Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Małe ale do przodu ,a że się mieści to wklejam , w sumie dzień udany ,oczywiście dla mnie obrońcą może się nie spodobać Pozdrowienia dla starych nowych sojuszników ,znajomych i kto chce być pozdrowiony Dnia 04-06-2020 19:13:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemiaa [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Czar Ultraviolet ________________________________________________ Duży transporter 1.344…

• Widzisz to zależy kto pisze i kto czyta ,róznie można to ocenić ,tylko właśnie jeden RUDY (u68) to potrafi ,wszystko zależy czy wyjdzie że to on jest górą , czyli znamy tych samych rudych ,a różną interpretację , nie obrażając rudych , bo nawet rudy z u68 wcale nie jest rudy ,a z kad ta ksywa ? i dlaczego ? coś w tym jest A to ze napisałem że mnie nie obchodzi ,bo tak jest ,napisałem to dla tego ze umiesz oceniać kogoś ,a nagle okazuje się ze to całkowicie kto inny ,i to po latach nie wiedzy . A…

• Kurufiur do tego że mnie nie znasz już doszliśmy po rozmowie na pw ostatnimi czasy ,jak pomyliłeś mnie wiele lat temu z moim bym szwagrem , i zapewniałeś mnie że mnie nie trawisz bo mnie znasz ,a tu wyszedł zonk ,oczywiście nadla mnie nie trawisz i w sumie mało mnie to obchodzi , w każdym razie każdy tu gra jak mu czas pozwala i każdy kiedyś wpada w rutynę i traci zabawki ,taka gra , cieszy oko ze latasz bo mało już tu takich graczy ,ale najeżdżać komuś na ambicje bo gra tak jak on chce ? może w…

• Ledwo w progu ST ,zysk minimalny odliczając dex to zakrawa o jałmużnę ,wnioskując po wpisie to czekasz aż flota twoja i obrońcy musi przekroczyć próg ST ,wiec jakie wyciąganie wniosków ? z ekspedycji zapewne sklepał flotę a tu wielkie hallo o wnioski ehh sam to naciągnąłeś wiec zal tylko do siebie nie obrońcy ,może poczekaj z miesiąc dłużej to tobie się i procent podniesie ,może i zysk i mniej narzekania będzie ,a nie na siłę baciągasz i marudzisz jak ci źle ,jedno co tu można pochwalić ,to tlko…

• Jak dla mnie agresor nie myślał o tym że pozbiera się obrońca ,z tą ten bilans ,a biorąc pod uwagę straty nawet po zebraniu obrońcy znacznej ilości surki to i tak jest mocniej w plecy i ciężko odbudować wtedy szybko flotę do początkowej wersji , więc stracił więcej ,choć agresor stracił też w tym starciu ,to jednak miał jaja żeby w ogóle zrobić to starcie a nie latania na 16 pozycję non stop ,obu panom SzO życze i mniej spiny innym ludkom co myślą (albo tak sądzą) że cyferki to najważniejsza rze…

• Lot w układzie ,jak ktoś nie pilnuje swoich zabawek, to tak się kończy zysk niewielki ale kusiło bo w układzie . Dnia 11-05-2020 13:37:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 _________________________________________ Obrońca Tisamon [LzB] ________________________________________________ Duży transporter 47.820 Wyrzutnia rakiet 90.003 Lekkie działo laserowe 100.000 Ciężkie działo laserowe 1.600 Działo Gauss…

• [ciach] Atakierowi oczywiście graty a obrońcy jak najbardziej SzO b o zacny z niego człowiek i bardzo mi szkoda że na niego padło choć on wie ze to cyferki i zapewne podniósł się z tego migiem Moderator Neferet:Obraza

• poczekałem do wieczora i jeszcze dwie przebitki weszły choć wydał obrońca sporą ilość ,to jednak coś zostawił Metal: 77.529.282Kryształ: 259.097.229Deuter: 17.056.668agresor zyskał łącznie 353.683.179 jednostek.Podsumowanie obrońcaMetal: -804.921.082Kryształ: -261.635.029Deuter: -17.056.668obrońca stracił łącznie 1.083.612.779 jednostek.

• No w końcu ruszyliście dupsko ,teraz zabierzcie się za coś większego ,dosyć opierdzielania się na 16stej pozycji Graty ładnie zrobione .

• Tutaj jak w poprzednim ST zrobiłem ja babola jak tam obrońca , wysłałem flotkę na wyłapanego na falandze ,ale nie przypuszczałem że on nie zawróci o tej godzinie floty , widziałem że zaczął zwozić flotę i czekałem do startu do ostatniej chwili , widocznie trafiłem w odpowiedni czas i gostek sie nie zalogował przed dolotem FSa na stacjonuj ,myslałem że zawróci i z resztą na to liczyłem ,bo wiedziałem mniej więcej o której wystartował ,mogłem sie mylić o kilka minut ,ale jak by zawrócił to bym go …

• Obrońca wyłapany na falandze ,nie wiedziałem że ktoś jeszcze lata na pz z kolonii ,no ale jak widać lata ,niestety stateczki były puste ,obrońca się zalogował ale nic nie napisał ,tak czy siak SzO mu życzę . Nie wiem czy to prawdziwy bilans ,bo jeszcze pole wrakowe do mnie leci ponad 70k lm i 1k Cm ,ale i tak zysk i % już niezły Pozdrowienia dla BHW, buddylisty , znajomych i tych co chcą być pozdrowieni Dnia 06-05-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia ___________…

• Dnia 27-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia ________________________________________________ Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca robx23 ________________________________________________ Duży transporter 40.600 Wyrzutnia rakiet 186.397 Lekkie działo laserowe 2 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pandemia ________________________________________________ Kr…

• od 5 do 10 co się czepiacie ,smoku się pomylił po prostu , miało być od 6 ale przecież nic się nie stało smoku odda straty Elektro nie przejmuj się smoku to tylko administrator ,co on może pan powiedział ,smoku przekazał , a Fabiano nie posłuchał SzO życzę

• Ten pan chyba zostawia mi to codziennie , wczoraj też mogłem to zdjać na innym moonie ,ale nie chciało mi się lecieć Pozdrowionka dla znajomych i tych co chcą być pozdrowieni Dnia 17-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca robx23 ________________________________________________ Duży transporter 30.802 _________________________________________ Po bi…

• No puki korona jest ,to nie będziesz miał z kim pić Prócz tego Ja bez niczego też nie przyjadę ,wiec jak zaczniemy mieszać to będzie kolejna pandemia Jakoś sobie damy radę

• Wpadnę wpadnę , niby od poniedziałku można zacząć wychodzić ,ale jeszcze pewnie z rok w maskach i 2m od siebie ,wiec trochę to potrwa ale jak wpadnę to na coś mocniejszego jak ostatnio ,jakoś mało %centowo to tu wychodzi ,w RL lepsze procenty mnie interesują

• Rutynowe skany i dały efekt , w sumie zaskoczył mnie ten pan ze to stało ,ale pewnie pomyłka SzO życzę Pozdrowienia dla znajomych . Dnia 16-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca abaddonU69 [KGH] ________________________________________________ Duży transporter 28.138 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 ____________________________…

• Graty ładnie zrobione i zarobione , miłego przetopu w sumie nie wiem na co ,bo nie wiem do kogo trafi konto Co do mojej irytacji ,to wcale mnie to nie irytuje ,po prostu jak bym pisał ze odchodzę to bym odszedł ,teraz przynajmniej dodałeś że po koronowirusie , po tym jak on się rozwija ,a w sumie jak to przeciąga rząd i media ,to faktycznie to może trwać i lata , więc dobrze napisane że odchodzisz Po Obrońcy SzO

• Co tu dużo pisać ,pewnie poszedł do sklepu i go kolejka zaskoczyła Pozdro dla BHW znajomych , buddy i generałów Obrońcy SzO Dnia 14-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca robx23 ________________________________________________ Duży transporter 40.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Pandemia _______________…

• Pandemia vs. Balbon [U_P] ~ 676.31% Dnia 07-04-2020 12:04:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemia ________________________________________________ Okręt wojenny 40.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [U_P] ________________________________________________ Mały transporter 860 Duży transporter 455 Lekki myśliwiec 1.402 Ciężki myśliwiec 2.825 Krążownik 394 Okręt wojenny 102 Recykler 33 Sonda szpiegowska 22.362 Bombowiec 331 Satelita słoneczny 1.870 Niszc…