Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wietrzenie stateczków Pozdro dla sojuszu ,buddy ,znajomych i kto tam chce Dnia 21-09-2020 14:37:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca SpokojnyEkowiec [PULSAR] ________________________________________________ Duży transporter 1.111 Lekki myśliwiec 92.330 Satelita słoneczny 3.092 Crawler 900 Wyrzutnia rakiet 2.245 Lekkie działo laserowe 64.999 Wyrzutnia…
-
No i po raz kolejny obrońca trafił w moje recki , sporo czasu się pilnował i uciekał ostatnio ,ale skończyło się jak zawsze bfs , nic to SzO mu życzę i sobie W sumie w RL nazwał bym to nękaniem ,no ale na szczęście to gra Pozdro dla sojuszników ,buddy i kto tam chce . nimlien szefuniu pisałeś że bym zrobił kolejne ST kolejnego dnia , odpisałem ze mało mam czasu ,ale jednak na koniec dnia się trafiło Wiec jak powiedziałeś tak masz Dnia 18-09-2020 22:32:33 następujące floty spotkały się w walce: A…
-
Myślę że trzeba by pomysleć że to jednak gra wojenna ,rozumiem ekowców ,ale jak na 16 pozycjach mozna klepać niezłe zyski to flotowcy wymierają ,moze właśnie 50% był by dla obu stron alternatywą ,no i zmniejszenie zysków z 16stych pozycji ,niech coś się dzieje ,bo wymzemy z nudów ,każdy się chwali w obecnej chwili czego on niema ,ale tak naprawdę z łatwizną to robi ,flotowcy poszli większość na odkrywców i tłuką surkę i floty z 16stek , ekowcy mają spokuj bo nikt , albo niewielu ich grabi ,i tak…
-
I tu masz rację Raien ,próg powinien był już dawno być podniesiony ,moze w tedy flotowcy by byli dalej flotowcami ,a nie ciułali na 16stkach z exp ,coś gdzieś widziałem ze ma się zmniejszyć piratów i obcych w skali miesiąca ,ma być ich mniej ,to też może wpłynać na powrót flotowców ,ale jak najbardziej jestem za wprowadzeniem tej opcji podniesienia debrisu .
-
W sumie nie wierzyłem w to że ten lot się powiedzie ,wiem ze to aktywny gracz , ale poleciałem bo lot kosztował mnie waciki i ryzyko żadne ,i weszło jak widać poniżej ,więc się opłaciło Dla obrońcy SzO nie wiem co się stało że nie upilnował zabawek ,nie mniej jednak padł w moich reckach . Dawno mnie tu nie było ,choć sporo wyfarmiłem ,ale nie mogłem nigdzie tego dokleić ,bo ani ST z tego nie było ani mST a zyski były przednie ,nie chce mi się tego w spojlery wbijać Pozdrowienia dla Nimniena szef…
-
RAFUS1973r [BHW] vs. zdzisio [toXic] ~ 550.66% Dnia 13-09-2020 12:22:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca zdzisio [toXic] ________________________________________________ Duży transporter 15.296 Wyrzutnia rakiet 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik …
-
Właśnie to mnie cieszy Uziel ,wolę być sobą niż tobą . I cóż to za moja historia ,chodzi ci o bfsy ? sztuka faktycznie jest złapać flote stojacą całą noc bo ktoś pochlał hehe Brak neta ? łał czyli też bfs no no ktoś miał skila to złapać . Jedyny który coś wykabinował był jumek na część mojej floty zdejmując moona przed atakiem i się podstawiając ,to mogę nazwać skilem . A i Templarsi na farcie zdjeli moona i trafili na flotę . A najlepsze jest to ze mam to tam gdzie słońce nie dochodzi ,bo to ty…
-
RAFUS1973r [BHW] vs. Balbon [KGH] ~ 657.86% Dnia 10-09-2020 15:28:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 150.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 3.820 Duży transporter 879 Lekki myśliwiec 4.131 Ciężki myśliwiec 2.431 Krążownik 1.632 Okręt wojenny 319 Recykler 136 Sonda szpiegowska 5.575 Bombowiec 26 Satelita s…