Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No no ładny % nie ma co , widziałem tadeunka że poszedł na urlop ,teraz wiem z jakiego powodu ,graty . Obrońcy SzO

• No i znów wpadł łakomy kąsek , przeleciałem się po moonach i koloniach w okolicy i już miałem zacząć farmić pewnego pana i zobaczyłem to oczywiście bez zastanowienia szybka flota i dofarm ,i dopiero zacząłem sobie farmić , ostatni z farmingów innego pana mi nie weszło bo się zalogował ,ale za to lepszy kasek wpadł Pozdrowienia jak zwykle dla tych co chcą być pozdrowieni i co nie chcą Obrońcy SzO tylko tranzytki więc powinno być szybko Dnia 27-01-2020 10:56:25 następujące floty spotkały się w wal…

• Yhy to dla tego widziałem aktywkę u tego pana , ładnie zrobione graty . Obrońcy SzO

• Łoł warek ty latasz ? Graty ładnie zrobione Przetapiaj na kolejne zabawki . Obrońcy SzO

• Tego nie widziałem Ziarnko do ziarnka Pewnie już przetopione wiec kolejnych życzę

• No w końcu ktoś nowy się pokazał Graty i miłego przetapiania . Obrońcy SzO

• Nie znam gostka ani nika ogólnie zastanawiał mnie pan poniżej który jest tam w układzie ,ale cały czas się świecił i w sumie dzięki jego aktywności zobaczyłem tą aktywkę u tego pana ,skoro był na urlopie ,to teraz może spokojnie na niego wrócić Dzięki za gratki choć bardziej mnie cieszy poprzednie STarcie to i tego nie żałuję

• No i tu trochę historyjki obu STarć tego dnia Otóż wszedłem do gry bo flotka dolatywała , jak doleciała rzuciłem okiem po okolicy czy przypadkiem ktoś się nie świeci na jakimś moniku a na matce ma spokój , i tu pokazał mi się pan "sebolex" surki tam było tyle że wiedziałem ze nie dam rady tego zebrać ale poleciałem choćby na niszczenie floty i jeden trafiony dofarm i już będę zadowolony ,oczywiście wiara żadne że wejdzie ale recki też poszły . Oczywiścia jak zawsze adrenalinka no ale z tej adren…

• Historyjkę o tym Starciu opowiem w drugim ST które niedługo wstawie Pozdrowienia dla tych co chcą być pozdrowieni Obrońcy kolejnego SzO ewidentnie nie ma do mnie szczęścia . Dnia 18-01-2020 10:38:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 34.713 _________________________________________ Obrońca Sebolex ________________________________________________ Mały transporter 1.020 Duży transporter 77.41…

• Jedyną osobą którą tu znam i którą można nazwać judaszem to jesteś właśnie Ty Naimmor , choć nazwał bym cię inaczej ,ale szkoda sobie strzępić język . Tak panie Karlik ,nie spotkałem jeszcze takiego sojuszu ,takiego luźnego podejścia do gry Jeszcze raz graty Szymon i Scorpius bo właśnie chyba on to zainicjował .

• Graty ładnie wyliczone , co do FS na PZ to fakt lepiej tego nie robić , no niestety musiał być szybki ,zona czekała aż podjadę po nią do pracy ,więc szybki FS oczywiście taki żeby flota na pewno nie wróciła jak mnie nie będzie i tak właśnie się to skończyło ,no nic ,miłego przetapiania mnie na swoje zabawki .

• Graty panowie za samą nazwę obrońcy już mu się należało miłego przetopu bo jest co

• No no pięknie Elektro , Ja nie mam czasu ostatnio na nic , święta ech te święta , ładny zysk wyszedł , i obrońca po dobrej stronie mocy Miłego przetapiania na kolejne zabawki

• Widziałem że się świecisz ,ale sporo po mnie się zalogowałeś ,i tak myślałem ze to Ty mi oświetliłeś cel dlatego co jakiś czas sprawdzałem czy pali się na matce i czy coś się zmieniło w surowcach

• Walka toczy się o zdejmowanie moonów czy się zalicza czy nie ,śmiech na sali ,Nari mógłby wysłać całą swoją flotę przeciwko całej naszej flocie i by wygrał ,38 osób przeciwko jednej i byśmy nie dali rady ,możemy ich tylko szczypać ,a oni się pocą o pierdoły ,jedno trafienie Bobiego i po zawodach ,do tego jest ich dziewięciu i połowa jak nie więcej niż połowa na urlopie ,szanse na wygraną zerowe ,i kto wywołał wojnę ? LUMPY a dla czego ? bo wiedzieli ze jeden dobry strzał i wygrana , śmieszni jes…

• Jak w poprzednim STarciu obrońca się zalogował i reszta u niego . Obrońca ładnie pogratulował i za to SzO mu życzę . Pozdrowienia dla buddy i kto chce być pozdrowiony . Dnia 07-12-2019 09:20:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS ________________________________________________ Okręt wojenny 30.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Sebolex [IRON] ________________________________________________ Duży transporter 74.186 Recykler 11.232 Son…

• Łał zysk powala i to na czysto ,graty ,przetapiaj na kolejne zabawki bo ładnie nimi się bawisz

• Dnia 06-12-2019 14:50:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DziadziaRAFUS ________________________________________________ Pancernik 24.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Interceptor ________________________________________________ Duży transporter 73.314 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Bombowiec 1 Niszczyciel 266 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie dzia…

• No No tłusto wyszło Graty Agresor , jeden LUMP mniej ,choć nie ten którego tu oczekuję ,ale trzeba od czegoś zacząć Miłego przetapiania ,a jest co i kolejnych tak zacnych celi życzę Obrońca skanował skanował i sam się zezłomował nieźle ,SzO życzę ,po wojnie

• No w końcu coś na miarę ST Graty Elektro ,przetapiaj na kolejne zabawki i tłucz LUMPY bo nam jak na razie po niszczeniach moonów i satelitach latają ,wojownikom się zachciało walczyć z ekowcami ŁAŁ ale to im chwały da hehe Obrońcy SzO