Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lot w układzie ,żadnej finezji ,dla przewietrzenia floty i obicia trochę bunkra na przyszłość . Obrońcy SzO Dnia 19-08-2018 12:27:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 688.364 Ciężki myśliwiec 1.434 Krążownik 20.002 Okręt wojenny 50.001 Pancernik 14.501 _________________________________________ Obrońca Starscream ________________________________________________ Mały transporter 538 Duży transporter…
-
Co tu dużo pisać ,zszedłem z urlopu ,mówię sobie ,zajrzę do duszka ,w końcu musiał odbudować flotę z doku ,oczywiście myślałem że już odleciał ,a tu ci niespodzianka ,odbudował ,ale nie odleciał ,to poleciałem poprawić a nuż wejdzie ,no i weszło ,może nie wielki zysk ,ale zawsze do przodu ,a i kolejny STeik do kolekcji wpadł , oczywiście duszkowi odbudowy ,pisał mi po ostatnim STarciu że będzie inwestował teraz tylko w GS ,ma rację ,ale mógł pilnować tego co zostało ,SzO życzę i pilnowania zabaw…
-
Panie cerm3r Eko powiadasz metal 1x41 5x40 6x39 kryształ 6x34 6x33 deuter 12x 36 Na co mi lepsze eko ? Jestem flotowcem ,konto przejąłem od ekowca ,jedyna kopalnia którą sam zdobyłem ,to ta 41 metal za wygranie w S&D Konto było mizerne w techy ,napędy ,mony do rozbudowy pod falangi ,i zerowa flota ,same tranzyty i coś tam z ochłapów zebranych z ekspedycji . Rozbudowuję je właśnie pod flotę ,napędy już zostają ,nie ma sensu więcej klepać ,teraz idą techy i też tylko do 18lvl ,no i moony pod falan…
-
A więc tak ,z soboty na niedzielę siedziałem nockę ,farmiłem ,leciałem na potencjalne ofiary ,ale się logowały ,i w sumie z całości zyskałem 50kk surki ,wkurzyłem się że poświęciłem trochę swojego czasu i nic wielkiego nie znalazłem ,i w sumie byłem zły ,ale zobaczyłem pana duszka na fali że leci na stacjonuj ,pomyślałem sobie że zaryzykuję i zobaczę czy się pilnuje ,ale wczoraj miałem załączyć urlop z nie mocy czegoś sfarmienia ,jednak przmogłem się i wysłałem FSy a kij może jednak się uda ,a ż…
-
Aleksis ,ale Ja ją już prawie wydałem na waciki Następnym razem będę cię za rączkę naprowadzał . Albo z racji Mojego wieku ,Ty będziesz mnie trzymać za rączkę ,bo się jeszcze obalę W każdym razie jeszcze dziś surka będzie wydana ,choć nie powiem że troszkę na flotkę poszło ,wiec większy % będzie jak coś
-
Ładne ,kolejne, zyskowne ,a cisza w eterze ? chyba wszyscy na urlopach Graty i miłego przetapiania . Obrońcy po raz kolejny SzO
-
Uuuuu no to poszedł temat ciągnięty od lat ,i powiem jedno ,studnia bez dna ,GO nie ma na to rady ,bo można oszukiwać według tych zasad co istnieją ,słabszego można okraść lub mocniejszy może podesłać ci surkę ,lub handel zaniżony do minimum . Jak tu czegoś nie zmienią ,to nic nikt nie poradzi ,lepiej by było założyć temat taki żeby każy kto coś może doradzić jak to zrobić ,podałł jakieś przykłady pomógł lub logicznie to rozwiązał .A tak to temat ęty eaz ciągnięty i jak znamek napisał ,zaraz znó…
-
Co tu dużo pisać , skan , lot i bum ,spidsim pokazał ze się przebiję i zawiódł ,ale nic się nie stało dofarmy weszły i to cieszy , dziwi mnie jednak postawa obrońcy bo po trafieniu minęła może minuta jak się zalogował i zamiast wydać surkę w obronę zaczął się miotać , widziałem na fali 5 recków zbierających złom ,nie wydał surki w obronę i wysyłał z planety jakieś dziwne floty na moona ,gdzie miał jeszcze 11 min. do dofarmów i 24min do zbiórki złomu ,chyba nie douczony ? Wyszło na to ze dofarmy …
-
Co tu dużo pisać ,skan trochę surki i aktywka kilka minut później ,znów skan i widzę co poniżej ,więc lot i po raz kolejny złom obrońcy ,to już staje się nudne DziadziaRAFUS [4FuN] vs. rsarelo [PULSAR] ~ 232.98% Dnia 30-07-2018 13:53:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca rsarelo [PULSAR] ________________________________________________ Duży transpor…