Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-793 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Akcja zapewne ciekawa ,szkoda że słabo opisana ,może musi to robić ktoś inny Rakiet sporo poleciało i wiadomo że rekordzik na Neekar ,no ale bez opisu przepada ,graty zgrania ,graty %centu i zabawy dla FuN , teraz ktoś musi to pobić ,choć w sumie co ? Obrońcy zapewne reala ,albo spokojniej odbudowy .
-
Graty Obii . Skoro coś się tu w DiD rozkręca ,to też coś zacznę wklejać ,zaczniemy od ostatniego ,a sporo już tego było :) Dnia 31-07-2016 08:05:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Legionista [CWKS] ________________________________________________ Mały transporter 397 Duży transporter 2.549 Lekki myśliwiec 6.639 Ciężki myśliwiec 162 Recykler 705 Sond…
-
Powiem szczerze ,pierwszy raz widzę taką akcję na lusterko ,przyznam że każdy by wpadł w taką pułapkę ,choć jest to do obejścia ,ale kto by się tego spodziewał ,skoro to nie jest często praktykowane ,gratulacje jak najbardziej dla obrońców (w sumie agresorów ) za pomysł i wykonanie ,piękna robota i piękny % mozna napisać tylko ŁAŁ Atakującemu (w sumie owcy która szła na rzeź ) życzę szczerze SzO co by niektórzy pisali o jakichś kupowaniach anty czy surki ,to nie zmienia faktu , że trzeba później…
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
PostHehe i farma padła ,co wy wymyślacie historyjki jaki to nie gracz z Maćka ,może był na innych uniach ,ale na uni 1 był zwykłą farmą , doszedł do koalki i zaczął klepać GŚ i tyle ,dla mnie to była zawsze farma ,a że nikt nie miał czasu i floty żeby zdjąć te GŚ na uni 1 ,to padł na 68 , piszecie też że koalka dostała psztyczka i wielki potencjał padł ,co wy wiecie o zabijaniu ludziska ,jaki potencjał padł haha ,potencjał został a padła farma ,nie widzę tu nikogo padającego z koalki co ma szybka fl…
-
Lot w układzie więc nie wielkie straty paliwowe ,podebrany złom ,widziałem jak atas wiosłował ,sam się zastanawiałem czy wysłać z 10k recków a nóż by się coś chwyciło ,no ale za daleko ,recków dorób ,bo po tym jak znikał złom wnioskuję że sporo ci brakowało A co do STarcia ,dobry pomysł się osiedlić w układzie Gratki 7dmego miejsca i 1wszego na Nekkar , choć flotek tu wiele ale jak narazie się wszyscy dobrze pilnują Oczywiście SzO Ci życzę i niestety szkoda że S&D się dopiero co zaczął i już wła…
-
Najlepszy pomysł by był taki ,żeby była osobna drużyna na niszczenie moonów ,wtedy zagrają w to tylko prawdziwi gracze którzy grają dla tej nagrody ,i w żaden sposób nie zaszkodzą drużynie moonkilerzy , %centy ,czy nie grający gracz , bo trafił nie do tej drużyny co sobie zaplanowała osoba podstawiająca Jak się zgłosi tylko jeden gracz do takiej zabawy ,no to przykro ,niestety ma pecha ,wtedy może się zabawić w S&D bez niszczenia moonów
-
Regulamin:- Aktualizacje postaram sie przynajmniej raz na 2 tygodnie co by sie nie zgubic Odpowiedź jest prosta zgubiłeś się :D
-
Poziom nie rozumiem ? Jak ktoś Ciebie atakuje to sojusznicy Cię bronią i dorzucają swoje 3 grosze , jak Ja bronie sojusznika i dorzucam swoje 3 grosze to źle ? Przecież robię dokładnie to samo co wy . Robo były "szwagrze" jak coś cię boli idź do lekarza , a nie szukasz zaczepki . Mietek jak już pisałem wykasuj konto na boardzie , po co ci to ? Zaśmiecasz tylko .
-
Mietek ty chyba sam nie widzisz co piszesz co ? Gdzie się starałeś ? Nawet nie dałeś rady wpasować najważniejszej swojej floty hehe śmiech normalnie .Druga rzecz nie chce ci się to nic nie rób , tak będzie chyba lepiej dla wszystkich nie patrzeć na twoje bzdurne wypociny , a nie chce ci się słuchać to dobrze , bo nikt tu nic nie mówi tylko pisze , co za tym idzie nie słyszysz hehe , nie chcesz patrzeć to nie patrz nikt ci nie każe,możesz nawet skasować konto na boardzie i nawet nie zatęsknię uwi…
-
Wypadało by się w końcu wpisać pod takim ST , bardzo dobrze zorganizowany lot flotą atakującą i dobrze taktycznie rozegrane z tym lotem khameira , widziałem cały lot z falangi no i też wiedziałem o niszczeniu moona , w którym też miałem uczestniczyć ,ale po tygodniowym zapierdzielaniu w pracy po prostu nie dałem rady . Gratki zgrania sojuszowego widać że wam ostatnimi czasy idzie znakomicie, nie mniej jednak jest się do czego doczepić , a mianowicie do zbiórki złomu , dla tego też zwlekałem z wp…