Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie wiem czemu miało by to ST nie zasługiwać do tego działu ,w końcu się mieści ,a i pokaźne stado Gąsek na wypas wysłałeś ,jak dla mnie graty . Co do likwidacji historii ,to już chyba się wypowiadać nie muszę ,pisałem o tym po likwidacji z U1 i gówno to dało ,najważniejsza jest kasa kasa i kasa , mogli by to wrzucić gdzieś tak żeby nie obciążać forum ale żeby każdy mógł sobie spojrzeć jak chce . No ale KASA i po co się męczyć ? przecież nie skończą grać i się wpisywać ,myślenie pajacy i tyle .
-
Poleciałem na tego pana całkiem na inną flotę ,cel mi dał sojusznik , niestety obrońca zwiał przed dolotem ,spojrzałem na falę i zobaczyłem że obrońca poleciał tranzytami na inną kolonię wywieźć surowce , jego bład polegał że wysłał je z planety z misją transportuj ,wiec poczekałem i na powrocie je zdjąłem nic specjalnego ale kolejny ST zaliczony i wydane paliwko się zwróciło Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych . Szczególne pozdrowionka dla pana cards za cel Nr.95 Dnia 27-02-2021 --:--:-…
-
Znamek z NH zaszaleli %centowo , Ja takie malusie wpasuję po cichu Pozdrowienia dla sojuszu buddy i znajomych Nr.94 Dnia 24-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 _________________________________________ Obrońca Technocrat Cosmo [F-H] ________________________________________________ Mały transporter 2.873 Duży transporter 1.641 Lekki myśliwiec 21.529 Ciężki myśliwiec 2.125 Krążownik…
-
Zabawa jest ,całkiem zacny % wam wyszedł ,a zyski na kimś innym się zrobi . Graty ładnie zrobione ,szkoda ze nie mogłem pomóc ,może następnym razem . Kolejnych życzę i dzięki za pozdrowienia
-
Z jednej strony szkoda ze stare wygi odchodzą z drugiej wiosna idzie Bawcie się dobrze w RL ,choć z opisu widać że już się świetnie bawicie Zabawki rozbite czas na odpoczynek od cyferek i zacząć się bawić w grillowanie z rodzinami .
-
Kolejne STeki do kolekcji ,mało zyskowne i dobrze Ale małą łyżeczką do przodu , Graty