Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Coś czuję że masz tyle szczęścia co ja to znaczy ze nic się nie może znaleźć konkretnego ,albo uciekają cele ,wtedy się korzysta z wyjscia awaryjnego i łupie się planety z wiarą w bunkier Graty kolejnego STeka na tym panu ,chyba przestanie cię lubić Obrońcy oczywiście SzO

• Uciekają na moonach to trzeba orać planety . Obrońcy SzO Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy ,znajomych i kto chce być pozdrowiony Dnia 03-07-2020 13:23:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Krążownik 100 Mały transporter 20.000 _________________________________________ Obrońca Constable Vesta [L_C] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 7.500 Sta…

• Nie miało wyjść ST ale wyszło wiec wklejam ' Obrońca ostatnio mi uciekł ,tym razem miał pecha ,życzę SzO Pozdrownienia dla sojuszu ,buddy i znajomych . Dnia 03-07-2020 12:20:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 70.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [U_P] ________________________________________________ Mały transporter 3.980 Duży transporter 818 Lekki myśliwiec 6.098 Ciężki myś…

• Takie dobroci i w tak małych zasiekach , więcej takich obrońców życzę Ładnie ostatnio ciśniesz ,może i nie wielce zyskownie ,ale nie zawsze o zysk chodzi graty wlotu miel na kolejne zabawki Obrońcy SzO

• A tu po raz kolejny odebrałem za obrońce jego flotkę , choć nie mogę powiedzieć ostatnio mi uciekał kilka razy Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy ,znajomych i kto chce być pozdrowiony . Dnia 01-07-2020 01:07:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 24.000 _________________________________________ Obrońca robx23 ________________________________________________ Duży transporter 40.000 Recykler 1 ____________________…

• Odebrane za obrońcę Pozdrowionka dla sojuszu ,buddy ,znajomych i komu się jeszcze chce tu zaglądać Dnia 30-06-2020 23:50:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 24.000 _________________________________________ Obrońca Oddany [CDnDR] ________________________________________________ Duży transporter 40.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 2.000 Mała powłoka ochronna 1 __________________________…

• Coś ostatnio obrońcy się dobrze pilnują i wszystko mi ucieka , więc przewietrzyłem tylko trochę stateczków dla jakiegokolwiek ruchu . Obrońcy SzO Pozdrowienia dla sojuszu i kto chce być pozdrowiony . Dnia 29-06-2020 14:46:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca Drapacz [.:FUMA:.] _____________________________________________…

• No i w końcu ktoś go złapał ,dobrze się pilnował obrońca ,graty ,ładny zysk wyszedł , przetapiaj na kolejne zabawki . Obrońcy SzO

• Graty złapania obrońcy ,mi dwa razy uciekł ,ostatnio dwa dni temu , miałeś więcej szczęścia ,miłego przetapiania . Obrońcy SzO

• widzę w końcu zasłabł z kompienia ,pilnował pilnował i nie dopilnował ,graty i zysku i wyłapania kampera

• Cały dzień obserwowałem co jakiś czas aktywki na różnych galach ,zobaczyłem tego pana i bez zbednego kombinowania lot i efekt poniżej / Obrońcy nadal niema więc SzO życzę Pozdrowienia dla sojuszu ,krzyska z 4FuN I tych co chcą być pozdrowieni oraz buddy Dnia 17-06-2020 19:05:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Drapacz [.:FUMA:.] ____________________…

• W końcu i tobie Maniek się trafiło ,tyle oddajesz celi że ci się należało jak psu buda ,graty i przetapiaj na kolejne zabawki . Co do sojuszu ,słabo panowie wpisów dla najaktywniejszego gracza od was ,to znaczy skanujacego i latajacego ,nie mówię o Odkrywcach

• Tym razem obrońca złapany na innej gali ,zwózka surowców zaobserwowana na fali ,ale na planetę się nie wybierałam tylko czekałem czy pojawi się flotka na moonie ,i się nie pomyliłem ,zaraz jak się zapalił moon ,skan, lot i efekt poniżej ,przed dofarmem obrońca się zalogował ,ale już nic nie mógł zrobić ,więc wszystko weszło i wyszło jak trzeba razem pozdrowionka standardowa dla sojuszu ,buddy ,znajomych i tych co chcą być pozdrowieni . Dnia 15-06-2020 19:07:07 następujące floty spotkały się w wa…

• Lot po raz kolejny w układzie i ze obrońca ma jakąś flotę to musiałem taką flotkę wysłać ,jeden dofarm wszedł ,kolejny już nie zdążył ,ale całkiem nieźle wyszło Pozdrowienia dla szefa i lekko spóźnione życzenia urodzinowe również dla sojuszników ,moze zaczną się tu logować , dla buddy i znajomych . Dnia 15-06-2020 15:18:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 248.460 Pancernik 243.000 _____________________…

• Ooo nawet wyszedł hattrick ledwo ale wszedł 30min. później i by nie było Dzieki szefo za to ze choć ty o mnie nie zapominasz

• No coraz zyskowniej to wychodzi Myślałem że nie wejdzie ,a jednak czasami i ślepej kurze trafi sie ziarnko Obrońcy SzO Pozdrowienie w szczególnoęści dla szefa ,przynajmniej on się wpisuje pod tymi Stekami ,o czywiści dla sojuszu moze się w końcu przemogą i zaczną wpisywać dla buddy ,znajomych i kto chce być pozdrowiony Dnia 08-06-2020 20:07:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemiaa [BHW] ________________________________________________ Pancernik 50.000 ________________________…

• I kolejne wpadło ,pewnie się obrońca pomylił i na moona postawił a nie na planetę na której ma spory bunkier ,no wic zabezpieczyłem surkę SzO oczywiście Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych. Dnia 08-06-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemiaa [BHW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Krążownik 100 Mały transporter 90.000 _________________________________________ Obrońca Sebolex ____________________________________________…

• No i po raz kolejny obrońca mi się oddał Choć ostatnio mi uciekł a miał prawie 2kkk surki . Tym razem mniej surki ,nie przebiłem się też pierwszym atakiem oszukał mnie kalkulator ,ale dobitki wysprzątały co mogły wiec nie jest źle . Obrońcy po raz kolejny SzO Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych , no i standardowo dla tych co chcą być pozdrowieni . Dnia 07-06-2020 20:31:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemiaa [BHW] ________________________________________________ Krąż…

• Lot w układzie , flota taka bo wiem że obrońca ma jakąś tam flotkę i wolałem nie ryzykować . Obrońcy SzO Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy ,znajomych i kto chce być pozdrowionym Pandemiaa [BHW] vs. Ursa [AiE] ~ 756% Dnia 07-06-2020 12:29:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemiaa [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 210.340 Pancernik 241.680 _________________________________________ Obrońca Ursa [AiE] _______________________________________________…

• Pandemiaa [BHW] vs. rudziolek ~ 796.98% Dnia 06-06-2020 15:52:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pandemiaa [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca rudziolek ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 200 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 595 Sa…