Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No Ja ostatnio mało czasu do tego euro i nie chce mi się ruszać dupska i wracać z urlopiku ,ale Ty trzymasz fason i to się liczy , ładniusi zysk oby takich więcej Puki mnie niema masz więcej szans hihi
Stara wyga wróciła i pokazuje rogi i dobrze cieszy że w ogóle wróciłeś a że zacząłeś się bawić na ile czas ci pozwala to tak jak to robią stare wygi bawsię i ciesz na ile możesz i oby do przodu miłego przetapiania.
No i bardzo ładnie mrozu ,fajnie że zaczynasz latać ,szkoda że na księciunia trafiło ,no ale trzeba pilnować zabawek Graty dla atakiera i SzO dla obrońcy
Cytat od m fox: „Gratulacje , nawet Raien pochwalił Dofarmień jakoś mało . Znamekk leciał by do końca nawet jak pchły mu uciekają z surką to drobnicę zbiera w dofarmach. ” Dofarmy były i wyszło około 200kk zysku więcej coś nie wskoczyło w konwerterze i jak wkleiłem i ich zabrakło nie chciało mi się zmieniać
Farmiłem sobie spokojnie i między czasie to zobaczyłem ,poleciałem i jak widać weszło Pozdro dla sojuszu buddy i znajomych Dnia 10-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Pancernik 800.000 _________________________________________ Obrońca Wezyr [SPCTS] ________________________________________________ Mały transporter 209.120 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 687 Ciężki myśliwiec 25.508 Krążownik 40.196 Ok…
Wyłapany na falandze , w sumie nie pierwszy raz ,ale wczesniej nie miałem czasu się nim zajać i nawet widziałem że ktoś inny tym sie zajął ,poczekałem na lekką odbudowę i poleciałem , net mnie przyciął przy samym starcie i dałem obrońcy 4s ale jak widać weszło Pozdro dla sojuszu ,buddy i znajomych Nr.113 Dnia 10-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 300.000 _________________________________…
Ja Drapacz/owi zagladałem czasami po planetach i zagladałem na moony ,ale nigdy nie widziałem tych zabawek , trafiło ci się Miłego przetapiania i kolejny STek do kolekcji .