Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• histroryk i właśnie dla tego że to gra ,można takiej strategii użyć . I wiem ze każdy ma swoje zdanie ,ja tylko piszę że to jest dozwolone w grze i z tego skorzystali atakujący ,a czy to jest w porządku czy nie ,to tu każdy ma właśnie swoje zdanie . [mniam] Administrator Forum kasai:Upominam za obrazę.

• Panie historyk ,skoro ,albo nie skoro ale myslę że z powodu jakiejś wiedzy lub zainteresowania się historią masz ten nik ,to chyba akurat dla ciebie ,powinna łatwo przemawiać ta historia i zdarzenie ,no chyba że masz przypadkowy nik to sorrki .Strategia w jakiejkolwiek wojnie to podstawa ,a zmyłki to taktyka i sztuka walki ,która zawsze idzie w parze z wojnami i oczywiście historią ,i zawsze, albo prawie zawsze jest to nie etyczne i można to nazwać wieloma przekleństwami ,ale i tak jest to strat…

• Nie sposób się nie wpisać w takim ST ,pogratuluję oczywiście ekipie złomującej ,za niezły pomysł strategiczny ,bo jak by nie patrzeć teatrzyk był z niezłą obsadą aktorską ,a to trzeba też umieć zrobić ,i oszukać YesMana i w sumie całą ekipę PN to trzeba się dobrze napocić ,ale wam się udało i za to właśnie gratrulacje , nie czytam co tam inni się pocą powyżej ,a już na pewno co maja do powiedzenia koalicjanci z PN i reszty świata,i ich znajomych ,bo wiem jak to się odbywa ,i nie ma sensu się zag…

• O i to ST mnie ucieszyło ,cwaniakował , magował , i został zmielony graty atakierowi , obrońcy lizaka .

• A szkoda szkoda ,bo było naprawdę ciekawie ,myślałem do ostatniego niszczenia moona że dam radę ,nie udało się ,ale było naprawdę zacnie , a opis choć szybki by się przydał ,bo wygląda jak bym padł na bfs ,a jak wiesz tak nie było

• Nosił wilk razy kilka ,ponieśli i wilka Graty ładnie zrobione ,i świetny opis akcji .

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

Priesten siedzisz w swoim grajdołku to tam siedź ,nie interesuj się innymi . Co do Jumka ze mnie zdjął dwa razy ,śmieszny jesteś , drugie ST mógł zrobić każdy ,bo flota stała z 16 godzin po Moim ataku na smutnego duszka ,bo ją olałem i nie chciałem sobie psuć zajebistego kaca

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

LORD SITH piszesz że twoje zdanie nic nie zmieni ,i tu się mylisz ,wystarczy jedna osoba żeby coś zmienić ,skoro trzymasz się tego co powiedziałeś ,to się trzymaj , w głosowaniu x1 czy x7 ,jeden głos może przeważyć wszystkiemu . Po za tym jak pisałem ,są osoby które chcą coś zmienić ,ale są też co nic nie chcą zmieniać ,z braku czasu i innych powodów, czemu właśnie te osoby mają rezygnować z gry ,bo nie dadzą rady nadążyć za NOWYM jak to określacie niektórzy , gra jest stworzona dla wszystkich g…

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

Priesten czy mi by pomogło czy nie ,kogo to obchodzi ,ja chcę spokojnego x1 ,ale nasi admini i tak Nekkaru znając zycie nie zostawią w spokoju ,więc jak mają to zrobić to niech to zrobią i niech się wypowiedzą co ma być z Nekkar w przyszłości ,bo jak mają załatwiać tak sprawy jak teraz ,to po co wogóle się meczyć kolejne 3 lata ? A i nie podniecaj się tak moją osobą ,bo ty ani nikt z PN nigdy nic mi nie zrobił .A niby tacy wielcy ,a jednak tak mali

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

5 lat temu jak by poszedł na spida ,to teraz by miał lepsze konto niż tu teraz ,czyli możliwość miał . Bardziej zadać trzeba pytanie adminowi który tego syfu narobił co teraz z Nekkar ? Czy będzie podniesione eko ? Czy zostajemy x1 na 100% Bo jako teraz docelowe uni i bez wiedzy o tym co powyżej napisałem ,wiadomo że wszyscy uciekną na U68 ,bo z nami nic nie wiadomo ,i czemu nic nie wiadomo ? kto znów zawalił sprawę? 26sciu ludzi niby tu rządzi ,a nikt nic nie wie , co jest z wami ? nie potrafic…

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

Boba Fett ,ale nikt ci nie kazał tu zakładać konta ,chcesz to idź na inne kto ci broni ? Głupie gadanie ,nagle ci się zachciało spidu ,trzeba było podjąć sobie decyzję 10 lat temu ze ci na x1 nie pasuje ,a nie teraz narzucać coś komu ,bo jaśnie panu się odechciało grać powoli i inni muszą się do niego dostosować ,chory jakiś jesteś ?

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

Jesuu panowie i panie ,jest regulamin ,bynajmniej był kiedyś : 1. Gracze nie logujący się na koncie bez urlopu po upływie 30 dni usuwane jest konto . Teraz albo coś zmienili ,bo jest antymateria ,tylko kogo to obchodzi? ktoś wydał 50 zika na anty i trzymają jego konto wieki ,bo co ?jak by wywalali regularnie i regulaminowo to w cholerę ludzi by wyleciało z wszystkich 6ściu uni które miały uczestniczyć w fuzji ,czemu tego nie zrobili ? W sumie dla mnie są dwie opcje 1. Albo chodzi o tą antymateri…

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

Mnie dziwi że zasady są robione pod antymaterię ,jak pamiętam jeżeli ktoś się nie logował 31 dni na konto bez urlopu ,to z automatu konto wyleciało ,co ma do tego antymateria ? Wydał ktoś i nie gra według zasad które powinny być dla wszystkich jednakowe ,to wypad ,krótka piłka ,pozostali którzy poszli na wieczne urlopy dać dwa miechy na decyzję o przeniesieniu się tu czy tu ,albo też wypadają z gry ,i tak ci co chcą grać zrobili by to zapewne w tydzień ,docelowymi uniami powinny być Nekkar i U68…

• ZDOBYWCA ja doskonale wiem że to nie składowisko ,wiem jaką masz flotę i potrzeby ,trochę słabo doceniasz moją wiedzę Co nie znaczy że musisz sobie teraz uzbierać kolejny deks na ten moon Atakierowi oczywiście graty jeszcze raz

• Jumek zawrócone stacjonuj to było ? A kindze kolejnej odbudowy życzę

• Szkoda że tylko waciki ,no ale nie można mieć wszystkiego ,nie mniej jednak chomikowi graty ,a ZDOBYWCY nowego składowania dexu życzę .

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

Normalnie śmiech mnie ogarnia ,robicie wszystko dla nas ,bez myslenia o nas hehe , ludzie wydali górę kasy na antymaterię i żeby sobie grać w spokoju ,ale to nic w dupie z tym ,GO postanowiło ,choć nadal łączenia nie ma ,więc jak nie da się już co z tym zrobić ? Jak się nic jeszcze nie dokonało ? [ciach] jak zwykle i olewka ludzi bez których ta gra by w ogóle nie istniała . A można było zostawić serwer Uni1 po ostatniej fuzji ,wywalić wszystkich tych co pozostali bez przenosin ,żeby serwer nie z…

• UniFusion

RAFUS1973 - - DiD Nekkar

Witam ,nie ma tu co gdybać i debatować ,prawda jest po obu stronach medalu ,błąd ze nie było od razu u nas x5 ,ale ludzie chcieli spokoju i taka prawda ,a jak piszecie to nie zmieni decyzji o UF do spidu ,wiec najlepiej teraz zrobić to jak najszybciej żeby mniej bolało i tyle. Selena masz rację jednak się spotkamy Ale kto by się spodziewał takiego obrotu sprawy I znów kłótnie ehh

• Ogladałem sobie spokojnie film ,miałem nawet zajrzeć miedzy czasie ,ale jakoś mnie wciągnął ,jak zajrzałem to już było po ptokach ,graty dla agresora wyczucia ,bo nawet tego samego dnia postawiłem krążki i recki ,do farmingów ,jak widać sam zostałem sfarmiony ,co do taktyki masz rację średnia ,ale bawimy się dalej

• Jumek nie nazwał bym tego dobitka ,no ale tak ,zostawiona dla każdego kto by miał ochotę zdjąć , i tu pogratuluję tego że z wkurzenia ,masz kolejny zarobek