Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No no miazga nic dodać nic ująć ,akcja czysto GS/owa atak i dofarm ,zysk mega nawet na ilość ludzi ,a wszystko z tego co widzę dzięki pani aleksis , może pewne osoby uczestniczące w tym STarciu mnie nie pasują ,ale jak się mówi na bezrybiu i rak ryba . Przetapiajcie i dalej miażdżcie ludków z unifuzjion ,w końcu są niby twardzi a uciekli podkuleni na to uni myśląc że będzie łatwiej .a tu psikus Miłego przetapiania . Obrońcy lizaka .
No teraz to przegiąłeś z zyskiem No i doszło kolejne 24 życzenia ciśnij dalej Miłego przetapiania i szybkiego spełnienia reszty życzeń >) Obrońcy oczywiście SzO
Szalejesz panocku życzeń sobie klepiesz i jak widzę powyżej na boardzie jedno się już spełniło więc jeszcze 26 i tego ci życzę hehe Oczywiście dzięki za pozdrowienia i przetapiaj Obrońcy SzO
I kolejny sojusznik po właściwej stronie Graty ładnie wycyckane STarcie ,koleś się musiał zdziwić przetapiaj na kolejne zabawki Obrońcy wyjścia z szoku
O widzisz i znów Ty Graty ,nigdy nie widziałem u tego pana floty i surki ,a tu takie małe tankowanie no ale skoro małe ,to mogę ci podać kordy gdzie słać te waciki Miłego przetopu i kolejnych tak małych tankować Obrońcy SzO
I w sumie masz rację ,lepiej komuś obić czosnek ,nie robić wielkiego opisu akcji i nawet nie wklejać ,jak masz słuchać pajaców Graty jeszcze raz i miłych kolejnych STarć
Hehe wystarczyło że poszukałem 0 wpisu i już twoje kolejne starcie mecz kopaczy i szukaj zacniejszych też celi z tych podniecających się na tej stronie
Gratulowałem na forum sojuszu ,to i tu pogratuluje ,niezłe [ciach]... itd. miłego przetapiania na kolejne zabawki i czyść dalej okolicę Obrońcy SzO Moderator Neferet:Wykropkowany wulgaryzm
Witam tak dawno mnie tu nie było że prawie zapomniałem jak się konwertuje Flotka taka poleciała jaką posiadam , ale się przebiłem więc nie jest źle . Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych . Również pozdrawiam nowy sojusz z Europy GRU same kasztany ale dają radę Obrońcy SzO Dnia 22-06-2019 12:24:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS [4FuN] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 4.000 _________________________________________…
Dzięki panowie za lot ,sam bym nie dał rady jak widać po mojej wielkiej flocie ,na szczęście Dark szybko zareagował ,Poke nie dawał czasu na kombinowanie tylko rwał się do walki i mamy nowo sojuszową akcję . Oby takich więcej w naszym wykonaniu . Obrońcy SzO chyba się zalogował z 2min. przed atakiem ,ale zdaje się że nie każdy ma szybki tel. i nie dał rady się poderwać ,choć to tylko spekulacja ,bo zaświecić się zaświecił ,chyba ze ktoś nam podświetlił cel przed samym atakiem
O rzesz Ty w mordeczkę ,no to zatankowałaś lepiej jak na Orlenie ,no takie zyski się chwali ,teraz coś jeszcze trzaśnij dla ST Miłego przetapiania i kolejnych tak zacnych celi Obrońcy SzO ,sojusz górniczy da sobie szybko radę