieko jak konwerter ,wystarczy klikać podglad i wy…
-
Jak widze te twoje zyski to normalnie mnie rozwalasz ,oni tak specjalnie dla ciebie się hodują ? Miazga normalnie już nawet ci nie zazdroszczę tylko mnie to już wkurża że mi takie perełki się nie trafiają ,masz nosa tyle co ja skanuję i waciki zbieram Graty i miłego przetapiania ,może w kopalnie bo flota mnie już wkurza Obrońcy SzO po raz kolejny
-
Recki wyliczone Pozdrowienia dla sojuszu, buddy , dostawców deuteru i znajomych RAFUS1973r [BHW] vs. Perelka ~ 624% Dnia 19-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca Perelka ________________________________________________ Recykler 13.000 Lekkie działo laserowe 11.752 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 500 Wyrzutnia plazmy 50 ________…
-
Cytat od MrocznyZew: „wymówki i wymówki -ekspy wysyłaj z rozpruwaczem Wynik ekspedycji 19.02.2021 Od: dowódca floty Znaleźliśmy opuszczoną stację piratów, a w jej hangarach stare statki. Technicy dokonują oględzin i sprawdzają, czy niektóre z nich mogą zostać wykorzystane. Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 237 Niszczyciel: 4 Rozpruwacz: 5 Krążownik: 4 Okręt wojenny: 1 Sonda szpiegowska: 19 Ciężki myśliwiec: 1 ” Może i dają coś te ekspy jak się jest odkrywcą czy zbieraczem ,albo ma …
-
Cytat od Karlikus: „Cytat od RAFUS1973: „Ale Ty męczysz ten Kartel A skoro nic ,to wiesz gdzie słać surkę Graty klep dalej zabawki , obrońcy SzO ” Nie zgodzę się kolego. KARTEL to po prostu już jedyny w pełni aktywny sojusz na tym uni bez urlopowiczów i martwych dusz, więc co za tym idzie prawdopodobieństwo ataku jest zdecydowanie większe. Jak już uni wyludnione to jest istotny aspekt że sojusz głównie górniczy i aktywny jako jedyny jest na uni Nie zmienia to faktu że gratuluje stejka a obrońcy …
-
Jak już wspomniałem nowe rejony ,to i nowe możliwości ,niestety dla mnie obrońca się zalogował przed dofarmami i wydał czy wywiózł solidną ilość surki ,ale coś zostało wiec nie jest źle Pozdrowienia dla sojuszu buddy ,dostawców deuteru i znajomych Obrońcy SzO Nr.92 Dnia 18-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca abaddonU69 [KGH] __________…
-
Kilka koloni przeniesionych i już jakieś efekty są ,może i małe ale zawsze coś do przodu Pozdrowienia dla sojuszu buddy dostawców deuteru i znajomych .;) Obrońcy SzO Nr.91 Dnia 18-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Technocrat Cosmo [F-H] ________________________________________________ Mały transporter 5.772 Duży transporter 1.010…
-
Cytat od NoName: „Cytat od RAFUS1973: „No czyli pokazał co potrafi ,a Ty się czepiasz Zdobywco hehe ” IQ 200 pokazywac co sie potrafi klepiac kopalnie moze mialem z wydobycia flote zaczac klepac i zbierac surke miesiacami by cokolwiek byc w stanie zagrozic topowej flocie ja juz swoje sie nalatalem i nagralem flota i jakos nigdy wlos mi nie spadl z glowy i to zawsze ja bylem tym agresorem wiec wedle uznania klepiac kopalnie nie musialem nic pokazywac szczegolnie ze zmusilo by mnie to do aktywnej …