Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Po prostu łał ,nic dodać nic ująć ,zysk mega % ładny i dobry program masz ,ja nie mam na niego czasu Szkoda że nie do S&D ale myślę że tobie to nie przeszkadza Graty i dzięki za link ,jest na co popatrzeć Obrońcy SzO

• Widzę że przygotowania robisz do S&D ,szkoda ze na sojuszniku ,no ale zabawki się pilnuje . Graty jumaty i oby więcej takich w S&D się trafiało . Dzięki za link i top na zabawki Obrońcy kolejnej odbudowy i pilnowania zabawek

• RAFUS1973 [4FuN] vs. piotrrek [GAL.LWY] ~ 152.2% Lot w układzie ,miałem tylko 5 slotów wolnych ,wiec wszystkie wykorzystałem ,obrońca się zalogował po starciu i nie wiem czy po dofarmieniu czy w trakcie ,ale nic nie mógł już zrobić Dnia 15-02-2017 17:18:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Krążownik 1.400 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca piotrrek [GAL.LWY] ____________________________…

• RAFUS1973 [4FuN] vs. piotrrek [GAL.LWY] ~ 152.2% % Dnia 15-02-2017 17:18:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Krążownik 1.400 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca piotrrek [GAL.LWY] ________________________________________________ Mały transporter 1.974 Duży transporter 3.391 Recykler 31 Sonda szpiegowska 1.650 _________________________________________ Po bitwie... Agresor RAFUS1973 [4FuN…

• Gdzie by człowiek nie zaglądnął tom Obi Graty ,zaliczasz oba działy już równocześnie

• Obi widzę że męczysz ludzi aż miło No Ty lepiej czyść okolicę ,bo na pewno lepiej wychodzisz niż na expedycjach Ja na razie meczę exp. Garty i czekam na ST .

• Otóż się mylisz NoName , chodziło mi o post (Straznik_OG) i nie boję się pisać ników ,myślałem że o tym wiesz ,po za tym wpisuję je poprawnie ,, to już się czepię Ciebie , nie mam nika rafusa Ale to już pewnie masz syndrom NoName ,że każdy się Ciebie czepia i pisze O i do Ciebie

• % Powala ,ale nie ma co się dziwić jak pada Top 1 Uni , fajna kombinacja z przenosinami ,anty daje możliwości ,tak jak doki do dalszej zabawy po takiej stracie , cwaniakować w każdym razie nik tu nie powinien , jakim kto jest kozakiem , możliwości finansowe teraz się tu liczą . Ragnarowi SzO choć Ci się należało (Ty wiesz za co ) Atakierom graty ,choć nie podoba Mi się że niema tu żadnego opisu akcji ,jak by nie patrzeć to Top 1 Uni i należało by to zrobić ,a po drugie część postów pewnie by zni…

• Graty Obi. ale tak to się robi Pozdrowienia dla nimliena , zobacz sobie tag obrońcy RAFUS1973 [4FuN] vs. dtetlak [PIWKO] ~ 440.95% Dnia 05-01-2017 19:23:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 22.000 Lekki myśliwiec 50.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca dtetlak [PIWKO] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 11.106 Lekki my…

• RAFUS1973 [4FuN] vs. SZPON [VALKIRIA] ~ 263.03% Dnia 16-12-2016 20:08:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca SZPON [VALKIRIA] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 7.273 Recykler 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor RAFUS1973 [4FuN] ______________________________________________…

• Dnia 16-12-2016 14:51:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca andzia [PULSAR] ________________________________________________ Mały transporter 78 Duży transporter 4.234 Lekki myśliwiec 112 Sonda szpiegowska 75 Pancernik 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Krąż…

• Graty Obi ,teraz moja kolej Dnia 12-11-2016 17:05:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000.000 Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Volwering [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 218 Duży transporter 2.732 Lekki myśliwiec 23 Ciężki myśliwiec 12 Satelita słoneczny 5.000 Wyrzutnia rakiet 113.400 Lekkie działo laserowe 68.000 Ciężkie działo …

• No Obi piękny zysk ,i w końcu trochę paliwa wpadło . Graty i przetapiaj na kolejne zabawki . Co tam robiły sondy szajki ?

• Graty Obi ładnie czyścisz okolicę ,sam nie mogę nic znaleźć ,ważne ze w sojuszu zostaje i rośniesz nimlien To nie leniwe stateczki ,tylko brak czasu na loty Ale miło ze mnie besztasz ,może coś się dzięki temu trafi ,jak czas pozwoli

• No tak ,dać wariatowi rakiety ,postawić koło niego bunkier , i tak to się ,kończy Graty wariacie oby większe i więcej się trafiało Jak widzisz m fox 4FuN cos tam jeszcze żyje ,choć jeden patałach odszedł , i nie piszę tu o czarodzieju .

• W sumie wszyscy mamy mniej czasu na grę ,on odszedł ,a my się meczymy z czasem A tak po za tym m fox ,to Ja jestem stary Dnia 23-10-2016 01:39:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Druids ________________________________________________ Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 100 Krążowni…

• Ło matko i córko ,nimlien lata ,świat się kończy hehe graty kolego ,oby częściej Lord widzę że dajesz mi pretekst ze teraz moja kolej Graty ciśnij dalej

• Dnia 28-09-2016 18:44:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca wilk_dkw [R I P] ________________________________________________ Duży transporter 3.126 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 157 Sonda szpiegowska 125 Satelita słoneczny 663 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 146 Wyrzutnia rakiet 23.174 Lekkie działo laserow…

• Ten pan zwoził sobie surkę i farmił cały dzień ,a tu trafił się niedobry Rafus i jednym haustem zawinął połowę zbiorów ,no cóż bywa jak się daje chwilę na lot ,bo widziałem że kilka minut po ataku kolega się zalogował ,nie pogratulował ,bo i czego ? Ale Ja mu SzO życzę Dnia 25-09-2016 18:47:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 1.100.000 Krążownik 100 Okręt wojenny 300 _________…

• m fox - normalnie mnie zaskoczyłeś ,ja nie mam czasu ostatnio na ogeja ,a Ty zaczynasz latać ,łał ,szok ,czyżby zaczął się czas na flotowanie Wiem ,wiem na pewno nie masz aż tyle czasu ale może ? sneaky.gif Graty i obyś częściej tu witał ,po tej stronie