Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie Nie wszystko co Raien napisał to wielkie kłamstwo ,no ale to juz rutyna u tego pana , to Ja zabrałem go do tego ACSa przecież to widać od razu Po za tym musiało by mleko skisnąć żeby Raien pił %centy ,ehhh i ja muszę z nim grać w jednym sojuszu ,przepraszam za to wszystkich i w szczególności obrońcę A tak na poważnie piękna akcja z zabawą nie tylko klik i jest ST tu spadajacy moon ,rakietowanie i oczekiwanie aż dolecą i dzięki za zaproszenie do Twojej zabawy Przetapiaj na kolejne Gąsiory . A…
-
U tego pana miałem niespodziankę ,poleciałem 5k rpzprówaczy i nie spojzałem na fali że mu flota wraca ,niestety rozbiły się oczywiście bo mu wróciła ta właśnie flota co widać no trochę większa bo kilka stateczków mu też spadło , dok oddał 1855 rozprówaczy i zebrałem złom po sobie ,co i tak mnie trochę zaskoczyło i wkurzyło ,więc poleciałem flotą poniżej i jak widać odbiłem piłeczkę ,zysku niema z obu ataków ,ale chociaż odzyskałem surkę ze straty 5k rozprówaczy i zalicziczyłem kolejne ST do kole…
-
Stało na planecie ,nie stoi Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych Obrońcy SzO Nr.97 Dnia 26-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 1.200.000 Okręt wojenny 1.000.000 _________________________________________ Obrońca dywan ________________________________________________ Duży transporter 7.713 Lekki myśliwiec 1.667 Satelita słoneczny 4.807 Crawler 912 Wyrzutnia rakiet 531.922 Lekkie działo l…
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Technocrat Cosmo [F-H] ~ 777.94% Dnia 26-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 55.000 _________________________________________ Obrońca Technocrat Cosmo [F-H] ________________________________________________ Mały transporter 2.037 Duży transporter 1.201 Lekki myśliwiec 20.273 Ciężki myśliwiec 2.841 Krążownik 2 Okręt wojenny 205 Recykler 7.696 Sonda szpiegowska 20 Gwiazda Śmier…
-
Przede wszystkim ładna ilość niszczarek , po za tym ,pomysł wypalił i to się chwali , mi ten pan też z przed noża uciekł teraz ma na jakiś czas spokój z flotą Graty dla ciebie za PB i że się motywujesz nie spoczywasz na laurach , dzięki za dedy li pobijaj swoje PB a teraz przetapiaj na kolejne zabawki .
-
RAFUS1973r [BHW] vs. abaddonU69 [KGH] ~ 340.11% Dnia 13-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca abaddonU69 [KGH] ________________________________________________ Duży transporter 8.000 Statek kolonizacyjny 3 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 775 Lekkie działo laserowe 2.608 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Constable Archer [SPCTS] ~ 385.51% Dnia 12-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca Constable Archer [SPCTS] ________________________________________________ Mały transporter 9.425 Duży transporter 4.141 Lekki myśliwiec 113 Ciężki myśliwiec 303 Krążownik 50 Okręt wojenny 50 Sonda szpiegowska 21 Satelita słoneczny 80 …