Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 793.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
hehe naprawdę tak łatwo się dają zrobić jeszcze ludziska Graty obrony panowie
-
Bardzo aktywny gracz dostał ,tym berdziej Graty za trafienie ,ale faktem jest jak pisze "m fox " zapalasz wszystko i ciężko się szuka celi
-
Obrońca nie pierwszy raz dostał dzwona ,ale od jakiegoś czasu rozbudowywał bunkier ,i dobrze ,tyle ze surki zrobiło się tyle że w końcu było warto go przeorać Obrońcy SzO Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i kto tam chce Dnia 26-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Krążownik 681.918 Okręt wojenny 651.729 Pancernik 713.941 _________________________________________ Obrońca WARSZAWA3456 [OPTIMUS] ____________…
-
Obrońca zwoził surowce ,więc odebrałem RAFUS1973r [BHW] vs. epoche [Veto] ~ 411.92% Dnia 19-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 120.000 _________________________________________ Obrońca epoche [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 6.001 Sonda szpiegowska 346 Satelita słoneczny 1.532 Gwiazda Śmierci 7 Crawler 4.058 Wyrzutnia rakiet 9.000 Lekkie działo las…
-
Oooo takiej flotki u obrońcy się nie spodziewałem , no miał i nie ma , Graty ładnie zarobione , przetapiaj na kolejne zabawki
-
Graty ,mogę ci podać kordy gdzie możesz wysłać surowce Miłego przetopu . zysk miażdży
-
Wyłapany na falandze ,myślałem ze coś tam wiezie w tych stateczkach ,a ze jest bandytą to 100% zawijam ,niestety się myliłem ,wiec miało być dobrze a wyszło tak jak zawsze flotka przewietrzona i tyle . Obrońcy SzO Pozdro dla sojuszu, buddy i kto tam chce Dnia 17-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Mały transporter 1 Okręt wojenny 609.073 _________________________________________ Obrońca Constable Vesta…
-
W końcu coś konkretnego na miarę twojej floty nono ładnie to wyszło i zyskownie ,bunkry mogą teraz drżeć , to już wiem czemu tam twoja kolonia wyladowała , ładnie ładnie i już z generała pocisniete z tego co wiem No nic kolejnych tak zacnych %centów życzę .
-
Widzisz Fabiano ,Ja ty tylko klikam Gs jak wspomniał burak nad tobą , bunkierek postawiony na takich ludków ,a on podniecił się stratami dla kolejnego ST ,bo nic pewnie zyskownego nie daje rady złapać ,na to właśnie go stać , po za tym z kim on tu walczy , na U68 pewnie by widniał też w dziale ST ale po drugiej stronie , żartujesz też pewnie że bedę mu gratulował czegoś co codziennie stoi od kilku miechów non stop , nie wytrzymał cisnienia i zamiast dobudować GŚ i siię przebić ,to poleciał na 0 …
-
Nikt mnie nie wyzywał to raz . Dwa dobre stwierdzenie na tyle co go stać hehe ,ciekawe czy za te 160kk surki kupi dex w którym ma straty , no ale poleciał dla ST częściowo z siebie ,no fakt wyczyn , jak nie mozna nikogo znaleźć to lata się bo bunkrach . Co do floty ,nawet jednego statku nie postawię wiecej niż miałem ,bo tu klikam dla innych ,a bunkier odbuduję szybciej niż mu się zdaje i go dwukrotnie po większe , więc musi budować dalej i więcej GŚ ,MOZE kiedyś się przebije No chyba że weźmie …
-
RAFUS1973r [BHW] vs. WARSZAWA3456 [OPTIMUS] ~ 776.34% Dnia 12-10-2020 11:19:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Okręt wojenny 300.000 _________________________________________ Obrońca WARSZAWA3456 [OPTIMUS] ________________________________________________ Duży transporter 8.920 Wyrzutnia rakiet 90.000 Lekkie działo laserowe 40.655 Ciężkie działo laserowe 20.000 Działo Gaussa 2.660 Działo jonowe 33.336 Wyrzutnia plaz…
-
Ten obrońca jest niesamowity ,pilnuje się niby ,ucieka ,przenosi surkę itd. oczywiście zawsze widzę jak ją zwozi i gdzie z falangi , i tak też dziś było ale surki było wiecej ,nagle zgasły swiatła ,poszedł skan , okazało się ze jest mniej surki ale flota stoi ,to poleciałem ,bo w sumie paliwa mało na lot szło ,czemu nie spróbować i jak widać kolejny raz wpadł w moje recki ,mnie to cieszy i zarazem dziwi ? Jak on to robi ? nie kumam juz tego gracza , ale wazne ze zawsze wychodzi zyskownie Oczywis…
-
Nie lubie latać w sobotę w dzień , widziałem aktywkę na jednej z planet ,ale zgasła , później na moonie ,ale też zgasła , w końcu stwierdziłem ze spróbuję , jak widać jednak było warto Obrońcy SzO Pozdrowienia dla sojuszu ,buddy i kto tam chce Dnia 10-10-2020 13:19:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RAFUS1973r [BHW] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Luxtorpeda [Umbrella] ____________________________…