Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładna ilość komarów i reszty flotki (bo widziałem ) wygląda na to ze pan trochę latał i nadal z wprawy nie wyszedł ,fajnie że ktoś inny pojawił się w tym dziale, i to z fanfarami ,miłego przetapiania i kolejnych życzę . Widziałem u obrońcy spadek i ciekawiło mnie czy to wypas GŚ na bunkierku ,czy flotka , już wszystko jasne ,oczywiście SzO życzę ,w końcu są doki
-
No co Ty Alexis ,to przebierańcy kostiumy pancków założone na LM i gdyby nie krążki to bym się nie przebił tak obrońca spierdzielał jak sztuczne pancki zobaczył ,że podczas kolegi dofarmienia urlop załączył A co do odwiedzin iże będziesz delikatna ehh że bym nie miał żony, to nawet bym nie ryglował drzwi ,cokolwiek to miało by znaczyć
-
Zobaczyłem ,poleciałem , ubiłem Pomyłka z 4rema dofarmami ,nie wiedziałem że 5k lm nie przebije się przez tak banalną obronę ,dałem cel do sojuszu i kolega jeszcze raz dofarmił zanim obrońca wrzucił urlop ,choć w sumie obrońca wrzucił urlop w trakcie lotu kolegi zawsze coś jeszcze dla rodzinki wpadło pozdrowienia dla sojuszu ,znajomych z buddy ,i kto tam jeszcze chce być pozdrowiony Dnia 30-07-2017 20:49:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________…
-
Jumek co Wy macie z tym odwiedzaniem Alexis ,Ty ,pszczoły mi po układach latają ,zajmijcie się grubasami ,na mnie przyjdzie pora ,z resztą jak wspomniałem ,pożyczona flota ,Ja na pieszo chodzę ,jakie latanie ,na yotube widziałem samolot i to obity Oczywiscie zapraszam na kawę ,herbatą ,czy coś procentowego ,no ale zaraz bić bezbronnego
-
Ale się wszyscy nagadali ,prawda jest tala że LzB zmiotło TheBest i nie dało im żadnych szans ,choć nie nazwał bym tego 100% bo jak dla mnie 100% by było ,jak sami by zdjeli flotę i zebrali po niej złom ,ale nic straconego ,TB jeszcze trochę lata ,po prostu kolejnego do worka spakować i tyle ,pokazywać nie ma czego i tak wszyscy wiedzą jak jest prawda ,kto jest górą ,ciekawi minie czy po kolejnym UF ktoś z tych sojuszy bedzie się łasił do koalicji z uni68 która drużyna będzie słabsza ? LzB gratk…
-
Obrońca wczoraj mi uciekł ,a daleka droga do niego ,dziś mu się nie udało SzO dla niego ,ładnie pogratulował . Pozdrowienia dla sojuszu ,BHW i znajomych . Obi mam nadzieję że dobrze się bawisz ,aż do smierci Ty wiesz o co chodzi Na chwile cię zastąpiłem w tym dziale Dnia 16-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Lekki myśliwiec 253.697 Ciężki myśliwiec 305 Krążownik 5.022 Pancernik…
-
Trzeba przyznać że ładnie aktywki robiłeś obrońcy bo myślałem że siedzi ,graty zysku
-
Mówiłem Obi ze byś się zapisał do S&D znajac ciebie było pewne że jakis przypadkowy ST wpadnie ,a do tego twoje farmienia też są częste ,no ale twój wybór za ST graty choć obrońca wydał surke ,nie wiem czemu tak bardzo tym się podniecił ZDOBYWCA ,zapewne bez mozliwości wydania surki na badania lub inne pierdoły sam byś nie oddał surki dla oprawcy ,co by nie miał oprawca w przyszłosci jeszcze wi,ekszej floty na obicie ci czosnku ,a tu taki osobisty nerw ,do kogoś kto robił to dla siebie na przysz…
-
Trzeba przyznać że siła was w tym ACS , graty zgrania ,choć obrońca jak napisał próba obrony była ,no ale jak ty się bronić przed taką potęgą ,atakierom oczywiscie graty ,a obrońcy odbudowy ,na szczęscie są jeszcze doki ,wiec mozna bawić sie dalej i bardziej ostrożnie
-
To jakieś drapieżne gęsi panowie ,ładnie nimi oracie okolicę ,graty i ciśnijcie dalej ,dobrze wam to wychodzi ,no i nie trudno zgadnąć ze macie czym Obrońcy pakiecik
-
lajt [K K K_1] & jumek destroyer [LzB] & gremlin [LzB] vs. superfrog1965 [Lamusy] - 5313.84% PART:1
PostNo no parę gęsi na wypasie poleciało ,coś musiało paść ,kolejny ACS do kolekcji i zabawa jest i o to chodzi panowie ,graty Obrońcy lizaka i SzO
-
o rzesz Ty w mordkę kopany , to Ja na urlopie pokój remontuje a Ty takie zyski wyciagasz ,miazga panie miazga ,graty oczywiście i kolejnych taka zacnych zysków życzę Obrońcy SzO
-
A tyle do SZPON/a zaglądałem i nic nie zostawiał ,nawet dziś spojrzałem ale 0 aktywności ,a tu jumek zajrzał i ubił pana SZPON/a graty kolejnego % do S&D i oby więcej i większych %tów wpadało