Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Na GŚ ciężko zarobić , ale zarobiłeś choć piszesz że nie ,masz 135 życzeń przydał by się spoiler wczorajszej akcji Odbudowy życzę Tobie i obrońcy .

• Łał ,trzy w jednym ,ładny % ładny zysk i pięknie zatankowane ,graty i kolejnych życzę . Obrońcy SzO

• Nie znam Grzybiarza ,ale dobrze trafione sputnik ,czas na grzyby się powoli zaczyna Miłego przetapiania .

• No tak wiercił się wiercił i zasnął ,cały czas sie świecił jak widziałem i w końcu zgasł Graty złapania aktywisty

• Widzę że Sendi tak się wierciła że w końcu wyłapała złoma graty ,co do wilko85 zapewne exspa wróciła ,albo złapana na fali również graty

• Pytanko ,czemu nowy właściciel konta nie może się zalogować sam na boardzie i wklejać ST ? Ponoć to stary gracz Ogemowy wiec wie jak to zrobić Co do STarcia graty .

• Obrońca zwoził swoje surowce z planet i przy okazji leciały na stację tranzyty ,poleciałem taką ilością OW bo reszta była gdzie indziej ,jak widać w poniższym ST Ogólnie nie liczyłem na to ze wlot wejdzie i poleciał jeden slot ,ale jak weszło to dosłałem jeszcze dwa sloty , obrońca między czasie sie zalogował ,ale zaczął budować DT i nie miał co zrobić z krysią i dexem ,a do tego dolatywała kolejna zwózka surki ,jak widać ładnie weszły jeszcze dwa i pozbierany Obrońcy życzę SzO choć nic nie napi…

• Pozdro dla sojuszu , buddy i znajomych Dnia 05-09-2020 09:36:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 300.000 _________________________________________ Obrońca Czar Elara [GAL.LWY] ________________________________________________ Mały transporter 100 Lekki myśliwiec 26.048 Ciężki myśliwiec 5.264 Krążownik 2.626 Okręt wojenny 200 Recykler 10 Sonda szpiegowska 2.336 Satelita słoneczny 66 Pancernik 10 Crawler …

• No no trzeba przyznać że zysk wyszedł przedni , Gratki lecą i miłego przetapiania .

• Pozdro dla sojuszu , buddy i znajomych Obrońcy SzO Dnia 02-09-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca zbygo62 [AiE] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 23.440 Lekki myśliwiec 3 Recykler 1.948 Sonda szpiegowska 43 Satelita słoneczny 3.220 Crawler 984 Wyrzutnia rakiet 48.000 Lekkie działo l…

• RAFUS1973r [BHW] vs. Czar Ultraviolet ~ 596.97% Dnia 01-09-2020 12:12:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 150.000 _________________________________________ Obrońca Czar Ultraviolet ________________________________________________ Duży transporter 1.237 Okręt wojenny 113 Recykler 11 Sonda szpiegowska 44 Satelita słoneczny 1.666 Niszczyciel 459 Gwiazda Śmierci 4 Crawler 666 Wyrzutnia rakiet 69.638 Lekkie…

• No to [ APHA ] dziś szczęścia nie ma Mało zyskowne ,ale małą łyżeczką Pozdro dla sojuszu buddy ,latajacych i generałów . Dnia 01-09-2020 12:21:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.223.049 Ciężki myśliwiec 112.047 Krążownik 100.000 Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Aborek [APHA] ________________________________________________ Mały transporter 22 Duży transporter…

• Tym razem zobaczyłem zwózkę floty na planetę ,poczekałem aż zleci ,aktywki po gasły ,i poleciałem innym składem dla szybkości i małych strat Pozdro dla sojuszu buddy i generałów No i szczególne dla Raiena podratował mnie paliwem ostatnio i dzięki temu mogę swobodniej szukać celów , może to nie to czego oczekiwał ,ale początek jakiś jest Dnia 31-08-2020 16:35:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 250.000 ____…

• Jest z kim współpracować to idzie to jakoś przeskoczyć Graty panowie bo ładnie zyskownie to wyszło ,nie kumam tylko czemu nie dołożyłeś choćby 1000 pancy do floty atakujacej ? No ale dobrze się skończyło ,miłego przetopu Obrońcy SzO

• Kto rano wstaje temu Graty w końcu się rozruszasz kolejnych wypasionych życzę

• No tak maniek wczoraj szalał ze skanami ,a w sumie to już dzisiaj ,i widać efekty graty Apeiron kolejny ST do kolekcji i juz ciekawy % i jak wspomniał Zdobywca , nie 16stki miłego przetapiania . Obrońcy SzO

• Ooo widzę aktywistę trafiłeś ,koleś się świeci całymi dniami ,a jednak słabo się pilnuje Graty Co do tego że lsię często pokazuje ,bo po prostu mam czas ,i jestem juz po urlopie Po za tym lata t w większości Veto , no tak nie może być

• Ktoś tu jest zbyt agresywny Graty agrest Obrońcy SzO

• Jak zwykle braki paliwowe zmusiły mnie do takiej floty a nie innej ,ale w końcu cos wiekszego wpadło wiec jestem zadowolony . Obrońca widziałem że wszedł juz na konto ale nic nie napisał ,nie mniej jednak SzO mu życzę Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy ,znajomych i w ciąż latajacych po ludkach nie po 16stkach ,w końcu to gra wojenna Coś takiego trzeba by tu jeszcze dodać : Przez atak na powstało pole wrakowe. Następujące statki zostaną przetransportowane do twojego doku kosmicznego w 8929x Pancerni…

• Ło matko i córko kto tu się pokazał szok ,graty STarcia i kolejnych zacniejszych życzę Obrońcy SzO