Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 793.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No i w końcu coś wpadło większego Niestety brak paliwa pozwolił mi wysłać tylko 80k recków ,a brak Mt do ilości surki obrońcy tylko jeden dofarm , no ale i tak wyszło nieźle . Obrońca ładnie pogratulował więc życzę szczerze SzO Chciałem jeszcze dosłać recki ale jak zobaczyłem jak szybko obrońca wiosłuje to zrezygnowałem Pozdrowienia w szczególności Raien/owi dzieki jego darmowego paliwa wysłanego do ,mnie , obstawiłem moony po 100kk paliwa i tego ST by pewnie nie było gdybym tego nie zrobił ,.ch…

• No się pan ty faktycznie rozkręcił , moze lepiej pozostać w tym dziale ,a nie 16stki przetapiaj i odrabiaj straty z 16stek

• Tak jak pisałeś nie ma szału ,ale do przodu i lepsze niż czarne dziury

• No to obrońca miał słaby tydzień Graty i kolejnych życzę

• szanse ma niewielu ,i to naprawdę niewielu nawet powiem że 3 osoby z całego uni , i jeszcze trzeba je zdjąć przecież można je sprzedać wiec zapraszam

• dopalacze się kończą a co do satelit ,mogę je mieć bo mam wszędzie obronę , i czekam też na odważnego je zdjąć

• mało tego nie postawiłem nawet jednej elektrowni fuzyjnej ,lecę na satelitach ,co na koloniach na 15stce musi być około 10/15k szt. bo mam też pełzacze ,nie wiem jak radzą sobie ekowcy ,ale na pewno muszą tak jak nimlien mieć sporo fuzyjnych i satelit ,wiec 210 pul to żart dla ekowca nie zabudować ,i mam też teraformery od 3 do 8 sztuk , kolega cokolwiek jednak jest inny albo jeszcze słaby

• Ja nie rozbudowuje planet i mam planety zabudowane minimum 226 i wyżej wiec 210 pól to śmiech

• Tak dziwnie wygląda dofarm , leciałem całkiem na inna flotę i ze chciałem to zrobić szybką flotką to wysłałem Ow , podczas dolotu obrońca się zaświecił ,ale na matce nadal była cisza ,więc poszedł skan i okazało się że doleciało dużo grubiej , nie zawracałem już dofarmów owieczkami tylko dosłałem kolejne dofarmy już z mt , i recki , jak widać wszystko weszło Obrońcy SzO Pozdro dla sojuszu ,buddy i kto tam chce . Dnia 06-10-2020 15:50:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r …

• RAFUS1973r [BHW] vs. Balbon [KGH] ~ 340.34% Dnia 06-10-2020 16:23:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Reaper 41.000 _________________________________________ Obrońca Balbon [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 3.593 Duży transporter 716 Lekki myśliwiec 5.395 Ciężki myśliwiec 1.103 Krążownik 636 Okręt wojenny 421 Recykler 18 Sonda szpiegowska 6.477 Bombowiec 43 Satelita słoneczny 1.…

• Apofis nie ,oni mieli rok przewagi ,no z naszej winy niby ( jak to winą nazwiemy ) ale my chcieliśmy wszystko robić po staremu ,oni chcieli zmian , później ludziom się odmieniło pewnie dla tego że zaczęło się nudzić , w każdym razie różnice są roczne ,teraz tego nikt nie nadrobi , i nie ma z tym problemu do puki nas siłą z nimi nie połączą .Jak nie, to nie ma o czym mówić . A co do % ze złomu ,teraz jak zmienili zasady dla odkrywców to już nie ma co cokolwiek zmieniać ,przecież tu chodziło o to …

• Fuzja jak najbardziej może być ,tylko z kim ? U68 ma rok przewagi i nikt się nie prosi żeby z nimi nas ktoś łączył ,chcieliśmy czegoś innego i to mieliśmy ,w sumie zostały nam narzucona zmiany ,oki zmieniło się ,część ludzi z tego powodu odeszło z ogame ,cześć odeszło ze względu na Odkrywcę ,teraz się po zmieniało i już tak łatwo Odkrywcy nie mają ,, ale różnica pozostała miedzy tymi dwoma uniami ,w 9miesiecy to ja postawiłem flotkę tą co obecnie mam ,a co oni zrobili w rok dłużej ? masakryczna …

• Nie lubię w soboty latać ,jeden pan mi dzisiaj zwiał z braku mojej floty , podsunąłem innej osobie cel ale niestety on też był bez floty i czasu ,w końcu sam wystartowałem i niestety cel się zalogował przed dolotem ,później drugi cel zbyt późno wyskanowałem , a ten cel mam w układzie wiec udało mi się go ponownie trafić i dofarmić ,ale ze czekałem jeszcze na wolnego telepa to poleciałem co miałem pod ręką brakło mi nie całe 700szt. recków ,dosłałem po przeżucie floty ale już obrońca się zalogowa…

• RAFUS1973r [BHW] vs. Interceptor ~ 733.01% Dnia 03-10-2020 01:21:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca Interceptor ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.101 Ciężki myśliwiec 22.323 _________________________________________ Po bitwie... Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 24.97…

• RAFUS1973r [BHW] vs. Owczarek [ASSASSIN] ~ 586.3% Dnia 01-10-2020 14:47:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Owczarek [ASSASSIN] ________________________________________________ Mały transporter 2 Lekki myśliwiec 2.896 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 3 Bombowiec 1 Satelita słoneczny 8.250 Niszczyciel 66 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 1.…

• Nr.2 Leciałem też na powrót trzeciej floty ,ale obrońca się zalogował ,nie mniej jednak 2x się udało . SzO Pozdro dla sojuszu buddy i znajomych Dnia 01-10-2020 12:12:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 40.000 _________________________________________ Obrońca Mentorov [B_B] ________________________________________________ Duży transporter 84.423 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 1 Sonda szpie…

• Nr.1. Obrońca bardzo dobrze się pilnował ,nie raz na niego startowałem ,dziś miał mniej szczęścia ,odrobiłem na paliwie i niezły zysk wyszedł SzO mu życzę Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i znajomych . Dnia 01-10-2020 11:46:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca Mentorov [B_B] ________________________________________________ Duży transporter 47.882 C…

• Lot mial być inną flotą ,miały lecieć OW ,pomyliłem i wysłałem krążki więc szybko dołożyłem 50k Ow , a że farmiłem obrońcy jeszcze 8siem innych koloni to i tak dobrze do przodu wyszedłem a flota przewietrzona i kolejne ST zaliczone . Pozdro dla sojuszu ,buddy, znajomych i kto tam chce . Dnia 24-09-2020 14:08:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 150.000 Okręt wojenny 50.000 __________________________________…

• No to już jest ładne STaecie i zysk i % graty ktoś tam Obrońcy SzO

• Ktoś zapomniał o powrocie fs/a więc odebrałem za niego ,może nie wiele zysku ale zawsze do przodu . Obrońcy SzO Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy ,znajomych i kto tam chce . Dnia 21-09-2020 15:55:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.000 _________________________________________ Obrońca Waryjot22 [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 103.000 Duży transporter 23.190 Le…