Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ogólnie dziwna sytuacja ,w dzień zrakietowałem temu panu jedną planetę ,miał tam 10kk surki ,ja miałem pod ręką 40RM dobudowałem jeszcze 40RM i wpadłem tam dwoma farmingami ,ogólnie wyszedłem na tym 5kk zysku ,niby nie wiele ,ale w 2 godziny gdzie tak zarobię jak mam czym sobie przyfarmić ,wieczorem zobaczyłem aktywkę na moonie i planecie ,ale nie na matce ,zajrzałem wiec i tu i tu , zobaczyłem na planecie że doszło 20 recków i 10 DT ,tak mniej więcej , no ale i odbudowane 5PR stwierdziłem że ko…
No w końcu ktoś wysłał 6ść slotów ,dojenie do cna ,albo raczej ile można Graty i kolejnych STarć życzę ,czuje się pozdrowiony oczywiście ,nie tylko sondami Obrońcy SzO
Ładny wypas ,ale jak kolega powyżej wspomniał ,troszkę brakło ,choć już nieźle ich macie ,gratki ,kto szuka nie błądzi Obrońcy SzO i tak ci się upiekło
No w końcu ktoś coś wstawił ,coś ostatnio nic na tym uni nie pada ,zasnęli ludzie ,chyba czas na kolejne łączenie coś czuję Graty alexis waciki wpadły i ST zaliczony . Obrońcy SzO
Graty Obi ,widzę bez rakietowania i prawie zysk hehe ,no nic ,zaliczyłeś kolejnego STeka ,przewietrzyłeś flotę ,i to komarów masz nie mało ,wiec teraz czekam na coś większego i zyskowniejszego nie tylko dla FuN Obrońcy kolejnej SzO życzę
daro ,jakie kopalnie techy ,badania i wszystko pod flotę budowane ,nie wiem nawet jak się kopalnie stawia Obi stawia się flotę żeby w końcu z tobą w ACSie polecieć ,nie tylko rakietować
Lot w układzie ,szybka flota bo cel jest dość aktywny ,jak widać udało się ,leciałem też na drugiego moona ale wolniejszą flotą i cel się zdążył zalogować ,nie pogratulował ,w sumie nie miał czego Ale Ja mu SzO życzę Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych . Dnia 01-10-2017 09:42:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973 [4FuN] ________________________________________________ Krążownik 8.000 Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca dagome [L_K] __________…
Graty panie Gregor ,już myślałem że całkowicie przestałeś latać Oczywiście te kilka pancków dołożone przez alexis też się przydało Miłego przetapiania wam życzę . Obrońcy SzO coś ostatnio TNT pada w recki ,chyba zaczyna się nudzić w soju i przysypiacie
No i jest prawie The Best Tylko głównej floty brakuje , ale kolejne ST zaliczone ,dotankowane ,i kolega się też przyłączył do zabawy widzę ,więc nie jest źle ,bawcie się tak dalej
Gdzie Ty ich wyszukujesz ,Ja szukam dwa dni i jakieś mizerne farmingi robię ,a Ty dwa ST w jeden dzień Graty kolejnych ST i ciśnij flotkę dalej , żeby mi było ciężej ciebie zdjąć
Widziałem spadek u tego pana i szukałem winnego , poszukałem w okolicy no i znalazłem kto się tam świeci ,i jak widzę się nie pomyliłem . Graty kolejnego STarcia z ładnym zyskiem i zacnym %centem , miłego przetapiania i kolejnych życzę
szjka1 próbował ,Ja próbowałem ,a marchewa87 dopadł ,widocznie obrońca ma słabość do marchewek Graty ST Obrońcy kolejnej SzO i jak widać przyjdzie czas że i tak RL wygra .
Obi gratki ,widzę się temat rozwinął ,to chyba będzie temat tygodnia ,jak nie miesiąca To ze Obi był w DTB to nic nie znaczy ,po odejściu Obiego i kilku innych graczy DTB ich olało za taki manewr ,wiem bo sam byłem w DTB ,dla tego wcale mnie nie dziwi ze Obi kogoś z nich obił ,bardziej mnie ciekawi co tak późno Obi przetapiaj ,albo odbudowuj co tam się Obi/ło o zasieki . Dzięki za link i pozdrowienia sojuszu z Nekkar Zawisz SzO życzę ,są teraz doki to dasz radę i jeszcze cos zostanie do przetopu…
Jak wam powiem, że kolega naprawiał w tym czasie rower ,to mi nie uwierzycie Mrovka masz doki ,masz zapas surki ,dasz radę ,jak ktoś tam pisał ,dobrze się pilnujesz ,a czasem bywa i taka sytuacja ,SzO życzę
Kiedyś to były czasy ,byłeś słaby ,nie skanowałeś ,a teraz pff wybrzydzasz przy takim tankowaniu Graty kolejnego farmienia ,bo widzę nie oszczędzasz siebie ani innych Obrońcy hymm logowania się przed powrotem floty ? chyba tak choć zapewne inni są jak widać innego zdania
Czysty zysk zawsze cieszy i do tego małym kosztem ,widzę że nocka była obfita ,graty i nie skanuj mnie ,Ja śpię z flotą na sznurku ,jak coś nie tak to zawsze któraś owieczka szarpnie za palucha Obrońcy lizaka ,wiele nie stracił
Atak się zastanawiałem ile nasza aleksis ma komarów ,już chyba wiem ,w sumie nie wiele ,zdaje się ze trzeba się tym zająć Graty kolejnego grabienia liści z pod domu ,sporo ich nawet było , wiec się opłaciło Obrońcy pakiecik
Mogłeś napisać do mnie ,wtedy byśmy popatrzyli obaj na ofiarę ,i tylko popatrzyli Graty ,aleks jak zwykle nie śpi i co za tym idzie lepiej też nie spać No i Lord też nieźle miesza jak na ilość floty swojej i ilości do złapania ostatnimi czasy na tym uni ,miłego przetapiania wam życzę Chyba powoli trzeba zacząć skamleć o kolejne łączenie ,wtedy może za rok półtora się ziści Obrońcy standardowo SzO w końcu wiele nie stracił ,biorąc pod uwagę możliwości odbudowy z doków