Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 641-660 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No jak zobaczyłem to STarcie to wiedziałem ze będzie tłuste ,choć myślałem że bardziej . Szkoda jamnika ,no ale wiem ze da sobie radę SzO A tobie aleksis jak zwykle przetopu na kolejne zabawki

• Obrońca zalogował się zaraz po ataku i uciekł z paliwem na planetę . DziadziaRAFUS [4FuN] vs. rsarelo [PULSAR] ~ 231.5%+ Dnia 13-07-2018 00:42:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Krążownik 4.444 _________________________________________ Obrońca rsarelo [PULSAR] ________________________________________________ Duży transporter 6.378 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 33 Sonda szpiegowska 72 _________________________…

• DziadziaRAFUS [4FuN] vs. Waryjot22 [Veto] ~ 268.02% Dnia 08-07-2018 10:57:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca Waryjot22 [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 921 Duży transporter 7.000 Lekki myśliwiec 79 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 16 Sonda szpiegowska 964 Wyrzutnia rakiet 6.563 Mała powłoka ochronna 1 __…

• Nie chodzi tu o umoralnianie Kromak czy ZDOBYWCA ,chodzi tu o to ,że psujecie zabawę właśnie innym graczom ,własnych drużyn ,wiec właściwie macie ich w tyłku , dla tego tak jak napisała Bunia nie powinno być tak słabej kary ,wtedy byście nie uczestniczyli w zabawie ,albo trzymali się zasad ,proste . Nie wiem czego wy nie rozumiecie ,choć piszecie że rozumiecie ,sami w to nie gracie ,i z jakiej niby racji karać graczy z drużyny bo macie inne przekonania ? to tylko miesiąc zabawy jak pisałem ,i do…

• Kolejna szopka Veto , jumek weź już nie odpowiadaj ,doskonale wiesz że są na tym uni ludzie którzy handlują ,latają na maxa i nie siedzą w ciągu 3 miesięcy półtorej na urlopie ,a takich przyrostów nie są wstanie zrobić ,a ty wciskasz że ty dałeś radę ,łał jesteś po prostu jedyny w swoim rodzaju . I do tego kurufifiur wypowiadający się w wątku ,wpierw ze wszystkimi jedzie a później pisze że zakończy rozmowę bo inteligencja niektórych wypowiedzi nie dorasta mu do pięt, no to jak nie dorasta ci do …

• ZDOBYWCA ale znasz zasady S&D zanim się zapiszesz ,i wiesz że możesz trafić z kimś pod jeden sztandar ,wtedy albo się nie zapisuj ,albo zgłoś ze nie chcesz z tą osobą być w jednej drużynie (CO ZROBIŁEŚ)albo przełknij zasady ,bo na to liczą inni z twojej drużyny ,nie chcą tracić dwóch ludzi z drużyny bo Ty masz inne zasady niż są w S&D dla czego Oni mają na tym cierpieć ? Zrozum to w końcu . I właśnie dla tego wasze zasady są z tyłka wzięte. Nie chcesz się trzymać zasad S&D, to się po prostu nie …

• No Ja bym nie poleciał ,no ale taki jestem ,nie narzucam nikomu co ma robić ,ale są zasady w S&D ,skoro ktoś jest w twojej drużynie z kim nie chcesz być ,to tak jak to zrobił ZDOBYWCA powiedział o tym na początku ze może w zabawie uczestniczyć jak nie będzie w jego drużynie właśnie mnie ,i wzięli to pod uwagę , po za tym nie chce mi się wierzyć (choć jest to możliwe) że atakuje gostka z drużyny praktycznie pod koniec sadu , skoro tak ktoś robi ,to sam nie jest aktywny w S&D wiec niech nie wypomi…

• A widzisz ZDOBYWCA ,zapisując się do S&D nikt nie wie z kim gdzie wyląduje, każdy który się zapisał musiał wziąć to pod uwagę ,wiec żadne to wytłumaczenie ,jak by napisał Klemens że zrobił to wiedząc że grają razem ale ważniejszy był ten cel z różnych powodów ,to wyglądało by to inaczej ,choć i tak zasady są zasadami ,Ja osobiście jak mam kogoś w drużynie to może być pewny że tak bym nie zrobił ,i chciał bym żeby każdy z mojej drużyny tak samo podszedł ,wtedy też inaczej się wysyła FSy ,nastawił…

• Pan obrońca się zalogował ,zabrał co mógł ,pokrzyczał na mnie że za często go skanuję po czym załączył urlop . I to tyle w temacie . Dnia 01-07-2018 20:53:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Pancernik 12.012 _________________________________________ Obrońca x40 [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 393 Duży transporter 13.700 Recykler 406 Sonda szpiegowska 2 Gwiazda Śmierci 1 __…

• Uuuuuuuu i kto tu wpadł w furię hehe ,piękny zysk wyszedł oby takich więcej , miłego przetapiania

• Tak marudził że musiałaś go popsuć ? Graty kolejnego ST i ciśnij dalej .

• Ooo sąsiad mi się rozkręca Graty ładna kombinacja flotowa Miłego przetapiania .

• Nie chciałem już w ST HBI się wpisywać ,ale skoro już sam coś wstawiłeś to się wypowiem . No i to co właśnie wkleiłeś dopiero wydasz ,a mi chodziło o wcześniejsze RW i ile ich musiało by być ,żeby przeskoczyć choćby aleks ,która dobrze cisnęła zyskownie w tym samym czasie co Ty . Darth Sion w sumie podsumował wszystko dokładnie ,ST i RW ładne ,ale przyrost mało się ma do tego co pokazałeś ,i do tego siedziałeś sporo na urlopie w ciągu tych trzech miesięcy ,może też masz rację ze jestem głupi ,al…

• Graty HBI ładny % i ładny zysk ,jednak jak widzisz szkoda że nie uczestniczyłeś w S&D Aha i po upolowaniu Vetowca uważaj na ZDOBYWCĘ ,będzie ci groził że odda ostatnia koszulę żeby cię za sojusznika wyzłomować , i pewnie jumek pomoże ,ciśnie dobrze w statach ,jest już na 1 miejscu w kilka miechów ,nieźle ciśnie kontami łał ,no ale Veto może .

• Latałem na tego pana w trakcie S&D 2x ,a udało mi się po ,ale jak to się mówi ,do trzech razy sztuka DziadziaRAFUS [4FuN] vs. rsarelo [PULSAR] ~ 278.16% Dnia 25-06-2018 19:02:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Pancernik 1.300 _________________________________________ Obrońca rsarelo [PULSAR] ________________________________________________ Duży transporter 7.596 Recykler 98 _____________________________________…

• No to był patent ,flota stojąca bfs ,z braku neta ,łał ,no to macie patenty ,chyba że macie wtyki i mi neta odcięliście ,,no to wtedy tak patent nie ziemski . Weź już idź z tąd pajacu brudzić na swoim podwórku .

• Po pierwsze priest ,nie mieliście żadnego patentu ,trzeba było mnie wpierw złapać, żeby mieć patent . Po drugie ,jak byś zauważył to zostałem złapany na powrocie z ataku, i się broniłem resztą floty , a że teraz jest dok kosmiczny to można było sobie na to pozwolić i zadać też straty atakującemu . A po trzecie ,tak gram nie siedzę wiele na urlopie jak twoja osoba i zaglądam na uni 68 patrzeć jak sobie poczynacie ,widziałem kilka waszych wpadek ,również mojego byłego szwagra ,ale nie jestem aż ta…

• Lord nie Ty tu jesteś frajerem ,i nie Klemens ,tylko obrońca ,oczywiście biorac pod uwagę że Klemens go zjechał ,skoro obrońca się tego nie spodziewał ,to on byłfrajerem ze tak myślał ,i tu frajej nie jest obraźliwym stwierdzeniem tylko faktem ,piszesz gdybys wiedział ,ty nic nie musiałeś wiedzieć ,ty to zrobiłeś bo wiedziałeś że dla ciebie nie jest członkiem drużyny ,biorac pod wagę że wisz kto jest w twojej po 25ciu dniach w niej uczestniczenia ,po 25 dniach gdzie się zapisałeś ,i po 25 dniach…

• 17-06-2018 18:07:26 - DziadziaRAFUS [Minotaury] - 62.34% Dnia 17-06-2018 18:07:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 250.000 Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Czlowiek Slimak ________________________________________________ Mały transporter 228 Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 3 Recykler 50 Sonda szpiegowska 13 Satelita słoneczny 929 Wyrzutni…

• Klemenso Ok ,rozumiem można zapomnieć ,można nawet olać zasady biorąc pod uwagę tak jak wspomniał Selentyn ze wykorzystałeś sytuację np. i tu się zgodzę ,ale dziwić się że ktoś się czepia ? i ze trzeba zakładać inny temat ,jak dla mnie jak jesteśmy drużyną w S&D to niech się wali wszystko jestem z drużyną ,i dla mnie to frajerski ruch ,jak byś wziął pod uwagę że frajer to osoba która ci zaufała ,to byś pewnie inaczej zareagował ,no ale nic to ,ja tam obronił bym sojusznika i tyle ,ale dróżyna do…